- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dragon3000 #23 üzenetére
Mi az hogy nem használja?
Ki hagyja ezt jóvá a partnereknek ha nem az AMD? nem létezik referencia dizájn. Az Asrock ésd a Sapphire is használja.
A Sapphire a legnépszerűbb gyártó ha jól tudoma Nitro + és a Taichi is egy népszerú SKU.
Nem tudnak hozzá normális megoldást csinálni, mert szar a szabvány.
Én most olvastam előszőr hogy a szabvány nem engedi hogy áramelosztást használjanak a gyártók, ez után nyomozok azóta hogy olvastam.
Ne legyél már másik dimenzióban , ezek tények ,semmi olyan nem hangzott el ami nem igaz. -
válasz
Dragon3000 #19 üzenetére
A T aichi es a Nitro+ hasznal.Mivel nincs referencia AMD kartya igy meg evidens .miert ne kevernem bele (barmit is jelentsen ez)ha hasznaljak?
Ez nem az Nvidia csatlakozója,ez egy szabvany,aminel a terheles eloszlas biztositasa nincs megoldva se szabvany se gyartoi szinten sehol,se Nvidia se AMD.,de feljebb azt olvastam nem is teszi ezt lehetove a PCISIG.Ez nem egy vs tema,akinek reagaltam, pedig az Nviduarol beszel.
Szerintem nagyon is lesz ennek jelentosege az AMD nel is,mert nonek az eladasaik es a ket legnepszerubb gyartorol van szó.Ezt a szabvanyt meg kell reformalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest