- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dragon3000 #23 üzenetére
Mi az hogy nem használja?
Ki hagyja ezt jóvá a partnereknek ha nem az AMD? nem létezik referencia dizájn. Az Asrock ésd a Sapphire is használja.
A Sapphire a legnépszerűbb gyártó ha jól tudoma Nitro + és a Taichi is egy népszerú SKU.
Nem tudnak hozzá normális megoldást csinálni, mert szar a szabvány.
Én most olvastam előszőr hogy a szabvány nem engedi hogy áramelosztást használjanak a gyártók, ez után nyomozok azóta hogy olvastam.
Ne legyél már másik dimenzióban , ezek tények ,semmi olyan nem hangzott el ami nem igaz. -
válasz
Dragon3000 #19 üzenetére
A T aichi es a Nitro+ hasznal.Mivel nincs referencia AMD kartya igy meg evidens .miert ne kevernem bele (barmit is jelentsen ez)ha hasznaljak?
Ez nem az Nvidia csatlakozója,ez egy szabvany,aminel a terheles eloszlas biztositasa nincs megoldva se szabvany se gyartoi szinten sehol,se Nvidia se AMD.,de feljebb azt olvastam nem is teszi ezt lehetove a PCISIG.Ez nem egy vs tema,akinek reagaltam, pedig az Nviduarol beszel.
Szerintem nagyon is lesz ennek jelentosege az AMD nel is,mert nonek az eladasaik es a ket legnepszerubb gyartorol van szó.Ezt a szabvanyt meg kell reformalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gaming X Trio 3060
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest