- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Jousan
csendes tag
Egyebkent ezen a helyen tobben is hozzaszoltak hogy ugyanazt vettek es nekik minimalis ghost van amit csak azert latnak mert keresik(magyaran ghost mentes), az urge egyebkent visszavitette, sajna azt nem tudom hogy csereltek e neki, de tenyleg hibanak tunik, ugyhogy nezd ki a tied, es vedd meg nyugodtan, csak vigyel elotte laptopot call of dutyval vagy azzal a tesztelo programmal amit a forumba ajanlanak(elobb posztoltam). Jah es mind a nemet mind az angliai oldalakon megtalalhato tenyleg, 8+4 ms es MVA panel !!!! Ugyhogy valoszinuleg ez szeriahibas lesz es egy csomoban (ezekszerint mar kettoben), nem jo a over-micsoda-mva. De egy csomoban jo es ha jo akkor tenyleg number 1 valasztas
-
Jousan
csendes tag
Irnak sokmindent sokhelyen, de most pl talaltam egy urget akinek szinten bazinagy ghostingja van, de sokan irtak hogy nekik pedig semmi bajuk vele
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=4575807#post4575807 -
Jousan
csendes tag
csak egy kis erdekesseg ()
http://www.idealo.de/preisvergleich/Product/282953.html;jsessionid=
c2wVKwDY8Zrg
[Szerkesztve] -
Jousan
csendes tag
a V-Sync-et meg nem probaltam, most jon az, egyebkent ha a hetvegen nem sikerul megoldanom, es mas kartyakon (ami igen valoszinu lesz) is ezt produkalja, akkor megy vissza, az a furcsa, hogy barhol ahol neztem user velemenyt mindenki azt mondta hogy elso szamu valasztas gamereknek! (ezt mar a vasarlas utan, a problema megjelenese kapcsan olvastam, nem ezert vettem
), vagy tenyleg ezzel van valami, vagy en vagyok a lamer (<1% esely), vagy azokat a felhasznaloi velemenyeket a sony irogatta tobb szaz helyre
-
Jousan
csendes tag
Na a monitor megint: SONY SDM-HS95P/silver, ez az 1000:1-es kontrasztos verzio tehat 16.7M szines, de nem ez a lenyeg!! Meg az sem hogy TN vagy MVA paneles!!! 12ms-nel nem kellene utanahuzasnak lennie, eleg durva hogy pl a call of-ban 4 fat latok azt is motion blur-ban
, egyesek felvetettek hogy lehet hogy a rairt es a parameterekben megadott 12 ms csak a lefutasi ido (ami szerintem nem igaz), de ha meg a duplaja lenne a teljes response ideje, meg az is elfogadhato lenne, ugyanis a 15'' medion monitoromon semmi! ilyet nem tapasztaltam (25ms TN). IIgen analogon is kiprobaltam, semmi valtozas, a monitoron lehetseges minden beallitast kiprobaltam, semmi, es en nem akarom megint korulirni a temat, csak par javito jellegu hozzaszolast kernek, hogy miert lehet!! (pl, ''hogy analog kabellel probaljam!''). Semmi olyat nem kerek leirni, amit mar otvenszer atragtak, de ha valaki tapasztalt ilyesmit, van valami specko beallitas hardveresen, szoftveresen amit otletkent meg tud osztani velem annak nagyon orulnek!! Ezert nyitottam ezt a topicot
-
Jousan
csendes tag
pontosan tudom hogy mi az a ghostungolas es hogy miert csinalja egy tft (tul lassan rendezodnek at a kristalyok, nagyon nagy vonalakban), de en mar 25ms-nel sem lattam ilyet, ennel meg olyan durvan hogy nem hiszem el, kb egy 80ms-nek felel meg
-
Jousan
csendes tag
pontosan, most call of duty alatt proobalom ki de itt megszornyubb, pedig mar sp2 van, uj ati driver..stb, undorito mert minden fat 4*-esen latok
de nem ertem mert mindenutt a legjobb vetelt mondjak ra gamereknek (legalabbis aki megvette es velemenyt irt) -
Jousan
csendes tag
Hat ez nagyszerű, de én nem a véleményemet szeretném elmondani amonitorról, hanem megoldást keresek, és aki tud segíteni az hozzászól aki nem az be se jon a topicba. Kétlem hogy aki még bogarászik hogy hol olcsóbb az utkozott-e mar esetleg ebbe a problémába.
-
Jousan
csendes tag
Hali, nemrég vettem a fent említett monitort és nagyon durva ghostingolást tapasztalok játékoknál, konkrétan UT, CS Source, CS, NFS UG2, SW Battlefront. Probaltam sokmindent, felbontasokat, szinmelysegeket, ujabb drivert a graphhoz, de semmi. A graph egy club3d 9800 pro, xp sp1-el, jah es DVI bemeneten hasznalom (tobbi specko lent, analogon meg nem próbáltam, de azert egy 170e-s monitornál nehogy már ez probléma legyen). Egyebkent tudtam szedni hozza drivert (mondjuk mar az is fura hogy monitorhoz drivert adnak ki, szerintem xp-nel semmi ertelme) de nincs változás. Szerintem nem a monitorral van baj mert 12ms-es (a matrica es a honlap szerint) és én nem vagyok egy white-szemu, de a 25 ms-es 15''-os MEDION monitoromon nem láttam semmi ghostot!! Varok minden javaslatot, most szedem a xp SP2-t felteszem de ketlem hogy javitana a helyzeten. Thx, ja es egyebkent a sonynal 550 es kontrastot irtak de a monitoron 1000:1-es matrica van
.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest