- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
guest
veterán
Hi. Megvettem a gépem. Benne ez az alaplap van. A gép stabil. Semmi hiba. Ilyen stabil, és probléma mentes gépem, p1 233 kor volt utoljára. Szal a lényeg nagyon jó alaplap. Hibát eddig nem észleltem. Csak ajánlani tudom. A többi KT266A alaplapról már írkáltak rosszakat. Soltekről nem nagyon hallottam negatív visszajelzést. Ennyi.
-
guest
veterán
Hi. Én azt mondom Soltek. Frisebb, mint az MSI alaplap, és többet is tud nála. A tomshardware szerint az MSI a középmezőnyben van, Ill. Van még vmi gáz vele. Nem nagy, és nem bizti, hogy minden alaplapban benne van. Lehet, hogy a teszt példány volt rossz. Az SL-75DRV4 tud pl. ATA 133-at. És ami még fontos lehet. A soltekben is van némi gikszer (legalábbis a 2-esben volt). De a 2-es után lehet, hogy az új 4-ben a hibákat kijavitották. Vmelyik Site-on a soltek SL75DRV4 Honorable díjat nyert. Szóval én azt mondom Soltek. :()
Aktív témák
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- iPhone topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged