- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"így jelenleg nagyobb eséllyel veszel a piacon olyan telefont, amihez meg kell venni a töltőt/kábelt, mert a meglévő csak lassan tölti"
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy opcionálisan lassABBan.
A Samunál pl. szerintem már x év óta nincs előrelépés, de több nagyobb gyártó se kínál túl sok 80-100 W-os töltési opciókat. Leginkább kínai vonalon van "villámtöltés", ami egyébként baromi jó tud lenni alkalmanként, de engem az esetek nagy részében nem gátol túlzottan a sokkal lassabb (15-25 W körüli) töltés se. Egyedül olyankor gáz - persze sajnos nem egyedi eset -, amikor épp indulás veszed észre, hogy gatyán áll az akksi, és hirtelen kellene nagyon sokat tölteni rajta. Nem egyszer "várakoztam" már emiatt otthon vagy 10-20 percet; ilyen esetekben egyértelműen jól jönne a 3-5-ször gyorsabb töltés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest