Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Na, megnéztem.
Alapvetően jó lenne, de:
A hangok valamiért szarok nálam (ezt betudom a KX driveremnek).
Minden opciót fényképről kell kiválasztani (pálya, autó, stb.,), ráadásul egy ilyen egymásutáni rendszerben, szóval ha megnézted az utolsó autót, akkor lapozhatsz vissza az elsőhöz, ilyen konzolos formában és nem is túl gyorsan, hanem szépen egyenként. Bosszantó.
Amit írtak már, nem veszi be a Logitech gamepadom. Pontosabban a játék elötti beállításoknál beveszi, de játék közben már baszik rá, csak bill (A,Y,M,?). Lehet azért van mert bugos, mivel ha Alt+F4-el kilövöm a játékot, látszik, hogy ez a beállítópanel végig ott van a játék alatt, ezért valószínűleg nem mentődnek a beállítások.
Sebességérzet. Na, itt kicsit nagyobb a gáz, mert én kevésnek találom. Nem szaggat, hanem mintha egy kicsit lassított filmet néznél.
A grafika amúgy nagyon jó. Nálam ment szépen (pici röccenésekkel, de nem volt kedvem szórakozni elsőre) full High beállítással, 2X-el FSAA-val.
Van jópofa sár (amit a víz viszont lemos), ugratásnál látszik a felfüggesztés alulról), a mélyebb keréknyomok megmozdítják az autót, a táj szép, szóval tetszetős.
Van jópár autó (a szokásos WRC autók, a Modified race cars, és a régiek).
Van visszajátszás is.
Az egész ilyen arcade, konzolos, de szerintem pont ez a jó benne.
Szerintem alapvetően tetszett, csak javítsák ki a bugokat.
MOD: Ja, hozzátenném, nekem jobban tetszik mint a Dirt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest