- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
A fekete sosem lesz fekete ezekben a qledes és hasonló LCD szarokban, lehet 9800087060650 zóna, abban a pillanatban hogy értelmezhető válaszidőt akarsz és játszani hogy ezut tudja adni a tv szarrá butul az elektronika és viszlát "fekete fekete".... Az összesben még a hasonló méretü OLED árához képest közel 1.5-2x többe kerülő mesés Samu és hasonló full kategóriás Qledekben is. De még a filmeknél is érezhető hogy van ott bizony trükk - és akkor a fuller kategóriát nézzük ami gyakorlatilag drágább az olednél és jobb képet hát messze nem ad még az alsókategóriás oledekhez képest sem. Cserébe ez a kategória többe kerül mint egy OLED ami önmagában is nevetséges....
-
utomi
senior tag
Igen nekem is szemet szúrt ez a beszólás. Nekem Hisense MiniLED van , egy LG CX mellett. Na most nekem jelenleg sokkal jobban tetszik a Hisense képe. Persze nyilván egy S95B vagy egy aktuális LG G széria mindent ver, de ott azért annak van is ám ára. Szerintem igenis van helye a MiniLEDnek ,de nyilván most úgy tűnik mindenki az OLED felé mozdul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest