- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
The OA
Gyors kérdés: A második évadnak van értelme nekikezdeni?Régen olvastam itt, hogy sokan dícsérték. Bár sokszor nekikezdtem, de az első egy-két rész alapján nem kapott el a flow. De most befejeztem. Kicsit misztikus, kicsit scifi kategóriába fantáziáltam, de igazából misztikus dráma inkább. A képivilág se győzött meg. Az évad közepétől gyanítottam, hogy valami olyasmi lesz, amire a végére kifuttatták.
Van egy olyan érzésem, hogy itt is és más fórumokon is, az épp aktuális sorozat kijön, ledarálják, majd jön, hogy "ez az év vagy évtized legjobb sorozata". De, ha 1 év múlva újranézné, akkor rájönne, hogy csak a hype-vonat kapta el.
Mess with the best / Die like the rest
-
-FreaK-
veterán
-
Komplikato
veterán
Egy év eltérés, és a nézőik többsége soha nem látja és vagy nem fogja végignézni a 30 órás verziót. Sajnos. Engem jobban zavar a szereplők csereberéje, jelen esetben a sztori miatt azt sem írhatom, hogy "megértem" mert ilyen a piac.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
nagyúr
válasz Komplikato #71255 üzenetére
Ahogy elnézem ezt a trailert, nagyjából azoknak szól, akiknek a kínai változat nem tetszik vagy eszükbe sem jut megnézni. Lehet, hogy lesz olyan, akinek mindkettő bejön, de gyanítom, hogy ez nem lesz egy széles réteg.
Mit értesz a szereplők csereberéje alatt?"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Komplikato
veterán
A sztoriban a nemzetközi tanácsot kivéve kb. sehol nincsenek nem ázsiai szereplők és azok többsége is kínai. Tipikus White Washing.
Amúgy az előbb jött szembe a One Piece manga/anime élőszereplős trailere, attól jobban kiégett az agyam. Szintén Netflix."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Louro
őstag
válasz Komplikato #71257 üzenetére
Uh, ez ijesztő! A One Piece trailer. Pedig régen sokáig néztem. Annyira megfilmesíthetetlen, mint a Dragon ball. Nem értem miért erőltetik.
A háromtesttel kapcsolatban pedig amerikai filmekben mindig amerikaiak a megmentők. Az, hogy vannak ázsiai arcok, az is a bevándorlóknak köszönhető. Könyvben, a második részben van nagy elszakadás a nemzeti vonaltól.
Nekem nincs bajom azzal, hogy végig kínaiak voltak. Igaz mikor olvastam, nem tudtam, hogy az adott karakter nő vagy férfi Bár a Black Mirror alapján, az egyik részben "Dzsonn", aki igazából Joan. De férfias a hangzása.Mess with the best / Die like the rest
-
nagyúr
válasz Komplikato #71257 üzenetére
Én ezt nem látom ekkora problémának. A sztori egy része Kínához kötődik, de a többsége bárhol történhetne.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz Komplikato #71260 üzenetére
Miért?
és az egészWang Miao is lehetett volna bárhol a világon. EgyedülTrisolaris fanclub kötődik szorosan Kínához.Ye-Wenjie és a kulturális forradalom "We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
HUTCHDB
nagyúr
Spy/Master
HBO -n futott sorozat szerdán jelent meg az első évad záró része.
Nekem tetszett.
Furcsa volt látni több magyar helyszínt Németországként “eladva”.
Az is furcsa, hogy többször saját szememmel láttam a forgatást pl. a Keleti Pályaudvarnál…
De visszatérve a sorozat tartalmi részéhez:
A román kommunista vezető dezertőr jobbkezéről (is) szóló 80-as években játszódó mini sorozat.
Engem lekötött, itt ott kifejezetten tetszett is.
10/7." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Igen, amit írsz a spoilerben, engem is zavar.
Leginkább az, hogy olyannak tűnik az ajánlás mint eddig, vagyis mintha a következő részből mutattak volna részleteket.
Szóval úgy tűnik, mintha lenne még egy rész ebből
az évadból…de ugye ez így lett befejezve." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
attiati
veterán
válasz HUTCHDB #71262 üzenetére
hirtelen azt hittem erre írod
The spy / Az izraeli kémez is nagyon jó sorozat
-
sherlock82
senior tag
Az elmúlt időben ajánlotta valaki nekem a London gangs
sorozatot most értem az első évad végére nekem kifejezetten tetszett.Olvastam hogy lesz következő évad is kifejezetten várom mert az első évad első fele kifejezetten tetszett utána picit nyilván belassult de szerintem ebben még van történet.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
nikilauda
senior tag
válasz sherlock82 #71265 üzenetére
Már van 2. évad
-
Frod
addikt
válasz paatrick #71245 üzenetére
Első hármat láttam, de hasonlóan érzem.
Az elsőnek a felütése nagyon jó, de a végén elbaromkodják az egész részt.
( )amikor a vezérlő érnek, és kiderül, hogy a csaj is csak egy karakter, de Salma-val ellentétben ő erről semmit sem tud... egyszerűen az a csavar, már annyira felesleges volt oda, hogy nem több lett tőle, hanem eltört az egész sztori
A második egy rejtély, hogy mit keres ez a sztori egy BM évadban.
A harmadik pedig bár jó volt, de egyrészt semmi formabontót, vagy merőben sokkolót nem adott ( ), cserébe viszont lgalább a harmadával hosszabb volt, mint kellett volna.azért a végéhez közeledve sejthető volt mire fut ki [ Módosította: lezso6 ]
Do you see the white shadow?
-
paatrick
őstag
Harmadikkal az a legnagyobb baj hogy az eddigi részek logikailag nehezen kikezdhetőek, tehát el tudod hinni hogy megtörténhet. Ez viszont kapásból hülyeséggel indít mert
ha tudunk 1:1-be androidot gyártani amit tudunk távolról irányítani akkor mi a francért megy föl az ember az űrbe. Logikusabb betárolni 2-3 androidot odafönn, kaja se kell neki, levegő se. 6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Frod
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz Janaboy #71238 üzenetére
#71241NeoPampalini
#71238JanaboBasszus, mindenkinél ilyen időszak van?
hat napja kezdtem újra a feleségemmel, már lassan 35 részen túl vagyunk!
Egy percig se gondolkodj! Hihetetlen jó ötlet volt az újrakezdés! Élvezem minden percét. Azt hittem ennyi idő távlatából már nem lesz ilyen magaszintű érzés, de igazából élvezzük minden pillanatát!
Miért nem csinálnak már ilyen jó sorozatokat? Ez igazából egy mestermű! (továbbra is, s örökéltű ez az igazság!)
(Atlantis talán még tekinthető folytatásnak, még ha kicsit másabb is, de sajnálom, hogy kinyírták utána ezt a világot (többek között az Universe-vel is ))
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Sajnos pedig ha gondolkozol még rajta akkor rájössz hogy az egész rész kb egy öncélú parasztvakítással egyenlő. És egyre nagyobb logikai problémák jönnek elő
Nem látunk semmi "védelmet" az űrhajósok családja körül. Miért? Miután meghalt a család a másik űrhajós semmilyen pszichológiai segítséget nem kap. Miért? Mit csinál az irányítóközpont? Hol a NASA? stb. stb. 6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Soulfly842
addikt
Vaják: 3. évad | Hivatalos klip | Netflix
Már csak 10 nap.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Soulfly842 #71272 üzenetére
A mai napig borsózik a hátam az Atlantis utolsó két részétől. Főleg az utolsó előtti volt zseniális a Johnny Cash számmal
Meg a sima SG1-et is nagyon jó irányba vitték az Ori szállal, egyáltalán nem laposodott el a sorozat, épp ellenkezőleg, piszkosul sajnáltam, amiért vége lett.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Black Mirror S06
Hát ez nem lett valami jó. Elég vegyes. Az első három rész erősen meh, gagyi, felhígitott Black Mirror fröccs, ChatGPT-vel írt checkbox forgatókönyvekkel. Az utolsó két rész meg kicsit más a szokásos, ami miatt lehet utálni, de nekem épphogy ezek tetszettek jobban.
1. rész: mintha kb a Bechdel-tesztre készült volna, de dulván. Nem lett volna ez rossz, de a vége nonszensz. Mármint nem értelmetlen, csak meh. Magyarázat, ha esetleg valaki nem értené:
A kvantumszámítógép megsemmisítésével ugye eltűnt az összes rétege a fikciónak, beleértve azt is, amit mi néztünk, így visszakerültünk a valóságba, ezért került a főszereplőnk Salma Hayek helyére. 2. rész: klisés krimi, tök kiszámítható. Ebben nincs sci-fi, de attól még beleillik a Black Mirror sorozatba, ahhoz nem feltétlenül kell valami különleges technológia. A lezárása kifejezetten blekkmiroros, szóval nem rossz, de nem is jó.
3. rész: ez egy kicsit hosszabb, van egy érdekes technológia benne, de kb ilyen szappanopera gagyi lett sajnos, és buta módon is végződik.
4. rész: kicsit rövidebb, s az IMDB-n nagyon le van húzva, ehhez képest minimum a második legjobb rész. Eléggé más, meglepődsz majd, aztán vagy tetszik, vagy nem. És ez is blekkmirror kategória, főleg a vége.
5 rész: na ez kifejezetten szórakoztató volt, elég beteg. De a legjobb rész mind közül, s önmagában is megállja a helyét, nem csak relatíve jó a többihez képest. Ez már nagyon más, nem véletlen a Red Mirror kiírás az elején. El tudnám viselni, ha jönne egy ilyen spinoff, ahol ezt a fantasy vonalat erőltetik, ha már a sci-fi nem megy.
Összefoglalva az utolsó két rész miatt megérte, szóval nem mondom azt, hogy foshalom. Habár nem ütött nagyot se, inkább halkan puffant.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz paatrick #71245 üzenetére
"ennek semmi köze ahhoz aminek a Black Mirror indult. Nevezetesen a technológia, jövő lehetőségei és árnyoldalai."
Nem csak. A Black Mirror a társadalmi hatásokról, morálról is szól, itt főképp a médiát emelném ki. Az S01E01-re senki nem emlékszik? Abban semmi sci-fi nem volt, s mégis egy 10/10-es rész.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Rigormortiis
veterán
Jó volt a Strange New Worlds új évadának első része
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
fogkefe21
csendes tag
Eddig nem láttam róla véleményt ezért leírom:
Idol (HBO Max): Eddig három rész volt, az 1. És 3. jó volt a 2. szerintem elég gyenge. Mivel The Weeknd zenei munkásságát szeretem, ezért kíváncsi vagyok milyen a színészi játéka. Sokan szidták de azért elmegy, viszont Johnny Depp lánya egész jól alakítja a főszereplőt. Kicsit olyan érzésem van mintha Miley Cyrusról szólna a sorozat. Nem tudom mennyire zajlanak így a dolgok a zeneiparban, mint amennyire a sorozatban vagy mennyire kitalált mű az egész, de engem megfogott 10/7 simán.
A Fehér ház vizszerelői (HBO Max): Hát ez a sorozat viszont már lerágott csont szerintem, kicsit sem érdekes már a sztori és úgyis tudjuk mi lesz a vége, viszont Woody szerintem hatalmasat alakít benne és már ezért érdemes nézni. 10/7 Woody miatt, különben 10/5 csak nekem.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Ez a Silo szokatlan módon egyre érdekesebb.
Bár ezért a 7.-8. részben kicsit gáz ahogy"kikerülik a kamerákat" (az OK, hogy nem lehet minden egyes szobában és folyosón kamera, és titkos ember aki azt mind átnézi, de fura, hogy ilyen nehéz volt nekik kisakkozni, hogy hol dekkolnak, főleg hogy ugyan azokat a "búvóhelyeket" többször is használják, miután effektíve már lebuktak velük). #71278lezso6 - "Az S01E01-re senki nem emlékszik?" - De, ugyan ezt akartam felhozni példának, miközben olvastam.
Tény, hogy legtöbbször sci-fi tech központú, de a lényeg általában annak a hatása, és nem maga a tech (akkor sem, ha változatosan és érdekesen bántak vele, nem csak töltelék). A sci-fi másodlagos benne akkor is, ha érdekes eleme.
(Még nem láttam az új évadot, csak beleolvastam a hsz-ekbe.)[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
paatrick
őstag
válasz janos666 #71281 üzenetére
Silo:
többször is mondták hogy nincs minden bekamerázva és vannak holtterek. Meg kiderült hogy már nincs is elég kamera és innen-onnan le is szedik hogy a tönkrement kamerákat pótolják fontosabb helyekre. Ezért nincs a szülészeti szobában se, mert onnan eddig mindet kivitték és áttették máshova. Plusz eddig úgy tűnik hogy csak valós időben látják a videót tehát nem lehet visszanézni, szóval ha egyszer szem elől téveszted a videón vagy holttérben megy utána lehet sasolni hogy hol lehet. [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Soulfly842
addikt
válasz Rigormortiis #71275 üzenetére
Jaja, az csak dereng, hogy nagyot szólt, de ha így folytatjuk az SG-1-t akkor rövidesen ott járunk
-
janos666
nagyúr
válasz paatrick #71282 üzenetére
Az igaz, hogy nincs utalás rá, hogy lenne bármilyen szintű automatikus arckövetés (ezt csak úgy sugallná nekem kicsit a ránézésre feltételezett technológiai színvonal - pl. az étkezdében is "hibrid CGI" fut, valós videóból folyamatosan manipulált képanyag). Ugyanakkor adott pillanatban tippre már rég a néhány legkritikusabban szemmel tartott emberek közé tartozott a nő. Némi visszajátszásra pedig nekem is rémlik utalás, ahogy #71284 Janaboy írja. Most egész jól betippelhetőnek tűnik, hogy mi ez a Silo:
- Egy "meleg bunker" bármiféle váratlan katasztrófa ellen (semmi konkrét, de hirtelen atomháború, meteor, idegen lények, vírusok... bármi váratlan és potenciálisan kipusztító). Azért élnek lent emberek már most is, mert váratlan és hirtelen katasztrófa beütésekor nem lenne idő összeszedni és levinni megfelelő számú és "minőségű" embert (főleg mielőtt megfertőződhetnek, akár csak némi nem halálos, de káros sugárdózissal), és kockázatos lenne hirtelen beüzemelni egy ekkora rendszert olyanoknak, akiknek képzése ugyan van, de alapos helyi gyakorlata még nincs. (Legalább egy minimális, ki-be járkáló csapatot fent kéne tartani odalent, akik "langyosan" tartják", de inkább "melegen" hajtják.) Lehet, hogy azután épült, hogy történt valami hasonló, amit alig úszott meg az emberiség. A terv, hogy majd kijönnek, ha tényleg muszály, és ha szerencséjük van, akkor épp jókor. - Esetleg egy nagy kísérlet, ami az emberek közt próbál genetikailag szeparálni (ki lehet pár nagy felfedező, aki ki mert menni, ki lehet olyan kapitány, aki kész volt elsüllyedni a hajójával, avagy a végsőkig kitartani a küldetés mellett....). A kinti túlélhetőséget már az elején jól sugallták. Azonnal megkérdeztem magamtól, hogy "Miért öltöznek be, ha pár percet bír csak a ruha? Én inkább levenném a sisakot fél percre." Főleg, hogy valószínűleg lent is csak szűrt levegő van, nem saját "űrtechnológiás levegő újrahasznosítás", mert azt látszólag nem tarthatná karban senki odalent mostanság. [ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Most olvasom, hogy felmentették a vádak alól Justin Roiland-et.
Szerintetek ennek ellenére van rá akár 0.1% esély, hogy lesz még "igazi" Rick and Morty?
Vagy manapság ha már valakit egyszer megstigmáztak puszták vádak miatt, akkor évekig rohadhat és legfeljebb is csak valami más köntösben térhet majd vissza?
Ez a kedvenc rajzfilm sorozatom az utóbbi ~20 évből. (Nem érdekel az sem, ha tényleg egy seggfej ez az ember. Egész addig, míg nem bizonyítható rá semmi komoly [a sértő viccelődést, kéretlen szóbeli flörtölést és hasonlókat most hagyjuk], addig senkit nem szabadna kidobni puszta vádak miatt, amíg a munkája gyümölcse finom... Aki ilyesmit kreál, az nyilván nem egy katolikus lelkész vérmérsékletével és kiscserkész erkölcsökkel éli mindennapjait...).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
negyven2
veterán
válasz janos666 #71288 üzenetére
Rick & Morty Will Recast Every Justin Roiland Character Following Firing
Dan Stevens Replaces Justin Roiland in Hulu’s ‘Solar Opposites’
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #71289 üzenetére
Solar Opposites - Season 4 Teaser
Augusztus 14 | Hulu
Ha esetleg nem nézed, akkor ilyen volt korábban Justin Roiland-el
Mondjuk itt meg lesz magyarázva a dolog, és még bele is fér. De a Rick & Morty estében az Adult Swim azt is nyilatkozta, hogy senki sem fogja majd észrevenni a különbséget.
-
sherlock82
senior tag
London gangs második évada nem nyerte el a tetszésem. Ebben már minden van csak európai ember nem . Az első részben hiányzó családot hiányolom.
Na mindegy.
Ha esetleg ismer valaki hasonló sorozatot mint a fenti kérem írja meg nekem.
Birmingham bandáit már láttam, az tetszett.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
itroh
tag
válasz sherlock82 #71291 üzenetére
Nekem is gyengébb volt a második, a sok kavarás az akció kárára történt. Mondjuk
2.7-ben ami volt a klubban, ott azért felültem az ágyból -
itroh
tag
Banshee ?
-
nikilauda
senior tag
Picit más jellegű, de elég jó:
Warrior -
k-adi
nagyúr
válasz Maxxy10 #58417 üzenetére
A bosszú nevében
Undercover / My Name (2021)Ez igen. Így kell ezt.
Remek zene (pl. "My name theme" de a harcok alatti zúzda zene is kellően energikus és passzoló), jó cast (nem csak Han So-hee emelném ki itt, a többiek is jók de nyilván ő a lényeg), tényleg(!) brutál verekedések, izgalmas és jól felépített kibontakozó történet. Tehát kb. minden stimmel ami elvárható lenne "pedig csak netflixes" - ugye ugye... de azért néha le tudnak tenni az asztalra jókat is láthatóan.Ritkán nézek koreai sorozatokat, de valamit tudnak. Valamit, ami a nyugatiak nem.
A nyers verekedések, a bárdokkal, kardokkal, késekkel való könyörtelen vágások, vagdalkozások, a húsba metsző mély döfések látvány és hang hatása, mind mind egyre csak realisztikusabb ahogy halad az idő. Eddig is durvák voltak, de egyértelműen látható a fejlődés (??) ezirányban is. (persze nyilván ehhez hozzátesz a fejlett CGI?)A sorozat csak 8 részes és végre nincs töltelék rész. Wow! Persze van 2-3 időhúzós jelenet, meg a megszokott koreai-nézünk a kamerába félpercig némán, de ezeket leszámítva tényleg megy előre a cselekmény, történnek a dolgok.
Nézőként tudod, hogy epizódonként lesz a kötelező verekedés, amit nem sunnyognak el, hanem tényleg odateszik magukat. Nincs kamera rángatás (annyira), vér is fröcsög és ami talán a kiemelendő az a hang hatások. Ha valóban nagy TV-n nézed max hangon, akkor azért rendesen becsokizol 1-1 verekedés után.
Az egyetlen negatívum talán 2 dolog lehet: a főszereplő csajt szétverik, de tényleg úgy istenesen kap az évad során de az arca sokszor sérülés-mentes, smink hiba. A másik meg, hogy azért itt is befigyel a rambó-effektus god mode, ami azért pár jelenetnél eléggé komikus volt sajnos (pl. utolsó epizód fürdőszobás jelenet, stb.)
Ja és persze az is dicséretes, hogy lezárják. Nincs bullshit, 1 évad 1 story.
Egyértelmű ajánlás minden koreai, és/vagy verekedős sorozat kedvelőnek. A másik ilyen hasonló a Warrior. -
negyven2
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
Lauchhammeri gyilkosság.
[link]
Netflix kínálatában találtam.
Egyedi, német, nyomozós minisorozat.
Engem megfogott!
Életszagú, verejtékes, izzadós sztori.
Most járok a 4. résznél.
Ma le fogom darálni.Ajánlom!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Janaboy
Topikgazda
Hát ez a Titkos invázió nem volt erős kezdés.
Úgy látom a Marvel kezd lejtmenetre kerülni.
Ahogy olvastam az utóbbi filmek sem voltak erősek.[ Szerkesztve ]
Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest