- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaboska
aktív tag
Szerintetek van kép minőségbeli különbség ha 1 Blu-ray filmet a számítógépről játszok le ami a tv-vel DVI-HDMI-vel van összekötve?Vagy ha egy Blu-ray lejátszó-ról HDMI-HDMI kábellel kötve?A másodikat nem volt alkalmam kipróbálni mert nincs lejátszóm ezért érdekelne!
"Fej vagy gyomor"
-
veterán
Egyébként elfelejthetnétek már ezt a made in Slovakia=Samsung panel dolgot. Egy csomó ellenpélda volt már itt fenn,hogy ez egyáltalán nem így van.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Viper26
nagyúr
Srácok van valami megoldás arra, hogy a TV lejátszója kezelje a filmben (mkv) lévő feliratot?Ha ilyet nézek a felirat menü nem is választható...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kori18t
tag
válasz sityupityu #24352 üzenetére
Bizony ám!
Kifogástalanul működő, saját 2 db szememmel láttam, hogy Made in Slovakia, de nem Samsung panel a szerviz menüben. -
engine88
aktív tag
Samsung UE40D5000-ret mennyiért lehet kapni?
Csak érdekel hol tart most, 4 hónapja vettem 144.000-ért. -
Zsolt70
csendes tag
Külső vinyónál van lehetőség "biztonságos eltávolítás"-ra? Nem találtam ilyet (D6500).
Esetleg célszerű a tévé kikapcsolt állapotában rádugni/kihúzni az USB-ről?
Vagy teljesen mindegy, és akár bekapcsolt tévére is nyugodtan rádughatom ill. lehúzhatom róla. (USB hosszabbítót használok.) -
BBéci
legenda
válasz kaboska #24351 üzenetére
A BD-játszó képességeitől, tudásától függ a különbség mértéke. A márkás, drágább készülékek egyértelműen jobb képet adnak. Hangban még jelentősebb az asztali lejátszók előnye.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz vilmaboy #24089 üzenetére
DataTraveler R400-t vettem 8GB
először a csatornákat rendezem vele majd megnézek egy filmet..AC/DC koncert jó lesz hozzáRealme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz kaboska #24362 üzenetére
Természetesen azokra a képességekre gondolok, amik befolyásolják a kép és hangminőséget. Ezekbe rengeteg alkotóelem, kezdve a lemezfióktól, még a tápegység is beletartozik, amit bizonyít a VLS tuningos Dune. Elképesztő mértékben javította a képet és hangot.
A Logi Z5500 nem képes még a FLAC és az MP3 közti különbséget sem megmutatni, arra felesleges hivatkozni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kaboska
aktív tag
Na így hogy írtad olvasgattam a témába egy kicsit hát mit ne mondjak vannak jó cuccok.
Persze árba is ott vannak de a minőség nem olcsó!Tudom hogy a Z-5500 nem a világ legjobb
hang cucca de azért az árát megérte!
Lejátszónak egy Samsung BD-D5500 jó választás?
Tudom nem Dune!"Fej vagy gyomor"
-
penell1234
tag
Nagyon szeretnék egy Samsung UE-37D6500 Full HD SMART 3D LED televíziót vásárolni de előtte akinek van ilyen készüléke legyen szíves írni róla mind negatív vagy pozitív oldaláról.Gondolok a képre a hangra wifi erősségére mivel nekem a másik szobában van a router.
-
nightshadow
veterán
válasz Flashget #24346 üzenetére
szóval a P jelzésre ezek a variációk vannak eddig:
Chi lin Solutions
Chi Lin Technology
Chunghwa Picture TubesAz avforums.com-on határozottan állítják, hogy a P betű az ChiLin, de az nem derül ki, hogy Solutions vagy Technology, mert az egyik ezt írja, a másik a másikat. Mindkettő taiwani. Abban a tekintetben abszolút mindegy, hogy melyik az, hogy egyik panelról sincsen mért adat, azaz hogy mennyi a kontraszt, feketeszint stb., csak az amelyet a gyártó állít a saját paneljeiről, de az szerintem nem releváns.
-
Flashget
félisten
-
air
nagyúr
válasz penell1234 #24370 üzenetére
3D:
FullHD:
3D + FullHD =[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Imco
őstag
válasz penell1234 #24370 üzenetére
Másik szoba wifi nem gond. Max. ha 30-as vasbetonfalak vannak!
Üdv! Imco
-
Imco
őstag
Tegnap kipróbáltam a mobilos távirányítást.
Tetszik az ötlet!
Mint írtátok is, azért maradok a távirányítónál.Üdv! Imco
-
Csabifater
tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Erről a típusról tudna valaki valamit mondani? Érdemes megvenni vagy ebben a kategóriában van jobb is? UE32EH5000 ről lenne szó. Médiában 129 999.- Ft.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Csabifater #24378 üzenetére
A 32D5000 utóda, teljesen új típus, még se teszt, se user vélemény. A speckói alapján megegyezik a D5000-rel, a csatlakozók száma viszont csökkent. Szerintem jobb vétel még jelenleg a D5000, ez jelenleg 100k körül van.
-
Csabifater
tag
válasz nightshadow #24379 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
nightshadow
veterán
válasz Csabifater #24380 üzenetére
a csatlakozók száma viszont csökkent.
Ezt annyiba korrigálnám, hogy az európai változat még nincs fent a hivatalos Samsung honlapon, csak az amerikai: [link]
E szerint 2db hdmi van a tévén, a MM reklámújság alapján pedig 4db. Hogy az európai változatra melyik az igaz, azt jelenleg nem nagyon lehet megmondani így látatlanba info hiányában, max. ha az MM-be megkérdezed.
A lényegen nem változtat: +30k-át szerintem nem ér a D5000-hez képest jelenleg szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Csabifater
tag
válasz nightshadow #24381 üzenetére
Ok értem. Igazából anyámnak kell, neki meg szerintem mindegy mennyi csatlakozó van rajta. Max egy dvd lejátszó lesz rákötve a kábeltv-n kívül.
-
Flashget
félisten
PVR funkciót is teszteltem, ha már van
Tudom van róla leírás itt csak megerősítendő és hátha valakit érdekel.Vettem egy 8GB-os Kingstone DataTraveler R400 pendive-ot 25MB/s Read and 10MB/s Write
TV megformázta, kiírta mehet a felvétel a Digisport Pluszt vettem fel (digikábel)
Felvétel közben kikapcsoltam a tévét is, de nem jelent gondot vette fel ezután is a műsort.
Végül leállítottam a felvételt.
TV szerint HD adásból kb. 30 percet HD adásnál kb. 60 percet tud rögzíteni erre a pendrive-ra.
Na most én a 33. percnél állítottam le és a tv szerint a 8-ból 1GB szabad terület volt még.
Szóval az a 30 perc sem igazán jó adat.Több fér rá.
Visszaolvasásnál reccenés nélkül ment tökéletes mínőségben.Ez csak teszt volt. Nyilván aki rendszeresen rögzít tévéről az HDD-t vesz erre a célra.
Realme GT Master Edition
-
lehasznalo
tag
válasz Flashget #24383 üzenetére
Nekem uebből 32GB-os van és a TV-n nem megy át a teszten... (6100-as) így én nem tudtam felvenni rá.
Kicsit úgy érzem a szerencse embere vagy
Szlotákiában összerakott, nem felhősödő Chilin paneles tv-d van és még fel is enged venni arra a pendrive-ra neked lottóznod kell!!!más: ha sima hifit szeretnék összekötni a 6100-assal, akkor csak a fejhallgató kimenet marad, ugye? a hifin nincs optikai...
[ Szerkesztve ]
az őszinteség az egyszerű emberek luxusa
-
Flashget
félisten
válasz lehasznalo #24384 üzenetére
30 éve lottózom..volt mikor kolektív szelvényekkel egy 6 fős társaságban még a vidám barakkban de sosem nyertem/nyertünk 3-nál nagyobb találatot.
Pedig hidd el ez tényleg így van. A felhősödést még úgyis néztem, hogy egyik csatornán ilyenkor nincs adás csak egy fekete kép...hát azon látni ha minden maxon van de nagyon kicsit csak. Eleve így nem is használjuk a tévét, mert nézhetetlen. Szóval a gyakorlatban semmi felhősödés nem látszik. Majd ha lesz alul-felül fekete csík akkor megtudom mondani 100%-ra de este a filmnél, esti jelenetnél (pl. Bolygó neve a halál volt pont kedden a Film+on) semmit nem láttunk a sarkokban vagy fekete háttérnél.
Vagy fényképezzem le a tévét a pendrive-al együtt úgy hihetőbb?persze lehet 40"-nál már nincs ilyen szerencsém.
először 16GB-ot akartam venni de aztán lemondtam róla mert a nagy méretű filmeket letudom játszani PC-ről is.
egyébként meg pasz....pedig a 4GB is elvileg jó lehet (4GB: 15MB/s Read and 8MB/s Write)[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Imco
őstag
válasz lehasznalo #24384 üzenetére
Szinte biztos, hogy a HDMI-ről le lehet venni egy sztereó audió jelet. /elvileg az 5.1 -et is/
Viszont abba is biztos vagyok, hogy a fejhallgató kimenetes megoldásnak a többszörösébe kerül.Üdv! Imco
-
Flashget
félisten
-
kori18t
tag
válasz Csabifater #24378 üzenetére
Nem vetted észre, hogy a MM újságban az új EH5000 teljesen úgy néz ki, mint a D5000???
Nekem nagyon furcsa, lehet, hogy összecserélték a képeket? -
BBéci
legenda
Azok a perc adatok csak hozzávetőlegesek, honnan a bánatból tudná a gyártó, hogy mekkora bitrátájú az a HD műsor, amit éppen felvesz az ember?
A jel nélküli állapot nem jó a felhősödés tesztelésére, mert olyat észlelve a tévéd kikapcsolja a LED-eket. Filmek sötét jelenetei közben kell vizsgálni.
(#24386) Imco
Viszont a fejhallgató kimenetről levett jel rettentően vacak minőségű az optikaihoz képest.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kischico
tag
Csatornaváltáskor, a pillanatnyi sötét képernyőn jól látszik a felhő ha van.
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
kischico
tag
válasz lehasznalo #24393 üzenetére
A második link a pixelhiba kiszűrésére jó szerintem, mert pl a fekete képnél semmilyen felhősödést nem tapasztaltam viszont csatornaváltáskor igen.
De lehet hogy akinél durván felhősödik annál ilyenkor is látszik. (?)It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
sonye
senior tag
Köszi a tippet!
nekem d6100 van, és eddig nem szeretett semmi pendrivet, lehet, hogy ezzel nekem is menne a felvétel.
Két hete még a hdd volt az ötlet de túl költséges lenne, meg lógna ki a tvből. Ezt meg bedugom az egyik portra és kész. Ja te melyik usbn használod?És mennyiért vetted?
-
moqs
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Samsung TV-t UE46D6500-at. Várható mostanában olyan tényező (új modellek megjelenése pl) ami csökkenti az árát?
Sokat nem szeretnék várni a vásárlással, de ha csak 1 max 2 hónapot érdemes várni, akkor várnék.
Köszi! -
Flashget
félisten
Majd ha normalizálódik a HDD piac akkor fogok venni egyet erre a célra 2,5"-t.
Több USB port van a tévén én arra kötöttem amihez HDD felirat van rakva. Csak nem közvetlen a pendrive-ot hanem valamelyik vagy mobil vagy mp3 lejátszó USB kábelét.
Külön lehet ilyet venni és akkor nem kell állandóan ki-be húzgálni a portból az eszközt ergo nem megy tönkre.náluk de. rendeltem du. mentem érte.
Realme GT Master Edition
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás