- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Upload s1
Igazából nem is tudom hova tenni a sorozatot... Maga az ötlet elég érdekes de úgy gondolom nem hoztak mindent ki belőle sokkal több dolgot lehetett volna még. A történet meg annyira el lett húzva, hogy mire történt valami érdekes és beindultak a dolgok addigra véget ért az évad.
10/6 de csak mert Allegra Edwards super super hot. -
drachoHUN
senior tag
válasz gboszi #50751 üzenetére
Te egy átívelős sorozatnál el tudod azt képzelni, hogy kihagysz nyolc (vagy akárhány) részt és folytatod?
A harmadik évad sem ér fel az elsőhöz semmiképp sem. Szerintem nem is igazán jobb, mint a második.
Nem olyan bűn rossz a 2. évad, hogy nagyon nagy szenvedés kéne legyen, ha valóban érdekel a sorozat.
A harmadik nem annyival jobb, hogy azért megérje végignézni "nagyon szenvedéssel" a másodikat.Viszont, ha a nagyon szenvedés valójában nem is az, csupán túlzás a részedről, akkor folytasd a második évaddal és azután a harmadikkal. Nem hosszú, sok időt nem vesztesz a szenvedéseddel.
Nonszensz, a részek kihagyása. Ez nem egy AHS vagy True Detective, vagy más antológia.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
jonnyjoker01
veterán
How to get away with murder S06E13-14
Atyaúristen ezek értenek a csavarokhoz 14. részben eltelik 40 perc kb 2-3 hatalmas csavarral a sztoriban és akkor az utolsó 3 percben hozzánk vágnak egy akkora csavart hogy csak nézünk. Már ez kezd nekem is sok lenni, pedig én szerettem ezt a fajta történetmesélést. Így hogy 1 db kb 40 perces rész van hátra, az írók elvileg minden szálat elvarrnak (instagram és twitteren írták, de tudjuk mennyire lehet hinni a készítőknek/színészeknek) valószínűleg arra számíthatunk, hogy a bírósági jeleneteknél lesz elmagyarázva a történet nagy része, Poirot-szerű stílusban. Az fogja elkönyvelni nálam a sorozatot, hogy hogyan lesz ez megvalósítva, lehet ezt jól is megcsinálni (lásd az említett Poirot) meg lehet totál szarul is. Meglátjuk mi lesz.Pozitívum viszont még mindig szerintem a színészi játék, az FBI vezető faszinak nagyon tetszik a viselkedése, a hanglejtése, az arckifejezése, vagy amikor
nagyon tetszettek a nézések köztük és Annalise között. Az, hogy néha hangosan hallottuk Annalise gondolatait is ötletes volt szerintem és ahogy földbe tiporta a "színpadon"Michaela és Connor hazudtak a tárgyaláson elég brutális volt,Michaelát viszont nem érdemelte meg szerintem.Connor is nagyon jól meg volt csinálva. Frank is fantasztikus volt, akikkel nem vagyok megelégedve azok továbbra is Bonnie és Nate, nagyon élettelen az alakításuk továbbra is.Laurel visszajövetele Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, remélem sikerül rendesen lezárni 45 percben a sorozatot (bár ezt nagyon erősen kétlem sajnos). Lezárás ide vagy oda, simán benne van mondjuk a top 20-ban nálam, semmi kiemelkedőt nem nyújt a sorozat de élmény volt azért hétről hétre vacsora közben nézni és szerintem egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy mások nyilatkoznak róla itt a fórumon.
Üdv. Johnny
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #50756 üzenetére
pontosan ahogy írod: semmi kiemelkedőt nem nyújt a sorozat ez az évad egy vicc.. az utolsó epizód meg tipikusan megtestesít mindent amit utálok egy ilyen dráma-sorozatnál (váratlanul felbukkanó bizonyíték, szereplő a semmiből, stb.)
most akkor végül lesz köv. évad vagy ez az utolsó végre?
-
attiati
veterán
válasz jonnyjoker01 #50756 üzenetére
Az a sorozat még létezik? Rétestészta évek óta.
Nem volt ennyi évad abban a sztoriban. Nem is akarták igazából lezárni. Tipikus példája, hogy rabolják az ember idejét.Kingdom S01E01
Vegyes érzések. Elindul ez normálisan?
Olyan, mint egy vontatott szappanopera ázsiai szereplőkkel.
Az a marhahúsos palacsintás vicc tényleg poén akart lenni? Nagyon ázsiai.Olyan érzésem van, hogy kosztümmel és zombikkal már mindent el lehet adni.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz attiati #50758 üzenetére
Szerintem az adja a sava borsát, hogy "szokásos" kosztümös, történelmi környezetben játszódó, politikai sz*rkeverős koreai filmeket ötvözi a zombi témával. Na most ha az első típústól sikító frászt kapsz vagy megfegszi a gyomrodat, akkor biztos nem érdemes nézni.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-
k-adi
nagyúr
Magnum P.I.
(season 2)A reboot magnum második évadja is lement. Továbbra is ugyanaz a helyzet, mint az első évadnál.. így csak ismételni tudom magam: Jay Hernandez, mint Magnum és Perdita Weeks, mint Higgins remek párost alkotnak és nagyon jó köztük a dinamika, a párbeszédek.
Ebben az évadban kicsit gyengült a story-szál, de ismét voltak vicces nyomozós-ügyek, persze az ügyek többsége az a sima-sablonos már az epizód felénél tudni lehet ki a gonosz kategóriába esnek..
Ami tetszett, hogy Higgins karakterfejlődött az évad során és most már nem csak egy sima segéd, sőt többször ő dolgozik igazán vagy segíti ki Magnumot.
Illetve ami most is szuper volt persze a sok eyecandy jelenet, dehát egy Hawaii helyszín esetén ezt nehéz elkerülniViszont ami nem tetszett, az a lezárás, ugyanis sikerült a semmiből előhúzniuk a "megoldást" ami nagyon olcsó trükk volt..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blood & Treasure
Lement az első évad.
Ahogy olvasom más helyeken, annyira nem jött be a népnek, nekem hiányzott már egy hasonló kincskeresős téma. Mondjuk azt hittem, hogy a misztikus vonalat veszik elő (A názis duzzasztógátas flashback jelenet nem igazán lett megmagyarázva végül, ott azért valami különleges történt), de végül az egész "csak" egy bosszúhadjárat volt. Mondjuk a végén a Simon féle csavar azért tetszett, bár így szépen kereken le lett zárva az egész. Viszont berendelték következő évadot, amelyre nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit vesznek elő. Talán Lexi, mint Cleopátra leszármazottja lesz a középpontban. Meglátjuk. Szóval igen...bejött a széria, több hasonló kellene manapság. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Valty
aktív tag
Westworld S3
Most tudtam csak végignézni, viszont nem is bánom, mert az előző két évad után ennek a nyolc résznek kb. semmi értelme nem volt. A végén már vártam, hogy megszólaljon a "Where is my mind"
Nem értem a HBO-nál nincs büdzsé, hogy az egyik zászlóshajójuknak egy normális, kerek sztorit tudjanak készíteni... -
Valty
aktív tag
A GoT esetében szerintem D&D fantasztikus forgatókönyve is hozzájárult a katasztrófához viszont itt az volt az érzésem, hogy nem volt elég pénz és idő, hogy megtervezzenek bizonyos részeket
A történetvezetés ráadásul most teljesen lineáris, ennek ellenére egy plothole-halmaz , néha már röhejes, szinte deus ex megoldásokkal -
xy.zsolt
őstag
Hát, lehet egyedül maradok a véleményemmel, de az eddigi nagy kedvencem, a BCS 5.évada cselekményét tekintve egy nulla volt. Az alakítások továbbra is jók, de hogy erre a semmi sztorira vártam egy évet ez hatalmas csalódás. Nálam a BB mostantól már egyedüli listavezető.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
attiati
veterán
válasz xy.zsolt #50775 üzenetére
Személyes vélemény, hogy abban a sorozatban nem a sztori a lényeg. Ha nem menne semerre, akkor is jó lenne. Korábbi évadokban vártam, hogy hova lyukad ki, megint nem történt semmi....
Lassú is.Az tudja igazán élvezni, aki beleéli magát a szereplők helyébe.
Tökéletesen eljátsszák a színészek.És hagynak is időt, hogy beleéld magad.
1 percen keresztül mutatják a sivatagot?
Meg a szereplők arcát.
Ha ott nem indul be a néző agya, akkor dög unalmas.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Into the Night – Érkezés a sötétségbe (Netflix)
6x40 perces belga minisorozat, részemről egyszer nézősnek ajánlott. -
-
attiati
veterán
válasz xy.zsolt #50780 üzenetére
Utolsó évad jön. Nem féltem a sztorit, össze fog állni. Mivel ugyanúgy fix a menetrend, mint a Breaking Badnél. A gond a sztorival, hogy korlátozott a tér, mert tudjuk hova fut ki.
Sokkal korábbról meg nem lehet indítani a cselekményt. Így marad a sok mellékszál.De hogy mennyire nincs igazság... Nézőszám millióban kifejezve évadonként:
Breaking Bad
1,23
1,3
1,52
1,87
4,32 (5. + 6. évad)Better Call Saul
3,21
2,16
1,64
1,49
1,37How to get away with a murderer
9
5
5
4
3Nem lehet őket egy lapon említeni, de utóbbi fosh sorozat az első évadban több nézőt hozott, mint a BB a teljes sorozat alatt...
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Supergirl 517:
Hogy ebben milyen naivak a szereplők még ennyi év után is....Azért ezen picit változtathattak volna...
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Maxxy10
addikt
Dave 2. évad berendelve.
-
dokee78
félisten
Money Heist 1-2 évad letudva.
Számomra fantasztikus volt.
Biztos van benne több hiba is,de mindegyik epizód lekötött és izgalmas volt.Sokkal gyengébb a 3-4 évad?
-
bobalazs
nagyúr
After Life
Ez is jó, volt már itt más által is említve, szarkasztikus, humoros, brit, jólmegmondós sori. Első három rész után kivánja, adja, hogy nézzük tovább. -
vond
MODERÁTOR
válasz dokee78 #50785 üzenetére
Nem mondanám gyengébbnek, csak ami eddig idegesítő volt, az ezután méginkább az lesz. És az időhúzás szaga is egyre büdösebb. Ettől még szórakoztató, és rendkívül addiktív, csak egyben ki is készíti az embert. A készítők pár húzását máig nem tudtam megbocsátani.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
fecaga21
senior tag
Csak nekem fura a 3-ik évadtól a Money Heist az angol szinkron miatt?Régi hangok jobban tetszettek.
-
vond
MODERÁTOR
Ne csináljátok már, hogy nem spanyolul nézitek.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Komplikato
veterán
Az Another Life sok szempontból borzasztó sorozat, de a nevezett személy ettől még jó színész, tévedés jogát fenntarva. Kérdés, egy sorozatban ahol epizódonként elhangzik vagy 5 mondat, mit tud villantani?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
nagyúr
Nekem se tetszett, a miértet már korábban kifejtettem viszont lemaradt, hogy ez az a zene ehhez városi futurisztikus képhez eszméletlenül jó hangulatot adott [link]
Oké, hogy a Rehoboam "hangja" de akárhányszor meghallottam csak kedvet kaptam a sorozat nézéséhez, hangulata lett az egésznek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fecaga21
senior tag
Amúgy jó, de nincs benne akkora dráma mint a Breaking Bad-be, nagyrészt minden annyira simán megy, pont ettől mese kicsit e a Money Heist
-
Valty
aktív tag
válasz Narxis #50797 üzenetére
Ja, a zene nekem is bejött, sokat dobott a hangulaton, számomra talán a leginkább pozitívum:
1.) Ramin Djawadi
2.) a képi világ helyenként fantasztikus
3.) ERW a fekete nindzsacuccban jól nézett kiIgazából az alapötlet is tetszett
, az első néhány rész alatt még reménykedtem, hogy valamit kihoznak belőle, de az évad második fele teljesen bedöntötte az egészet(Westworld és a mi világunk nem sokban különbözik) -
gyuromoj
veterán
Elvileg The Mandalorian S02 epizódcímek:
The Search The Confrontation The Bounty The Republic The Loyalist The Sorcerer The Return The Empire PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest