Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Sajnos még mindig csak pár percet volt időm vele foglalkozni, de a kikapcsolás dolog nálam is felmerült.
Ugye OpenElecben bal alsó sarokban van egy kikapcsoló gomb. Ha arra rámegyek és a leállítást nyomom akkor szépen kikapcsol a CEC marad ugyanazon a képernyőn de az istenért nem tudom életre kelteni, csak ha kihúzom-bedugom.
Te egyszerűen csak úgy "kapcsolod ki" hogy átváltasz AV-ról TV-re és kész?
CEC-nél mit érdemes állítgatni?
Nekem az lett volna a cél, hogy TV bekapcsolásakor feléledjen, de ne váltson át magától AV-ra, kikapcsoláskor viszont ő is szépen menjen el aludni. Ezt még nem sikerült összehoznom
-
kezdő
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Egyelőre nem tartózkodom otthon, de a család nagyon elégedett vele.
i2exw verziót vettem, mert nálunk csak médialejátszó szerepet kell betöltenie és az OpenElec fórumon írták, hogy a 2 és 4 mag között ilyen szempontból semmi különbség.Majd írók bővebb beszámolót ha lesz időm foglalkozni vele.
Amúgy elvileg nagyon keveset fogyaszt és simán van benne annyi erő, hogy NAS-ként is üzemeljen (gigabites a LAN rajta), nálunk ezt a funkció azért marad ki, mert nem szeretnék a szobában állandóan búgó (ha halkan is) vincsesztereket.OpenElec oldalán külön ki is emelik ezt a kis eszközt, ezért mertem én is megvenni, gyakorlatilag a belátható jövőben garantált a támogatása. [Supported Platform Changes]

-
kezdő
senior tag
Itt pedig az EU promo:
[link]Németországból 99,99 Euro + 18,45 Euro szállítás.
$120 vs 118,44 EUR viszont a $120-ra jön még +27% Áfa (vám nem mert 150 EUR alatt van) és a Posta +1500 Ft vám/áfa kezelése, szóval a németországi beszerzés jobban megéri és egyszerűbb is.

(nekem is jobban tetszene, ha $120-ért az enyém lehetne, de hát ez van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest