- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz kischico #24047 üzenetére
Pár napja votl egy hasonló bejegyzésem ide. Nekem a tévémen /ue32d5000/ amit 2 hónapja vásároltam nincs magyar e-manual, csak más nyelvű. A cimbora vett egy ugyanijet 1 hete, neki meg van rajta... Felhívtam a samsungot, h én is magyarítanám.... közölték, h ez nem lehetséges... Itt egy kedves fórumtag azért megtalálta nekem a megoldást... ennyit a samsung ügyfélszoliról.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz kischico #24052 üzenetére
lehet csak siskák hozzá. ezért kellenek a mesteremberek de hihetetlen, h a samsung letojja az embereket ilyen szempontból. ah mi meg tudjuk csinálni az ő cuccaik alapján, akkor nyilván ők is kiadhatnák supportban. Igen. valóban érdekes amit írtak
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
-
bb.bocs
őstag
udpixel nevü programmal teszteltem a laptopot, és a bal felsö sarokból középfelé 7 pixel van undead pixel névvel... igy visszaviszem gariba. aztmondják hogy ez a videókártyás gond lehet, mivel rátoltam a tvt... sok volt neki mivel pixeles... és a laptop is pixeles lett...
szbadszemel nem látom jelenleg, de ottvan a program szerint[ Szerkesztve ]
-
mrzed
senior tag
válasz bb.bocs #24056 üzenetére
Tényleg nem akarok okoskodni, de a kijelzők felé csak egyirányú a kommunikáció, sem egy pc, sem egy laptop, sem semmi nem kap ilyen irányú visszajelzést a pixelek állapotáról. Csak alapvető ún. EDID adatok érkeznek a kijelzőtől a meghajtó felé, támogatott felbontások, képfrissítési frekvencia, stb...
-
krikri
csendes tag
Sziasztok!
Nekem D 6500-as TV-m van és nem tudok vele feliratot lejátszani a filmekhez! Leginkább sima .avi filmeket nézek és ott van mellette a .srt felirat de miután elindítottam USB-ről a filmet nem rakja be a feliratot és "eszközökben" még csak nem is érzékeli h lenne (szürke marad és nem lehet rámenni a felirat logóra) Mi lehet a probléma? Előre is köszi! -
Flashget
félisten
válasz krikri #24060 üzenetére
pedig ez már így volt az xp-ben a WMP esetében is vagy 10 éve
egyébként a.srt feliratokat én átküldöm Subtitle Workshop progival (betallózás,mentés) és akkor asztali lejátszó sem szórakozik vele. kijavítja az esetleges hibákat a fájlban ez a pár mp-es művelet.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Noorton
csendes tag
Szia,
nekem egy samsung UE40D5000 típusú tv-m van, és össze szeretném kötni egy 5.1-es erősítővel, optikai kábellel, de nem működik. Már két erősítővel is próbáltam, és nem jön ki semmi hang a tv-ből. Van valami speckó beállítás a tv-n, amit ilyenkor át kell állítani?
Az erősítő típusa egy Thomson DPL 660 HTKöszi a segítséget
-
hugiii
csendes tag
válasz d.véderjoe #14323 üzenetére
Én is megszívtam , használd a 0.72 verziót!
-
aj
csendes tag
Nincs mit.
A UPC direct sajnos nagy csalódás. Zajos kép, alacsony bitráta, pedig 80-as tányért kapott. Maximumon megy a digitális és mpeg zajszűrés is és 20-on a képélesség. Így hunyorítva túlélhető. Csak jövő májusig kell együtt élni vele a hűség miatt. Hátha addigra bővül a MindigTV extra kínálata is.
Viszont a német adók (Astra) hibátlanok. SD felbontásban is nagyon jók, filmek esetén DD 5.1 sokszor eredeti angol hanggal is.
[ Szerkesztve ]
''Ép eszű ember, ép gépből nem ugrik ki. Hö-hö ... dehogynem''
-
bb.bocs
őstag
a laptopomat viszem vissza, elvileg a videókari a hibás...
lenne 1 nagyon fontos kérdésem. ez az 1 pixel ugye hiba, kijött a tvn. azóta semmi még hozzá kérdés, késöbb még jöhet ki pixelhiba? vagy a 72 óra ( szerintem nenm használták annyit) az alatt kijött az összes és nem lesz több? mert 1 pixel még nem pixel, tehát inkább megtartjuk akkor mivel jó áron volt ?és nyugodtan akkor merjem rákötni a tvre? mert mióta rákötöttem azóta halt be a videókari(hdmi)
[ Szerkesztve ]
-
midian
tag
Sziasztok bocs a nem idevaló kérdésért.
De gondoltam ide írok mert ez a topic elég jól pörörg.
Szóval a problémám az hogy az erősítőm távján valamiért nem működik a volume gomb.
Lefelé simán megy de felfelé egyáltalán nem . Használtam és kinyomtam a filmet utána megint fel akartam kicsit hangosítani de már nem reagált .
Tudnátok segíteni mit lehet ilyenkor tenni
üdv G -
bb.bocs
őstag
szóval szerintetek érdemes megtartani a monitor tvt vagyy több pixelesedés is várható? 1 nem számit. mire számithatok?
-
Tutu7030
veterán
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
WolfLenny
aktív tag
Sasmsiung D5000-nél hol tudom lementeni a csatorna beállításokat?
-
kokeny92
tag
Sziasztok. Van egy adott tv-monitor (Samsung t24a350). Vettem nemrégen egy hdmi(1500 pénz) kábelt, amit hiába kötök össze a géppel, valahogy nagyon nem azt adja, mint amit vártam. Széthúzta a képet, betűk picit összefolynak..stb. Régebben azt mondták, hogy gyenge a gépem hozzá, de azóta már vettem egyet. ati 5770 vapor-x, x4 965be, giga 790fxta, 4gb geil ddr3.
Valakinek segítsen légyszives. Így nem igazán tudom kihasználni a monitort teljesen, hiába van rajta hdmi:SÜdv Kökény
-
dave_gahan
aktív tag
Uff, pedig én is UPC Direct-en gondolkodom. Sajna nem sok lehetőségem van, pedig váltani szeretnék analógról digitálisra. Ahol lakom, csak UPC lehet, de kábelesnél a UPC nem ad digitális szolgáltatást beltéri egység nélkül. Márpedig én nem akarok set top box-ot/újabb távirányítót, ha már egyszer van egy D6500-am...
A UPC Direct-nél pedig hallottam, h problémásan működik conax kártyával + adapterrel - ezek szerint van megoldás.
Gondolkodom még a Mindig TV-n - náluk nincs zajosodás, alacsony bitráta? Kár, hogy csak annyi csatornájuk van, mint a mostani analógomon (kb. 30 db).[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Akik pendrive-ról néznek filmet, milyen márka/tipust használnak hozzá?
Realme GT Master Edition
-
didros
senior tag
Szerintetek lehetséges az, hogy a Samsung TV kinyírja a pendrive-okat? Elhalálozott éppen egy 16Gb-os A-DATA pendrive-om, ami elég sokat lógott a TV-n... Van még egy WD My Passport külső vinyóm, az is félelmetesen nagyot kattan, mikor kikapcsolom a TV-t. Tapasztaltatok-e Ti is hasonlót?? (40C650)
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
-
krikri
csendes tag
Sziasztok!
Samsung D6500-as TV-m van és érdekelne h routeren keresztül UTP kábellel össze lehet-e kötni a TV-t a számítógéppel úgy, hogy lehessen filmet vagy képeket nézni rajta? -
Sutty66
tag
Sziasztok megint.! 32D5000 készülékem kikapcs után elveszíti a beállításokat. (kép) Minden bekapcs után feltekeri a fényerőt meg a kontrasztot stb.... A manuálba sajna semmit nem találtam itt meg annyi az információ hogy nem tudom egyenlőre kiszürni. Ha van egyszerű módja hogy ne így legyen valaki pötyögje le vagy linkelje be az ide hajazó hszt.. Előre is köszi addig keresgélek
. -
Sutty66
tag
Közben itt találtam megoldási ötletet. ( üzleti mód kikapcsolása.) Mostmár erre nem kell segítség. (egyenlőre)
-
veterán
-
Sutty66
tag
válasz sityupityu #24094 üzenetére
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! LE-40C650 LCD-m van! Tökéletesen meg vagyok vele elégedve! De lenne egy kérdésem! Ez pillanatnyilag a monitorom is. Az 1. HDMI-be van bedugva gépem, ami HDMI/DVI. Ez szép és jó, a TV-n beállítottam a forrásoknál a DVI-PC-t és brutál jó lett a képe, tényleg első osztályú, de akkor hang nincs, sehol nincs letiltva, az az alapértelmezett, minden beállítást próbáltam keresni, de nincs hang. Ha átdugom a másik 3 HDMI valamelyikébe van hang, de a kép nem olyan szép már. Valami megoldás van erre? Üdv
-
aj
csendes tag
válasz dave_gahan #24079 üzenetére
Analóg kábelhez képest mindenképp előrelépés, csak sajnos 46"-on nem a legtutibb. Mondjuk 4,5 méterről már nem zavaró. Műholdas fórumokon azt írták hogy a többiek még ennél is rosszabbak. Talán a HelloHD még versenyképes, de ott most csődközel van és elég szerény lett ott is a kínálat.
Eddig ezeket tudtam összenézni és így néz ki a minőségi sorrend:
UPC digitális kábel
Mindig TV
UPC direct
Analóg antennaAz új előfizetők már mind irdeto-t kapnak ha nem kérnek beltérit. Ezzel nekem eddig nem volt bajom.
Az zavar hogy egyik digitális szolgáltató sem ad leírást, listát arról, hogy milyen bitrátával adja az egyes csatornákat. RTL, TV2 pl látványosan alacsonyabb bitrátával megy MindigTV-n mint a közszolgálati adók.
Jaj, igen majd elfelejtettem a váltás okát. Kukázni akartam a scart-os UPC kábel beltérit, de közölték hogy csak HD csomag mellé adnak HDMI-s beltérit. Közben kiderült, hogy a DIGI-s balhé óta UPC-nél is kérhető mezítlábas HDMI képes beltéri, de sehol nem reklámozzák és csak akkor ha személyesen rákérdezel.
''Ép eszű ember, ép gépből nem ugrik ki. Hö-hö ... dehogynem''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest