Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomesto
aktív tag
válasz
üzenetére
Ok visszaolvastam,de én a konkrét foglalatos kérdésre vonatkózóan írtam amit írtam...
Az a 7 watt tényleg nem sok de kilehet hajtani onnan a levegőt.Szvsz a videókarik is emódon működnek sőt vannak olyan példányok amelyek jóval fórróbbak és mégsincs velük gond ha egy okos user tesz róla h ne rekedjen meg a meleg levegő.
Kinek a pap ninek a papné.. -
tomesto
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen a lábak elhelyezése is megváltozott,de a keretet is megerősítették...és most nem az volt a kérdés h a 939es proci bele megy-e az AM2es fogalaltba(nyilván való h nem) hanem az hogy a régi hűtő rámegy-e vagy sem az új foglalatra

Egyetértek h biztos rosszab a hűtési hatásfok de mint mondtam nem hardcoreknek készült a lap h szét húzzák
Meg az új AMD-k kevesebb hőt fognak disszipálni
A64 62W, Sempron64:35W szóval a hűtéssel nem sok gond akadhat főleg ha van a házon van egy-két 8cmes
A Card felfogatára meg csak annyit tudok mondani kb ugyan az mint a VGA-kra ültettett nehéz rézhűtők szal itt megint nem lehet gond...nem fog leszakadni annyi h nem kell rá 2 kilós rézhűtőt berhelni
Elég egy könnyebb alu.. -
tomesto
aktív tag
-
tomesto
aktív tag
Hogy az Asrock se maradjon ki a sorból ezért itt egy lapja mi képes lesz fogadni az AM2es CPU-kat [link]
Igaz nem kimondottan AM2-es lap, de egy bővítő kártyával akár ilyen procikat is bele berhelhetünk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTOK!! ASUS ROG STRIX B760-F GAMING WIFI GARI: 2028.05.29-ig
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)