- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
DileRGorE
csendes tag
A kérdést feltettem itt is:
http://prohardver.hu/tema/azonnali_alaplapos_kerdesek_oraja_2/hsz_13579-13579.html
Elég kétélű a dolog, hogy ez most SSD-s topic vagy Alaplapos...
-
DileRGorE
csendes tag
Sziasztok!
Nem sokára tervezem új gép összerakását, H77-es chipsetes alaplappal, ami támogatja az SRT-t. Mivel új gépet szeretnék venni nyilván gondolkozom SSD-ben is.
Nézegettem neten az SRT-s teszteket, és ahogy láttam bizonyos esetekben nagyon hasznos, viszont sokszor sokkal jobb ha bizonyos adatok csak az SSD-n vannak és nem használunk SRT-t.
Ezért azon gondolkoztam, hogy a rendszert és egy-két olyan dolgot amit gyakran használok (Office, Photoshop, WoW, stb) felraknám egy 128as vagy nagyobb SSD-re.
Vennék a gépbe még 1 terrás HDD-t is, ezen tárolnék olyan adatokat amiket ugye ritkábban használok.
A kérdés az, hogy ha RAID-be kötök 1 másik SSD-t (max 64GB az SRT miatt) a Terrás HDD-vel, akkor azt meglehet-e gyorsítani SRT-vel?
Ugye ezáltal a naponta használt programok és Win7 mindig lenne egy SSD-n és lenne egy másik SSD ami cache-el a HDD előtt.
Van-e esetleg valaki aki jelenleg is használja így a gépet? Ha igen mik a tapasztalatok? És persze megéri-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Fűnyíró topik
- Star Trek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest