- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz lezso6 #49898 üzenetére
Altered Carbon is meg van 20 órából a 2 évadával együtt, én 2. -at még nem kezdtem el, pont amiatt mert itt nagyon sokan lehúzták de az 1. nagyon jó, az bátran ajánlható.
És ha maradunk a sci-finél The Expanse mindenképp! Nagyon jó sorozat, habár itt már 40 óra környékén járunk.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Miklós315
aktív tag
Szia!
Kifejezetten rövid sorozatok:
Háborús:
Gyilkos megszállás
A 22-es csapdája
Band of Brothers - Az elit alakulat (jobb a Hős alakulatnál )Sci-fi:
Westworld (1. évad istencsászár szint, és szerintem kerek egész is; nekem a 2. évad nem jött be)
Sötét angyal (régibb, de hangulatos, ez a leghosszabb sori)
Serial Experiments Lain (anime sori, de üt)
Ghost in the Shell - Stand Alone Complex (2 évados)
Black Mirror (én csak az 1-2. évadot javaslom)[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
veterán
válasz Miklós315 #49903 üzenetére
"Black Mirror (én csak az 1-2. évadot javaslom)"
Legjobb "sorozat" ezt alairom , de minden evada gyongyszem !
En az S01E01 -et viszont senkinek nem javaslom, sokan emiatt a resz miatt nem is nezik tovabb sajnos.Miklós315
Nekem is tetszett ,de mi vagyunk kissebbsegben ,hidd el[ Szerkesztve ]
-
Miklós315
aktív tag
válasz abridabri #49905 üzenetére
Nekem bejött az is, nem is értem ezt az általános fanyalgást : oké, nem annyira "erősen" sci-fi, de csak mert már valóság minden eleme (technikai, módszertani megoldások). Ha mellé teszed a Waldo-t, akkor szép politikai tablót kapsz.
Ja igen, sajnos a 3. évadtól usa-szintű lett a sorozat (ha van is jó ötlet, túl hosszú részekben túl felszínesen, de legalább szájbarágósan tálal). Az Arkangel pl. egész jó lett.[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
-
Miklós315
aktív tag
Nem mertem írni, de egye fene, akkor is
Cowboy Bebop (ez egy sci-fi-western kombóféle hangulat-trip, ínyenc gyöngyszem)
The Dragon Prince (lezárt fantasy történet, nagyon jó karakterekkel, vicces, de tétre megy)"Szerintem."
-
freeknight
őstag
Elkezdtem nézni a young pope-ot...
Nagyon fura nézni azt az óriási tömeget a szt péter téren Gyanítom sokáig nem látunk ilyet, csak filmen. -
ruti
Közösségépítő
köszi mindenkinek az ajánlásokat, csekkolom őket
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Miklós315
aktív tag
-
fant0mi
őstag
válasz freeknight #49909 üzenetére
Aztan ha befejezted, nezheted a the new pope-ot is.
-
ígyvanferi
addikt
válasz gyuromoj #49913 üzenetére
Az helyes döntés. Én ismerek olyat, akik látott már valakit, aki ténylegesen dolgozik is otthonról és nem csak filmezik, sorozatozik egész nap a hirtelen beköszöntött kvázi-szabadságban.
Az új Harley Quinn animációs sorozatról mi a közvélekedés? Engem kimondottan szórakoztatott az a néhány rész, amit láttam eddig.
-
Zizmand
aktív tag
válasz ígyvanferi #49918 üzenetére
Nagyon jó, minden rész végig szorakoztató, az első évadot már végig néztem, április 3-án pedig jön a 2. évad.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Picard
1x09
Hm, a végén még a Romulánoknak lesz igazuk? Jó kis felkészítő rész volt a nagy finálé előtt, bitang látványvilággal (Ó az a kocka amikor átjött a kapun ), jöhet a nagy szezon záró, a trailer alapján gondolom megjelennek majd az idegenek is. Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Hehe, amikor a kocka átjött, a házimozim életre kelt én meg majdnem leestem a kanapéról. Nekem az az értelmezésem, hogy megint az emberiség a hülye és saját magunkat pusztítjuk el, mert rossz döntéseket hozunk. Nagyon bízom egy pörgős lezárásban, remélem csak emelni tudják majd a színvonalat. -
Komplikato
veterán
Devs S01E04
Eddig ez volt a legdepressziósabb rész, kíváncsi leszek innen merre lép tovább.
Amikor 5 perc öröm és boldogság jelenet végén ridegen kirúgják Lyndont, az kemény volt mint Tarzan sarka. Az autóbalesetnél meg az a jelenet már már felért az Ember gyermeke ikonikus jelenetsorához. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-FreaK-
veterán
Lehet hogy nekik, bár itt erős váltás volt, a kedves, vendégszerető synth nép és a "oké, hívjuk az erősítést és inkább kiírtjuk az élőket, ti meg addig maradtok fogságban" között A borgos jeleneteknél meg úgy érzem, hogy vááááó, aztán 10mp alatt véget is ér.. alig vártam, hogy legyen már egy kis csata, legalább annyi, hogy a kocka leszedi narek hajóját, de semmi. Ebből azért többet ki lehetne hozni szerintem.. Spoiler a 10. résszel kapcsolatban:
Ki fog derülni, hogy RIOS maga is egy hologram.. [link] -
Pitterix
őstag
LoT507:
Egész kellemes, sőt már megható lett. Persze ismét voltak gagyi elemei, de ez immár hozzá tartozik.
Jópofa, hogy a két főszereplő itt is összekötötte az életét, nem csak az életben.[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
nagyúr
Énis remélem hogy ezek után nem rontják el az utolsó részt sem... szépen beindult a sorozat.
Egyet sajnálok csak, hogy a Bird of Prey-ek nagyon szarul néznek ki a régi ikonikus hajóhoz képest.
És sehol egy D'deridex Warbird...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #49939 üzenetére
Kicsit nekem is zavaró, de azért ne felejtsük el hogy jó sok idő eltelt már, így nyílván érthető ha fejlesztették a flottát.
Live-Die-Respawn
-
Pitterix
őstag
Srácok, ezt a Miracle Workers valamit nem nézi innen senki?
Vagy csak nem írt róla az illető....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Ezen kívül még az Ozarkkal szemezgetek.
Hátha lesz nemmeheteksehovadolog, azt be kéne tárazni ezt-azt.
Csak az a baj, ha valami nagyon jó, azt 1-2nap alatt végigtoljuk..."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Fitzgerald
veterán
Narcos: Mexico - Season 2 - 9/10
Az első évadra 7 pontot adtam itt anno. Mivel ugye eredettörténetről van szó, egy, a korábbi Narcos-évadoknál sokkal lassabb, kevésbé szórakoztató évad volt az első. Ha ma kéne pontoznom, szerintem inkább 6 lenne az a 7.
A második évad viszont masterclass.
Bár a drogháború történetének java majd a későbbi évadok során fog kibontakozni, az első mexikói drogkartell sztorija kiemelten fontos lesz akkor, amikor megpróbálunk majd valamit megérteni belőle.
A Diego Luna is felnőtt a szerephez, még ha az a jellegzetes babaarca nem is illik a karakterhez.
Spoilerek nélkül nehéz lenne bármit is írnom most, mindenesetre még azoknak is ajánlom a második évadot, akiket az első annyira nem fogott meg. -
nubreed
veterán
válasz Fitzgerald #49949 üzenetére
Én már írtam feljebb szintén ugyanerről, nekem is nagyon tetszett a 2. évad. Remélem, hogy lesz 3. évad. Habár itteni ajánlásra elkezdtem az El Chapot, ami pont a Miguel Angel Félix Gallardo utáni időszakot dolgozza fel, azért az érdekes, hogy néhány dolog más hogy van, mint ahogy azt a Narcos Mexico -ban bemutatták. Még nem olvastam utána, hogy történelmileg melyik a hitelesebb. Az El Chapo pörgősebb, ennek ellenére a Narcos Mexico -t jobb sorozatnak tartom. De még nem engedem el az El Chapot, ebben is vannak érdekes szálak.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest