- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Új vagyok itt és a LED világában is. Vettem egy SAMSUNG UE40D6300-as tv-t. Játékra használom, egy xbox360 és egy ps3 van rákötve HDMI kábellel. Elvileg tudja a 200Hz-et, de ha a távkapcsolón rányomok az INFO gombra, akkor 1280x720 @60Hz ír ki. Ez így normális? Van rajta játékmód, érdemes használni? Van még rajta 3D is. Gondolom kéne vennem szemüveget hozzá, ha igen, milyet érdemes? Ha nem, akkor, hogy használjam? Egyenlőre ennyi, a többi kérdés úgy is használat alatt derül ki. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TheNimo226 #24552 üzenetére
Nálam eddig egyetlen filmmel (Mongol.2007.1080p.BluRay.DTS.Hun.x264) nem boldogult el a TV. Minden mást megjelenített. 50GB-os Bluray-t nem próbáltam. Az Avatar 3D 1080p-t lejátszotta.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
air
nagyúr
válasz TheNimo226 #24552 üzenetére
50GB-os Bluray-t nem is fog lejátszani, mert az ISO-t nem támogatja. Azt be kell mountolni, és fájlonként, egyesével lejátszani.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nightshadow
veterán
válasz Petreszku #24551 üzenetére
Elvileg tudja a 200Hz-et, de ha a távkapcsolón rányomok az INFO gombra, akkor 1280x720 @60Hz ír ki. Ez így normális?
Igen, normális. A 60Hz a bemeneti jelre vonatkozik, a 200Hz pedig a panel képfrissítésére vonatkozik, bővebben: [link]
Van rajta játékmód, érdemes használni?
Érdemes, mert minden képjavitó ficsőrt kikapcsol, s így csökkenti a tévé input lagjét. (A tv-be megérkező jel, és annak a képernyőn való megjelenése közti idő az input lag, milliszekundumba mérendő. Nem egyenlő a képernyő válaszidejével.) Ennek főleg gyors fps játékoknál van jelentősége, mert ahol te látod az ellenfelet, a valóságban már nem ott van az input lag miatt, s emiatt mindig az ellenfél lő le előbb, ezáltal játszhatatlan lesz a játék. A probléma az, hogy ezt a gyártók nem adják meg a specifikációkban, hanem a különböző tesztelő oldalak tesztelői szokták megmérni, s ők közlik. Általában azt írják, hogy játék szempontjából az input lag lélektani határa 30ms, azaz amelyik készüléknek ezen érték alatt van az input lagje, az ajánlott játékhoz, amelyiknek e fölött, az pedig nem ajánlott.
Van még rajta 3D is. Gondolom kéne vennem szemüveget hozzá, ha igen, milyet érdemes?
Ahhoz, hogy 3D-ben tudjál tévézni, ahhoz igen, kell szemüveg. Hogy konkrétan melyik típus, abban a tulajok majd tudnak segíteni.
-
BalaNce87
addikt
válasz nightshadow #24558 üzenetére
Ez a játékos mód hol található?
-
nightshadow
veterán
válasz Barohawk #24544 üzenetére
Barohawk: keresek egy 32colos full hd-s tv-t amivel fel is lehetne venni mundjuk külső vinyóra kb 100-150 ezer közötti árban
Samsung 32D6100 vagy 32D6500
CoRt3z: A kiszemelt egy 46" (117cm) B550!
Visszaolvasva láttam, hogy meg a vita hogy 50hz vagy 100hz. Az lenne a kérdésem, hogy az 50Hz nagyon zavaró lenne pl egy konzoljáték esetében?Konzoljáték esetében nem, ugyanis amikor átrakod Game Mode-ba, akkor a 100Hz az, amit elsőként kapcsol ki az elektronika. Filmeknél, sportnál viszont jól jön.
Szerintetek jó választás?
Arra a kérdésre, hogy jó választás-e konzolhoz, nehéz válaszolni, ugyanis ahhoz tudni kéne a tévé input lagjét. (A tv-be megérkező jel, és annak a képernyőn való megjelenése közti idő az input lag, milliszekundumba mérendő. Nem egyenlő a képernyő válaszidejével.) Ennek főleg gyors fps játékoknál van jelentősége, mert ahol te látod az ellenfelet, a valóságban már nem ott van az input lag miatt, s emiatt mindig az ellenfél lő le előbb, ezáltal játszhatatlan lesz a játék. A probléma az, hogy ezt a gyártók nem adják meg a specifikációkban, hanem a különböző tesztelő oldalak tesztelői szokták megmérni, s ők közlik. Általában azt írják, hogy játék szempontjából az input lag lélektani határa 30ms, azaz amelyik készüléknek ezen érték alatt van az input lagje, az ajánlott játékhoz, amelyiknek e fölött, az pedig nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz nightshadow #24563 üzenetére
Gondolom ez a EH széria lehet ami nem 3d-s. Kíváncsi leszek majd a tesztekre, hogy mit mondanak róluk.
[ Szerkesztve ]
-
kaboska
aktív tag
-
torma1981
veterán
Hát nem lesznek olcsók.
-
HUTCHDB
nagyúr
fu....
55e7000 750e.
meg jo, hogy most vettem akcioban d7000-et 380e-ert, vagyis pontosan a feleert.
raadasul nem tudom mivel tud tobbet?
ja, van benne dual core, meg a skype is be van epitve.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Petreszku
senior tag
válasz nightshadow #24558 üzenetére
Köszönöm a gyors és hasznos választ. Örülök, hogy zet az oldalt megtaláltam.
-
-
midian
tag
Sziasztok a D5000 ben A rendszer menüben van egy olyan hogy Divx Video on demand,ez mire jó .Ha regisztrálok?
G -
torma1981
veterán
válasz nightshadow #24570 üzenetére
Reméljük. Azt lehet tudni hogy mik az újítások bennük? Jobb 3D stb?
-
air
nagyúr
És (#24569) leslieke!
Mivel egyik helyen sincs ezekből a készülékekből elérhető darab, - csak az árlistában léteznek - így aztán ezek az árak szerintem abszolút nem mérvadóak.
Az árlista bármit elbír.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
BBéci
legenda
válasz TheNimo226 #24542 üzenetére
"a lehető legszebb (2d) kép a megadott árkategóriában, inkább a méretet növelve (egyéb kiegészítő humbugok helyett)."
Ilyen elvárások esetén nem az LCD tévék között kellene keresgélned.
50 colos Panasonic G30, 280000 Ft. Szerintem még a D7000-nél is jobb képminőségű.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
PLaci58
addikt
válasz nightshadow #24574 üzenetére
Ez komoly? Az ES6300-as, a 200-as CMR-el? [link]
Még a True motion sincs benne, legfeljebb a LED kapcsolgatás.
Még a 6560-6710 is 400-as CMR-el van. Szerintem csak a Smart részen fejlesztettek."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Flashget
félisten
SAMSUNG UE40ES5500WXXH SMART LED TV "ÚJ SOROZAT!"
Megérkeztek az Új SAMSUNG "E" sorozatú LED TV-k! 40 (102cm) Full HD (1920x1080) 100Hz CMR SMART TV (WEB böngésző, Skype ready, Samsung Apps, Social TV, Search All, Family story, Kids, Fitness) PVR&Time shift ConnectShare(TM) (USB2.0) All
219.900 FtSAMSUNG UE40EH5000WXXH SMART LED TV "ÚJ SOROZAT!"
Megérkeztek az Új SAMSUNG "E" sorozatú LED TV-k! 40 (102cm) 1,920 x 1,080 50Hz CMR SMART TV (WEB böngésző, Skype ready, Samsung Apps, Social TV, Search All, Family story, Kids, Fitness) ConnectShare(TM) (USB2.0) AllShare play (DLNA) Wi-Fi
184.900 Ft
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz PLaci58 #24577 üzenetére
Ha nem elírás akkor anyi..miért mi a baj vele? D6000, D6100 is annyi
de ha nincs true motion akkor ez megint valami kamu átkúrás lesz..szétszedték pl. a D6500 tulajdonságait?
Gondolok a valós 100Hz-re a 3D-re és a smartra..most a samsung kiad mindennek külön tipust?Realme GT Master Edition
-
-
Hell
tag
Sziasztok!
Help pls. Adott egy Samsung 40", 6100 tv. Egy napos és olyan gond lenne vele, hogy néhány csatornánál, gyors mozgásoknál nem folyamatos a mozgás, olyan mindha egy-egy részlet késleltetve jelenne meg. Legtöbbször Analóg, de néha Digitális csatornánál és USB lejátszásnál is előfordul ez a jelenség.
Most néztem, hogy fekete képernyőn vagy három helyen, elég zavaró fehér folt van. Háttérvilágítás 10-ig vettük le.Ezek a jelenségek normálisak? Találkoztatok ezekkel a jelenségekkel?
Visszamentem és az eladó és a Samsungos emberke sem találkozott ilyennel.Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell
-
-
mezis
félisten
Szoba antennához nem kell galvanikus leválasztás.
Lehet kapni mechanikus antenna átkapcsolót (nem kell dugdosni) meg akár távirányítósat is.
Az én D5500 -as TV-m meg tudja jegyezni az analóg kábeles "adókat" meg a digitális MinDigTV műsorokat is. Antenna váltáskor panaszkodik, hogy nincs jel, átváltom a "digitális kedvencekre" (vagy vissza a Analóg műsorra -ATV) és már választhatom a műsorokat.
Behangolni, programokat rendezni egyszer kellett.mezis
-
nightshadow
veterán
válasz PLaci58 #24577 üzenetére
Ez komoly? Az ES6300-as, a 200-as CMR-el? [link]
Még a True motion sincs benne, legfeljebb a LED kapcsolgatás.
Még a 6560-6710 is 400-as CMR-el van. Szerintem csak a Smart részen fejlesztettek.Az infó innen van: [link]. Én csak a címet idéztem a cikkből: "CES 2012: Samsung Confirms Full HD 3D in 2012 Series 6 TVs" A cikk címe abszolút félrevezető, mert csak féligazság. Ami elkerülte a figyelmemet, hogy a cikkben viszont konkretizálják, hogy 6500-tól van Full HD 3D, tehát a 6300-as még nem az, legalábbis e cikk szerint. A figyelmetlenségemért elnézést kérek.
Ami még érdekesebb, hogy úgy írja a cikk, hogy „Full HD 3D EH6500-től és a keskeny-kávájú ES6500-től van.” Csakhogy az EH elvileg azt jelenti, hogy csak 2D-és modell: „ESxxxx characterizes 3D models and EHxxxx are non-3D models.” (forrás: [link])
Az az igazság, hogy ezek a tudósítók is, akiknek elvileg ez a munkájuk, össze-vissza írogatnak minden hülyeséget, s ember legyen a talpán, aki kibogozza, hogy mi az igazság. Meg kell várni az első teszteket, az a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
-
nightshadow
veterán
50Hz CMR?
Nem állítom azt, hogy a Flashget által idézet webshopból származó műszaki adatok hitelesek, de pl. a D4-es sorozat, és a D5-ös sorozat kisebb tagja pl. 22D5000 is csak 50Hz CMR-sek. Ha cinikus akarnék lenni a Samsung-al szemben, akkor ezek a "valódi" 50Hz-es tévék.
[ Szerkesztve ]
-
dubovansky
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi lenne az a REÁLIS ár, amennyiért jó eséllyel el tudnám adni az alábbi TV-t ?
Samsung 82 C530, 2010. novemberében lett vásárolva a "kalocsai üzletből" 2 év cseregaranciával (és 3 év normál garanciával természetesen), semmi problémája nincs és külsőleg is szép.
-
pomk
őstag
válasz urbanjozsi #24583 üzenetére
OK, köszi a tippet. Végül úgy alakult, hogy körmös felfogatással lesz rögzítve a radiátor csövére. A fal sajnos nem alkalmas arra, hogy dübelezzek bele.
Más:
A TV egy LE32B551 márkájú TV. A szolgáltatóm sugároz kábelen digitaális adásokat is, de a digitális keresésnél a TV 1et sem talál. A hiba az Én készülékemben van vagy Én csinálok valamit rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest