- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Jym
tag
Hali!
Na, kiderült, miről van szó. A típus régebbi változatain tényleg működött a dolog, csak időközben a Samsung rájött, gondolom, a turpisságra, és megszüntette a korábban beépített egységet. Azoknál a tv-knél működik, amelyeknek jog-os a távirányítója, tehát a menűhöz nem 4 iránygomb + középső menügomb van, hanem egy 5 irányi mini joy, ezt hívja a Samsung jog-nak.
Akinek ilyene van, annak sok szerencsét hozzá.
Jym :( -
Jym
tag
Valami hasonlóra gondolok én is. A Te Sonydban hogyan jön be a videó képe? Mert nálam bejön a másodlagos képernyő, be is lehet állítani AV1-re vagy AV2-re, de azokra hiába közöm a videót, nem látom a képét, csak egy üres feketeséget. Egyébként a TV-vel mindenképp jól jártam, mert a képe gyönyörű, ez a Digital100Hz tényleg isten, volt mellette egy sima 100 Hz-es, hát ég és föld a különbség. Elég ha megnézet az R**Klub sarkában a piros logót, a többin remeg, ezen meg áll, mint a cövek!
De a potya PIP sem lenne rosz, mert 25-30e Ft-ot semmiképpen nem ért volna meg nekem, de ha ingyen van...
Jym :Y -
Jym
tag
Tegnep sikerült beszereznem egy Samsung 29Z068T típusú tv-t, ami 72 cm-es, 100 Hz-es, de a PIP-et nem tudja.
[L]http://www.samsung.com/hu/products/tv/directviewtelevisions/flat/cw29z068t.asp[/L]
A boltban ahol vettem, az eladó srác elmesélte, hogy ez a tv, és a 29Z068P típusú, ami már PIP-es, csak a beállításaiban tér el, tehát mindkettőben benne van a PIP funkció, csak a T-ben egy tuner van, míg a P-ben kettő. Azt mondta, hogy már több, elvileg PIP nélküli tv-t is ''átkódolt'', vagyis beállította a PIP támogatását, és ilyenkor egy külső tuner használatával (videó) az olcsóbb változaton is használható a szolgáltatás.
Nekem nem állította be, de megsúgta, hogy tudom elővarázsolni a szervízmenüt, meg beállítani. Ezt meg is tettem ''PIP ON'', a menüben meg is jelent, de akárhogy bűvészkedtem, a kis képet csak nem tette ki.
Jár valaki hasonló cipőben?
Ha igen, és neki sikerült, megsúghatná, hogy mi a titok, mert végtére is ezért választottam a Samsungot!
Előre is köszi!
Jym :DD
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest