- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick2
senior tag
egy 400as qtec van benne, sztem még nincs 1 éves. volt egy régi 200as tápom, mikor az előző táp volt gariban, egy 9800-amd 3200-abinf7-seagate120- nec 3500 konfigot 1 hónapig simán vitt gond nélkül. nem volna szaba ez legyen. az alaplapon mondjuk nincs hely a + 4es csatinak....
-
Rick2
senior tag
na, valami nekem sem tiszta. asus a7n8x-e deluxe lap, maxtor maxline III sata1 vinyó 250GB, 16 mega cache, minden feltelepítve, telepítésnél floppys driver, particionálás, telepítés megvolt, minden ok. 2 hét használat után egyszer csak gondol egyet, boot helyett fekete képernyő, moncsi nem indul. resetgomb, minden flottul megy. azóta így indul a kicsike, nem tom miért. vga tápcsatis 9800se, de ha az nem kapna fesz, kiírná a dolgot. tanácstalan vagyok. mi lehet a megoldás: köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest