Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
napsugarad
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Skype-on "Nincs a gépnél" jelzést mutat egyik partnerem, időnként... de akkor napokig. Skype telepítve van neki, laptopon, sz.gépen és Ipaden (ami air2).Többnyire az Ipadet használja.Amin napokig "Elérhető" majd napokra "Nincs a gépnél" jelzés van. Ilyenkor kilép a skyperól, vagy magát az Ipadet kapcsolja ki? Estleg egy net szakadás okozhat, ilyen jelzést? Volt hogy beszéltünk, és akkor is tétlennek mutatta a gépem.Rákérdeztem, és küldött egy fotót, hogy nála, saját maga, "Elérhető"-nek mutatkozik.Lehet Ő észre sem veszi a skype állapot változásait? Hozzá teszem a gépemen, eléggé fagy a skype. A minap, pedig azt tapasztaltam, sz.gépen "Nincs a gépnél" jelzést mutatott, telefonomon, pedig nem volt elérhető, mint aki kilépett a skyperól.Aztán, ott visszajött, és a telefonon, mindig "Elérhető"-nek mutatkozik.Volt hogy azt írta nem volt nete, és ezért nem volt elérhető, de nekem, akkor is "Nincs a gépnél" ill, telen, "Elérhető" volt.
Valaki meg tudná fejteni a "titkot" ?
Miért láthatok különböző jelzéseket, ill. napokig tétlenséget, holott tudom, ha napközben nem is, esténként netezik, Ipaden is.( főleg hogy mikor "Elérhető" akkor non-stop az. ha pillanatokra tétlenséget mutat is, utána rögtön zöldre vált a skype. Huh, remélem nem fogalmaztam érthetetlenül.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miért láthatok különböző jelzéseket, ill. napokig tétlenséget, holott tudom, ha napközben nem is, esténként netezik, Ipaden is.( főleg hogy mikor "Elérhető" akkor non-stop az. ha pillanatokra tétlenséget mutat is, utána rögtön zöldre vált a skype. Huh, remélem nem fogalmaztam érthetetlenül.