- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kephalos
csendes tag
válasz
kephalos #3518 üzenetére
betettem a 200 gigás ide winchesteremet, amit szépen ki is írt a "no hard disk is detedted" helyére és szépen működik. ha egyszer lesz olyan telepítőm, ami sp2-es, akkor lehet, hogy újratelepítem a gépet, hátha az kihasználja a 160 gigát, most mivel a rendszer működik, hagyom a csudába. köszi a segítségeket.
-
kephalos
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #3512 üzenetére
sziaszitok
köszi a válaszokat, közben sikerült. lehet, hogy hülyének néztek, de elvileg csak annyit kellett, hogy biosban a bootnál a cd-t állítom be (régi gépeknél, ha nem talált a vinyón oprendszert, akkor automatikusan bootolt). tehát sikerült és már az új gépről írok.
ami a "no hard is detected" feliratot illeti, az még megvan, de ha jól értelmezem, az az ide kábeles harddisket keresné (valami marvel-t ír ki meg azt hogy adapter 1)
tehát eddig minden műxik, csak azt nem értem már, hogy 160 gb-os vinyót vettem és 130 gb-re engedte formázni, ez normális így, vagy valami tényleg nem stimmel még?
-
kephalos
csendes tag
sziasztok
most vettem egy gépet webshopról. összeállítottam és elkezdtem volna telepíteni, de azt írja ki hogy nem talál merevlemezt, biosban viszont látszik.
asus p5ql pro alaplap, intel e8400, 160 gigás samsung vinyó sata csatlakozóval
lehet hogy rossz helyre dugtam a kábeleket, vagy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Hegesztés topic
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest