Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Kaptam ma egy távmunkás emailt valami ****től (elnézést, gyűlölöm ezeket a k***g spammereket). Az email címe: sopri@freestart.hu. Vár választ, mert ez egy ilyen spam. Viszont szeretném használhatatlanná tenni a postafiókját. Ötletek?
Az etikai vonatkozásokról nem tudom, érdemes-e szót ejteni, elég nyüszi vagyok. Szerintem egy kerékbetöréses máglyahalál is túlzott gyengédség lenne az ilyen söpredékkel szemben.
Az angol nyelvűeket egy mozdulattal törlöm, de ezt megnyitottam, és kishíján felfordult a gyomrom. Ráadásul a bocis címemre jött.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs