Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
razsa
aktív tag
Én ma épp nyomogattam x530at...nekem nem tetszik..Az egész telónak gagyi hatása van, főleg a menüje nem vmi szép..Már csúsztatható a teló, de abból a legolcsóbb és ez meg is látszik rajta..a másik amin kiakadtam,h ma szintén nyomogattam x660-t...az talán még rosszabb.Az oldalán lévő műanyagnál látszik a '' perforáció'' és az is majdhogynem sorjás, sokkal gagyibb az anyagfelhasználás mint az x650nél..Csak azt nem értem,h miért volt akkor az x660 mindig is drágább..??A gombok körül lévő műanyag szintén gáz! Az x650 hozzá képest egy felsőkategórás teló..Az előbb említett két telóban egyedül az a jó,h kezelik az MP3 at..az x530 mellett még a TFT kijelző szólna..úgy ahogy ahogy az x510nél is.de kár,h kívülről ennyire ''gagyi'' hatású mind2. Nekem még az x680 tetszene nagyon, csak kár,h azt pannonál nem lehet kapni..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen notebookot vegyek?
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest