Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor77

titán

Na, megnéztem.

Alapvetően jó lenne, de:

A hangok valamiért szarok nálam (ezt betudom a KX driveremnek).
    Minden opciót fényképről kell kiválasztani (pálya, autó, stb.,), ráadásul egy ilyen egymásutáni rendszerben, szóval ha megnézted az utolsó autót, akkor lapozhatsz vissza az elsőhöz, ilyen konzolos formában és nem is túl gyorsan, hanem szépen egyenként. Bosszantó.
    Amit írtak már, nem veszi be a Logitech gamepadom. Pontosabban a játék elötti beállításoknál beveszi, de játék közben már baszik rá, csak bill (A,Y,M,?). Lehet azért van mert bugos, mivel ha Alt+F4-el kilövöm a játékot, látszik, hogy ez a beállítópanel végig ott van a játék alatt, ezért valószínűleg nem mentődnek a beállítások.
    Sebességérzet. Na, itt kicsit nagyobb a gáz, mert én kevésnek találom. Nem szaggat, hanem mintha egy kicsit lassított filmet néznél.
    A grafika amúgy nagyon jó. Nálam ment szépen (pici röccenésekkel, de nem volt kedvem szórakozni elsőre) full High beállítással, 2X-el FSAA-val.
    Van jópofa sár (amit a víz viszont lemos), ugratásnál látszik a felfüggesztés alulról), a mélyebb keréknyomok megmozdítják az autót, a táj szép, szóval tetszetős.
    Van jópár autó (a szokásos WRC autók, a Modified race cars, és a régiek).
    Van visszajátszás is.
    Az egész ilyen arcade, konzolos, de szerintem pont ez a jó benne.

Szerintem alapvetően tetszett, csak javítsák ki a bugokat.

MOD: Ja, hozzátenném, nekem jobban tetszik mint a Dirt.

Új hozzászólás Aktív témák