Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Castlevania S3

    Még mindig nagyon leköt, bár itt-ott már kezd süllyedni a sorozat színvonala.
    A legnagyobb baj, hogy most már 5 szálon fut a történet, sőt, néha még ezt is széttörik (Belmond páros és Saint Germain története elég sokáig külön zajlott), úgyhogy elég kevés idő jut mindenkire. Sok a beszélgetés, de azért minden részre jut valami akció, a kilencedik epizódot még most is emésztem, olyan trip volt. Értem, hogy menők ezek a montázskollekciók, de itt minimum érdekes volt a használatuk, még ha jól is nézett ki.
    A sztori lassacskán halad, ilyen tempóban kb a 10. évadra fognak összeérni a szálak, de legalább a töltelék történetek is érdekesek nagyrészt. Egyedül Alucard szála lógott ki nálam, a végkifejletet figyelembe véve teljesen felesleges lett és elég banálisan zárták le, semmi előzménye nem volt... Cserébe az olyan érdekességek, mint a Bíró, a Kapitány vagy Saint Germain erősen emeltek a színvonalon, ami azért is jó, mert Belmont és Sypha eléggé visszaszorultak ebben az évadban. Ennek szöges ellentéte Isaac története, akit sikerült rendesen elmélyíteni és sokkal több idő jutott rá.
    A szinkronhangokra külön érdemes kitérni, remek színészek kölcsönzik a karakterek hangjait és nem is kispályások, Jason Isaacs vagy Bill Nighy hangját egy filmkedvelő rögtön felismeri.
    Összességében jó évad volt ez is, de az elkövetkezőkben jó lenne kicsit jobban fókuszálni csoportokra, mert egyszerűen nincs idő ennyi szálat érdemben mesélni egyszerre.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák