- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
Viper26 #7889 üzenetére
Ha megvan a rajz hozzá, ott rajta van hogy hová kell csavarni 775-nél s hová 1156-nál, ami megegyezik a 1155-el..
Leveszed, megfordítod, s a leszorító fémet(4 db, egyel kijebb csavarozod, van rajta 2-2 csavarnyílás, de eltolva egymástól....ha érted) a rajz talán többet segít -
törölt tag
válasz
Viper26 #7886 üzenetére
Én is 775-ös hűtőt használok Frezzer 7pro. Nekem astimmeltek a lyukak,de nem gyári csatikat használtam hanem 20mm-es acél csavarokkal rögzítettem.
természetesen szigetelő tömítés van alatta. Kb 15 Fokkal jobbra dől de az nem számít.
Úgy látom te nem jó helyre raktad . 775 furatok ferdén állítják be a hűtőt.
-
válasz
Viper26 #7841 üzenetére
Ezt már sok helyen megcáfolták. Kipróbáltam én is, és nálam NEM lett gyorsabb tőle. Lemértem.. Ráadásul van egy bug ezzel kapcsolatban, bár ahhoz asszem a memória részt is birizgálni kell, de konstans kékhalálozásba lehet lökni vele a win7-et. Csökkentett mód is használhatatlan lesz, és csak cmd-s hibajavító konzolból oldható meg a hiba, vagy reinstallal.
Ellenben a win7-es folyamatjelző kikapcsolása hozott nekem komoly 1s előnyt bekapcsolásnál.
Aztán lehet, hogy ez is csak mérési hiba.
-
törölt tag
válasz
Viper26 #7835 üzenetére
SATA üzemmód váltás AHCI-ra újratelepítés nélkül:
1Lépjünk ki minden programból.
2 Start menü keresőjével futtassuk: regedit
3Navigáljunk ide:
4 HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Msahci
5 Jobb oldalt kattintsunk duplán a Start elemre, módosítsuk a bejegyzés értékét 0 -ra.
6 Indítsuk újra a gépet és állítsuk be BIOS-ban az AHCI-módot. -
MPowerPH
félisten
válasz
Viper26 #7803 üzenetére
Szerintem nyugodtan ráengedheted.
Nekem most passzívan van rajta a True, így is simán bírja az AVX-es LinX-et. Sajnos a 2db UK3K ventim kölcsönben van, így addig passzívan használom a gépet, tehát nem tuningolok.
Nah, nem nagy durranás a proci, belőttem 1.056v -on a 3392MHz-t, így stabil. Egy darabig elég lesz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Viper26 #7750 üzenetére
Akkor még egyszer:
CPU függő. Vannak erősebb, és vannak gyengébb példányok. Ha kifogtad, akkor lehet még feszt is csökkenthetsz a gyárihoz mérten. Állítsd be, és ha megvan a boot, akkor indítsad el a LinX-et, és ha az szépen megy 20-30 kört, akkor talán stabil. Ha eldobja magát, akkor valszeg emelned kell a feszt. Kb ennyi, ezt senki nem tudja látatlanban megmondani, mivel mindegyik proci máshogy viselkedik azonos feszültségen. Mind melegedés, mind skálázódás terén is különböznek az egyes példányok.
A Pro3-as kérdésemre nem válaszoltál, amit a feszültségmérőpontokkal kapcsolatban tettem fel.daa-raa:
AirBooms és XaraX nem szóltak semmi rosszat.
-
MastR
tag
válasz
Viper26 #7583 üzenetére
Rakd fel nyugodtan a TX3-mat!! Nekem is az van a 2500K-n és tökéletesen hűt! (4.7GHz-en is) Ha a gépet normálisan használod ( játszol, dolgozol stb) nem kell annál jobb!
Ha a LinX-el szeretsz játszani, akkor vegyél olyat amit ajánlanak.
Ja és ha a TX3-mat választod azon sem kell izgulnod hogy milyen RAM fér be alá,
mert elfér elé -
szacsee
nagyúr
válasz
Viper26 #7583 üzenetére
Gyári helyett biztos jobb az nem kétséges, kérdés, hogy amit nyújt az elég-e neked.
Tedd fel, meglesed és ha nem vagy elégedett vele, akkor veszel erősebbet...
Nem kerül pénzbe és lehet nem is kell venned hűtőt.N.A.S. : kb hány W-os TDP-vel tolod saccra, vagy gyári 95W?
Hűtés, vagy a halk gép a cél?Szerk: ahogy elnézem nem rossz hűtő, ha húzott 920-as i7-et bírta hűteni.
-
abéla
senior tag
válasz
Viper26 #7466 üzenetére
Hacsak nem számításigényes munkára kell (akkor meg ugye nem nagyon illik) teljesen felesleges, vga-limit van így is mindenhol (kivéve, ha 640x480-ban tolod
) .
Gorneck23: bulk, lehet valami papírdoboz lesz hozzá, de lexarom, mondjuk az uv-aktív sata kábelek nem baj, hogy járnak hozzá (bár eszem ágában sem volt díszkivilágítást rendezni a gépben, de ki tudja
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest