- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattaca
csendes tag
Szia.
Köszi a választ.
Sajna, már azóta voltam otthon, és helyszinen is ugyanezt csinálja, tehát egyszerüen nem enged abba a könyvtárba belépni.
Szerinted a GetDataBack helyreteszi?
Formázott HDD-ről már hoztam vele helyre cuccot, de egy ilyen ''egyszerü'' hibát is megoldana? Melyik menüpontja lehet az, próbáltad már?
THX.
Gattaca -
hmhm
aktív tag
A getdataback tényleg megoldás lehet, de az ha valami hibás nem fogja rendbetenni, azzal esetlegesen törölt adatokat tudsz visszahozni, de akkor sem minden esetben...attól függ hogy törölted
Ha egy fájl hibás attól még nincs törölve, és a törölt és nem törölt állapota ugyanaz, mert ha ''gyengéden''
van törölve fizikailag az ugyan ott van, csak éppen engedélyt ad, hogy a foglalt cella irhato..vagyis nem foglalt (már).
Előszöris egy víruskeresés javallott, aztán jöhetnek disk doctorok (pl norton), és azt sem ártana tudni, hogy a winchester nem haldoklik-e, minden értéke megfelelő -e...
Sok szerencsét
Ja még annyi, hogy ezeket nem árt a gép előtt csinálni, nem terminálon, az is lehet hogy hazaérsz és semmi baj nincs...
[Szerkesztve] -
Lolek
aktív tag
GetDataBack a te haverod
Bővebben: link -
gattaca
csendes tag
Sziasztok.
A gondom a következő : van egy SATA 160GB-s HDD-m, amelynek van egy Movies-könyvtára.
Ma reggel, (07.22) belemásztam a mappába, megnéztem egy filmet, utána elmentem melózni.
Remote Desktoppal rájelentkeztem a gépemre, és közölte velem a Windows, hogy sérült a Movies-könyvtár, futtasam a chkdsk-t.Megpróbáltam, sikertelenül.Nem tudom most pontosan felidézni, milyen errorral szállt el, de valami RAW- adattal nem boldogult, vagy olyesmi
Szóval, egy a lényeg : nem nagyon szeretném formázni megint ezt a rohadák SATA-t, inkább kipróbnék valami utilityt, hátha vissza lehetne hozni az adatokat rajta.A többi mappa használható, csak ez az egy nem.
Van ötletetek?
Előre is köszönök minden segitséget.
Gattaca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest