- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óriáskészülék, kis akksival
Aktív témák
-
gabe_
őstag
Hali!
Nekem egy Sharp GX 17 telóm van, és egy Bluesoleil adapterem. Namost látja egymást a gép és a telefon, de a programban csak 3 ikon aktív: a Com port, a bluetooth nyomtató, és a bluetooth modem. Az adatátvitel ikonja inaktív! Tudna valaki segíteni?
A másik, kaptam a telefonhoz egy cd-t, amin fel is telepítem a telefonmanager progit. ezis elindul, telepítéskor kiválasztottam a bluetooth kapcsolatot. namikor elindul a program, kiírja, hogy indítsam el a telefonon a beállítások-kapcsolatok-pc szoftver-bluetooth -t. elindítom, de csak eszköz keresése folyik... szóval ezsem működik...
valaki segítsen plíz... -
Ck.
addikt
Sajnos a GX-30-nak levan korlátozva a BT-je. Nem lehet adatkommunikációra használni, csak BT headsettel, meg autós kihangosítóval. Az infrája szintén levan korlátozva. Az meg csak szgéppel megy. Gyakorlatilag feleslegesen vetted meg a BT adaptert, mert a GX30-hoz nem lehet használni!
Én gyakorlatilag ezért cseréltem el az enyémet E398-ra, majd azt pedig 7610-re. -
Kriss
tag
UP!
-
Kriss
tag
senki sem tudja a megoldást?
-
Kriss
tag
tegnap vettem egy bluetooth dongle-t a telóhoz.
az lenne a gondom, hogy látja egy mást a gép és a telefon, de a ''pairing''-nál kilép timeout-tal.
Nem tudja valaki, hogy mit kellene beállitani, mert sehol nem találom a megoldást.
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BIOS frissítés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest