Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz csako #11 üzenetére

Az IMX 888 az a LYT 808, utóbbi néven került be a Oneplus Openbe is. A 900-ast ők nem hiszem, hogy használni fogják. Azaz de, ha majd csinálnak egy új Xperia Pro készüléket.

Ezt meg mindenkinek: nem tudom, mit lehet ennyit sírni a Sony termékek automatikus képességei miatt. Fél éve beruháztam egy sima Xperia 1 III-ra, téli vaksötétben mcpro24fps beizzít, elmentem kamerázni a szakadó hóesésben. A képminőségen is meresztettem a szemem, zaj ugyanis konkrétan nem volt egyáltalán - itt a cikkben prezentált videóminőség szinte nevetséges ahhoz képest - de a mikrofonok térrögzítése telefonos viszonylatban páratlan volt. Most meg itt a mérföldekkel újabb és modernebb Honor Magic V2 a birtokomban (a cikkben is említik), és egy rakás szar, amit produkál - kivéve a mikrofonokat, azok több mint korrektek.

Aki nem ért hozzá, vegyen telefont megbízható brandből, Apple, Samsung stb., de point n shootra szinte nem is lehet mellélőni, a Honor algoritmusai is kiválóak. Csak nekem nem ez kell, így aki ért is hozzá, annak nehezebb a dolga, én most pl. befürödtem, de a Sony-ban még nem csalódtam, mióta az 1/5 vonalat elindították. Mindegyik készülék képalkotó tudása pazar, és ez csakis attól függ, mennyire tudnak programozni és mennyire követik a Google kamerákra vonatkozó előírásait. A Honor pl. nem nagyon, ez megmaradt a Huawei "majdénazttudom" mentalitásából.

• Elit3Zotya

addikt

válasz csako #11 üzenetére

Mindent tud amit egy Lyt szenzor, csak más a neve. :)
    Bár az is igaz, hogy ha már van, akkor belepakolhatták volna a jelenlegi csúcs lyt900-at is, de akkor meg vastagabb lenne.
    A főszenzor még jó is, inkább a zoom kamera ami nagyon gyenge szerintem.
    Egy s24 ultra vagy pixel 8 pro, a jobb szenzor miatt, sokkal jobb minőséget tud zoomban.

Új hozzászólás Aktív témák