- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez relatív.
Én az élvezetet kapom érte, valamint az 5 pontot körönként. Ez inkább a szimuátor élvezetét adja. (megjegyzem zárójalben, hogy ha fizetsz, és veszel kocsit, akkor indulhatsz olyan versenyen, ahol az első 30 helyezett 5 dollárt kap.)
De felmerül egy kérdés bennem. Mit kezdenél a pontokkal?
Ha viszont dollárt kapnál, akkor mi lenne az élvezet, hogy 3 nap alatt megvennél mindent?
Segíts, mert nem értelek. Kapsz pontot minden levezetett körért. Mi kell még? Ha kitologatnának, akkor meg nem kapnál semmit? Nem értem, hogy hogyan képzelted el a dolgot. Szerintem ez így nagyon fair, hogy akárhanyadik vagy, akkor is kapsz pontot.
(itt is megjegyezném, hogy volt már olyan is, hogy az első kanyarban megsérült az autóm, esélyem elszállt az első helyre, és szépen elengedtem a mezőnyt, de nem léptem ki, hanem végig mentem. Igaz volt hátrányom, de a pontokat bezsebeltem). Szerintem nagyon jó a rendszer, bár az 5 pont kicsit kevésnek tűnik. 40 óra folyamatos játék szükséges ahhoz, hogy meg tudjam venni a legdrágább autót (6120Cr ha jól emléxem. Ebben nincs benne az új Veyron)Nem bántásból írtam, hanem puszta értelmetlenségemből adódóan, mert nem értem milyen pont elégítene ki.
Maximális tisztelettel.:gyuszito
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Disney+
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 12Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest