Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Plazmacucci és jeni gyorsak voltatok!

Köszönöm szépen a válaszokat!

Melyik ár/érték arányban a legütősebb Samsung laptop manapság?
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Samsung laptopokhoz milyen jellegű garancia jár, szervizbe személyesen kell bevinni, vagy futár szállítja be?
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
hát annak az a gyenge pontja, bár tény, hogy a touchpadja pl. rohadtul nem szerette a kv-t

de szerencsére nem lett baja, tisztítva lett.NP300E vagy V sorozat... a fém borítás a bill. alatt ami más, a fedlap sztem nem fém
-
-
-
törölt tag
ronda vagy nem? hát vannak fura színek benne, az enyém fidesssz színben volt, ez kényszer volt, alkalmi vételben, de egyedi
zsanér: írtam én is, hogy nem túl bizalomgerjesztő, nem tudni mennyit bír ki, de asus k53, x sorozatnál jobb
nekem a tartalék gépem (hp nx7300) 3 alkalommal szorult kijelző cserére a kijelző műanyag káva repedése miatt, egyszer csak a keret volt cserélve, pedig az anno bizniccc kategória volt ha jól tudoma túl sok nyitogatás a nyekergés miatt - akinek nem annak szerencséje - riasztó lehet
de kb. ennyi
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Abban az árkategóriában mind egyforma sz@r, teljesen mindegy milyen gyártmány.
-
válasz
Gedeon31
üzenetére
A személyes véleményem következik. Ronda! A fedlap sérülékeny. Idővel kilazul a zsanérja az lcd résznél, és nagyon sok lcd meghibásodik abban a sorozatban. Az lcd körül a műanyag nem túl jó, szerelni (lcd csere) meg egyenesen ingerlő. Persze ha valaki csak asztalon használja, akkor ez elkerülhető, de olyan gépnek nem választanám amit az ember hurcibál.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Miért is, ha lehetne bővebben kifejteni.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Semmi gond, használd őket egészséggel

én tuti nem veszek, van pár márka, ami nem kell és az Acer/PB azok közé tartozik

szerk.:
én pl. minden további nélkül vennék újra 300-as samut
De Acert még akkor se kényszerítenének -
-
Gedeon31
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A Samsung nem cserélgeti gyakran a gépeket. Ellenben az Asusnak mostanában sok gépe kijött,de ugyan olyan hamar el is tűntek. Fura és meglepő.
Nekem Acer van ,de soha többet nem vennék!
-
-
törölt tag
Acert inkább nem ajánlgatnék még másnak sem..
-
törölt tag
Szia! Koszi a tanacsokat mindenkinek, igyekszem majd megfogadni oket
Termeszetesen ha meglesz, leirom majd az eszreveteleimet. Mar nagyon varom, hogy megerkezzen vegre
De sajnos a pontos idopontot nem tudom, csak azt, hogy 26-ig valamikor. Es egyebkent igen, valoban i7 lesz benne 
-
lama_lamm
aktív tag
Hát ja, sajnos az edigtal drága, de most 0%-os részletfizetés van, egyben meg nem lesz 200+ ezer forintom...

Lenovo alatt melyikre gondolsz? Még az idepad u410-et néztem, az is ebben az árban van.
A G55 meg felesleges, inkább irodai használat lesz, meg jó mobilitás kéne (max 2 kg) de jó lenne, ha egy-két játékot (Company of Heroes, SC2) tudnék játszani, amikor épp unom magam
-
lama_lamm
aktív tag
Sziasztok!
Noti vásárlás előtt vagyok, és az egyik kiszemelt egy Samsung NP530U4C-S01HU. 240k edigitalban.
Kérdésem az lenne, hogy milyen tapasztalatok vannak róla? Elég valamire ez a gt620m ami benne van?Köszi előre is. Minden infót szívesen veszek

-
Mikisys
őstag
válasz
üzenetére
Ha igaz az i7-es processzor, akkor igen jó áron vetted meg.
Telepítsél Linuxot, az Ubuntu nagyon prímán fut és W7-es is jól működik, akár együtt is.
Én a Linuxot netre, levelezésre, szöveg, táblázat, kép, stb. használom, a W7-et pedig ami csak windows alapú rendszeren működik.
Az Nvidia átalgosnak mondható az i7-hez képest.
A többi része is lényeges a gépnek, együtt kell egy optimális teljesítményt nyújtania, nem pedig egy-egy részletében maximálist.
Írd meg majd , ha már beüzemelted, hogy milyen tapasztalatot szereztél.Üdv!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
az ár jó nagyon érte, amire tervezed, tökéletes lesz
fujitsu-s: annál hűvösebb lesz, a samuknak jó a hűtése, nekem i5 volt ebben a szériában
mivel van benne optimus, így a dedikált csak szükség esetén fog bekapcsolni, minden másra ott a igpu
sztem nem fogod megbánni, ha az árat nézzük, semmiképpen -
törölt tag
jeni es ungawa: Igazabol en egy i3-ast terveztem, legfeljebb i5-ost. Mindenkeppen garisat akartam, mert felek mar a mas altal elhasznalt cuccoktol. Viszont penzem nem sok volt. A dedikalt kartya is jo ha van. Sajnos 100.000Ft alatt nem nagyon talaltam meg hasznaltan sem i3-as, dedikalt karis gepet, nem hogy i5-ost vagy i7-est. Ez a Samsung viszont teljesen uj. Igy ezt valasztottam. Az akku nem olyan nagy baj, ha nem bir sokat. Nem szempont nalam. Ez a melegedes fokban mennyi kb? Elozoleg egy Fujitsu-Siemensem volt, az terhelesre nagyon melegedett, pedig ki volt tisztitva, es ujra volt pasztazva. Mondjuk a kartya cserelve volt benne egy ATI Radeon HD3650-re, es a hutes nem volt rendesen megoldva a kartyanal. Ezert is dontottem egy uj gep mellett. En elsosorban netre, filmnezesre, zene es HD videok vagasara, es alkalmankent jatekra hasznalnam.
-
törölt tag
-
törölt tag
Udvozlet! Nemregiben sikerult rendelnem egy Samsung NP300V (89.990Ft, 1 ev gari, rendszer nelkul) lapit. Sajnos meg nem erkezett meg, de azert lenne nehany kerdesem a hozzaertokhoz, hogy felkeszuljek
A pontos tipusjelzeset nem tudom, de az i7-es procival, Nvidia 520MX-el es 6GB rammal szerelt valtozatrol lenne szo. Tehat az elso kerdesem az lenne, hogy mennyire melegedos? Gondolom azert az i7 nem hagyja hidegen... A masodik, hogy erre tenyleg csak eredeti Win7 megy fel? Sok helyen olvastam, itt fenntebb is, de valahogy nehezen tudom elkepzelni. Ez az 520MX mire eleg nagyjabol? Nem vagyok egy nagy jatekos, de azert nem vetek meg neha napjan egy kis gamet
Mik a gyenge pontjai? Mire kell fokozottabban ugyelni? Van valami egyedi szeriahibajuk? Bocsi, ha hosszu voltam, de sajnos meg nem volt szerencsem korabban Samsung notihoz 
-
-
-
-
Mikisys
őstag
Engedélyezd a hálózati kapcsolatot, ha windows-t használsz.
Ha nem jelenik meg a tálcán alul a kapcsolódás, akkor több oka lehet, a gép meghibásodásán kívül, meg a szoftverhibákat figyelmen kívül hagyva.
Nyilván ahhoz, hogy működjön a "hálózati kapcsolatok", ahhoz fel kell telepíteni a szükséges programot.
Egyebek:
Nem él a kábel, hibás a csatlakozója, nincs rákötve a nagy-hálózatra, tehát kifelé nincs kapcsolat, stb......
A gép ha jó, akkor látnia kell a hálózatot, ha az is jó, - ez akár automatikusan működik, legalábbis nekem itthon igen.
Linux esetén automatikusan kapcsolódik a hálózatra, ha van és látni, meg ki is írja, felül.Sok sikert a kapcsolódáshoz.
Üdv!
-
vans?
őstag
udv!
mar megint problemam van a Samsung notival.. az egy dolog, hogy az otthoni wifivel szinte hasznalhatatlan, allandoan dobalja/lassum, de most mar a halozati kabeleket sem latja sehol. azt hittem, hogy itt a koleszban legalabb sima lesz a net, de mintha be sem dugnam a kabelt.. es mashol is ezt csinalja. egyszeruen szerviz? vagy probaljak ujratelepitest?
-
Vérboci
addikt
válasz
üzenetére
hát én megrángattam, de ez nem nyekereg istenbizony...
a céges dell viszont a kijelző hosszabb nyugalom után történő megmozdításakor akkorát reccsen, hogy mindenki felkapja a fejét azt gondolván, most töröm leígy vagy úgy, nálam nem fokmérője a nyekergés a "jóságnak".
olcsóbb kategóriában nyilván nem várható el ugyanaz az anyagminőség. csodák nincsenek. Kategóriájában szerintem átlagon felüli a samsung 300-as sorozata -
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
én mindent elhiszek

de egyébként le írtam valahol, hogy mennyire ciki az, mikor egy samsung notiban, semmi samsung nincs a feliraton kívül
sok vinyóm volt már, eddig 2 ment tönkre
a második is samu volt
mondjuk mindkettő régi széria voltjeni
a z575 chipsete is sataIII-t tudna, de csak a SataII-t támogatja, nem csodálkoznék, ha samunál is így lenne
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
másik 2 meg samu?

akkor egyik sem jobb a másiknál -
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
egészen pontosan ezekről szólt a hír amennyiben jól emlékszem
-
-
törölt tag
nyekereg-nem nyekereg: biza rendesen nyekereg, ezen nincs mit szépíteni
van egy hp nx7300-as gépem, nem mai gyerek, 4 évig húztam-vontam magammal, na az meg se nyikkan
van itthon egy dell vostro 1015, ez se nyikkan
aztán most vettem a Lenovot, ez se nyikkan, a billentyűzete jobb, mint a samsungomé volt, a touchpadja is jobban bejön kicsitami hiányzik: akku idő és a nagyon halk hűtés
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
hát ezt azért nézd meg a WD oldalán, mert nem mindegyik széria volt hibás, de azokra is adtak ki javítást
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
Vérboci
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Üdv!
Pár hete vettem egy ilyen gépet én is. Illetve ennek a win7-es változatát.
Írnak itt többen nyekergésről, az én tapasztalatom az, hogy az összeszerelés minősége nagyon jó, nem tapasztalom a nyekergést. A billentyűzet az erőssége, nagyon kényelmes, bár kissé ujjlenyomatgyűjtős.
Rövid tapasztalataim alapján az árát megérte, ennyiért, pláne matt kijelzővel eddig jó vételnek tűnik. -
-
-
válasz
Gedeon31
üzenetére
Korrekt gép, kicsit nyekergős burkolat, főleg a zsanérok körül. Viszont a hardver megéri az árát. Arra mindenképp érdemes figyelni, hogy az akkura és a töltőre, csak egy év gari van. Ha van lehetőséged tudakold meg milyen vinyóval szerelik, mert a blue és black scorpio szériahibás. Ja és ezek a gépek "elméletileg" csak egyedi lecense kódú Windows 7-el működnek. Sulissal se.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Erről véleményed vagy tapasztalatod?
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szia!
Komolyan szervizes vagy?

Véleményed szerint jelenleg melyik Samsung laptop a legjobb vétel, illetve mire érdemes várni a közeljövőben?
-
Sziasztok!
Most találtam meg a topikot. Samsung márkaszervizben dolgozok, noti osztályon, ahol tudok segítek! -
blash
tag
Még valamikor nyár elején cseréltettem a Samsung szervizben egy NP300E5Z-S02HU notiban kijelzőt, mert szinte a teljes kijelző piros árnyalatú lett. Kb. egy hét alatt meg is lettek ezzel, azóta nincs gond ezzel. Csak az nem tetszik, hogy a kijelző csere előtt nem nyikorgott a billentyűzet előtti rész, pontosabban sehol nem nyekergett a burkolat. Feltűnt rögtön, de akié annak megint el kellett utaznia, így már nem volt idő a visszavitelre. Szerinted érdemes emiatt visszavinni, meg lehet a nyikorgást szüntetni, vagy csak pár csavart kéne jobban meghúzni?
-
t72killer
titán
Az már core2, elég gyorsnak kéne lennie. Itt van pár 5let, hátha segít vmelyik. (A betűtípusosról nem is tudtam)
#826: Esetleg egy friss BIOS is segíthet rövidíteni a feketeséget...
-
törölt tag
Nekem is elég lassan indul, bár még nem mértem le. Bekapcsolás után van hogy csomó ideig csak fekete képernyő és középen az egérkurzor. NP300V5A, Core i3.
-
t72killer
titán
Így van, igényli az akksi jelenlétét, pár%-os töltöttségét. Károsodni nem fog tőle (pontosabban, ha akksilemerüléskor kilövődik teljesen) a géped, mert a HDD-t kikapcsolja. Ez lenne az egyetlen elem, ami sérülhetne.
Amúgy valami nincs rendben a géppel, ha túl sokáig indul, lődd ki a felesleges progikat a startupból (msconfig). Persze, ha előadni/szerepelni mész vhova, akkor érdemes az altatást használni.
-
v.attis
őstag
Mit gondoltok, mit tudtok az altatási módokról? Használom egy jó ideje a hibernálást, de ha felváltaná az alvó állapot, az nem okozna kárt a gépben?
Leállítást hetente egyszer csinálok, mindíg hibernálom. A gyorsaság miatt szeretném lecserélni az alvó állapotra. Ha jól tudom, nem minden hardvert áramtalanít ez a mód. -
törölt tag
szia
azért írtam, hogy nem ismerem a programodat, milyen gépigénye van, de ha a jelenlegi elég neki, akkor ezek közül bármelyik jó

Játékot említetted: a GT630M/540M egy kicsivel már belépőszint szint fölött lévő mobil gpu, a játékok zöme közepes felbontás mellett játszható, régebbiek nyilván magasabb beállítás mellett is
ami nekem volt i5/520MX egy kicsit gyengébb volt ennél, amit próbáltunk az egy LoL volt, közepes beállításnál még játszható volt, de nagyobb csatákban már laggolt eléggé, ezért visszavettünk belőle, azt gondolom, amit kinéztél, annál már nem lenne olyan belassulás, de nem tudom nyilván mert nem volt olyanom
az dönti el, hogy milyen játékokat akarsz játszani, de mivel a jelenlegi géped is 6 éves, Te sem 1-2 évre vásárolsz, ahogy nekem is a régi Hp-m, már biza 4 éves, de el nem adom tuti
a jelenlegim viszont odacsap neki rendesen, főleg ha a procit is húzom

-
ivacst
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia!
Először is köszönöm a választ.
Másodszor, jelenleg is laptopot használok, egy asus barebone-t.
Ebben egy x1600 ati radeon kártya van és megbirkózik a feladatokkal, még, meg a nap 18 órás használat is megtette a hatását 6 év alatt.Természetesen mind a kettőt meg akarom személyesen is nézni, amint lehetőségem lesz rá, hogy a közelükbe kerüljek.
-
törölt tag
nagyjából hasonló a kiépítés ahogy látom
azért a desktop/mobil proci nem ugyanaz, arra figyelj!
én a helyedben megtapiznám a gépeket, billentyűzetet nyomkodnám egy kicsit, hogy mennyire stabilak, csendesek, a kijelzőt nyitogatni, nyekereg, zörög-e, tudod-e pl. egy kézzel nyitni, mennyire "tekeredik" ha egy kézzel nyitod fel?
aztán az általad munkára használt programot is jó lenne ha ki tudnád próbálni, bár nem tudom, hogy mennyire erős vga-t igényel a program. én inkább abban látom a szűk keresztmetszetet, asztali esetében milyen vga-t használsz?
nem egy erőmű az a vga,ha nem találsz közöttük különbséget, akkor talán a samut mondanám a hazai support miatt, bár nekem a Lenovo nagyon meggyőző minőséget mutat
-
schusy
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. Vettünk tegnap egy Samsunk NP300e5z s08 notebookot, és nem tudok vele kezdeni semmit. Akármilyen cd-t teszünk bele, nem indul el, a freedos jön be, azzal meg nem tudok kezdeni semmit. Nem veszi be a win7-et, ami ezen kívül minden gépünkön rajta van, nem eszi meg egyik linuxot sem. A menetrend a következő: boot menüben beállítom, hogy cd-ről induljon. Beteszem a cd-t, egy ideig gondolkodik, villog a cd-olvasó ledje, majd bejön a freedos. Ha letiltom a hdd-ről való bootolást, akkor egy ideig gondolkodik, majd elkezd villogni az egész képernyő. És nem csinál semmit..... mit csinálok rosszul??????
Köszi előre is,
Zsu
-
törölt tag
szia
linked nem mutat sehova

egyébiránt nekem 3 széria samsungom volt, itt elég sokat olvashatsz róla, amit kinéztél, nem ismerem, az egy i5 proci és egy átmatricázott nvidia vga (gt 540m teljesítménnyel)
kérdés, hogy elég-e a munkához a kétmagos i5? tervezéshez én kicsit kevésnek gondolom az nvidia kártyátlenovoról meg jó lenne egy pontosabb összeállítás
-
ivacst
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok, most akarom lecserélni a kiöregedett Asus s96jm notim.
A kérdés az lenne, hogy szerintetek megéri-e megvenni a következő gépet: Samu NP55
+d-s tervezéssel és építészeti rajzolással foglalkozom, de nemrég ismét elkezdtek érdekelni a játékok, így arra is használnám, de emellett foglalkozom fotózással és szeretek filmet is nézni, mondjuk az utóbbi nem szempont, mert külső monitort használok.
Előre is köszönöm mindenkinek!
ui.: ha valaki talál tesztet a gépről az belinkelhetné.
ui2.: A másik választásom egy lenovo z580a lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy melyik lenne jó döntés.
-
ftc
nagyúr
Eddig bejön a Samsung 305V5A-S01...csendes ..könnyű.
Ami nem tetszik a touchpadon a gombok...de külső egér megoldja a problémát

-
-
ftc
nagyúr
Kérdés:
memoriat tudok bőviteni otthon garivesztés nélkül?
-
ftc
nagyúr
Szombaton megyek a Sasmung notebookomert... kiváncsi leszek
-
törölt tag
ejj, ne gyere már azzal, hogy Te mennyiért kaptad meg

vagy hozz mindenkinek annyiért

de félretéve, leírtam pro és kontra a dolgokat, és a 3-as széria gyengeségeit, amiben a hang az utolsó
ami nem tetszett, az a nyikorgás-nyekergés és hát a zsanér sem győzött meg, hogy tartós cikk lesz benne, bár ebben tévedhetek is
viszont jó árban vannak, jó az akku idő, matt kijelző, jó a hűtése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én egyébként az NP300E sorozatról beszéltem.