- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka1
csendes tag
Sziasztok,
mindjárt kezdődik az Australian Open , kb 12 órával kalkulálva hány GB helyet kellene hagyni a külső vinyón a PVR-nek?
köszi
-
JoeYi
őstag
válasz kischico #21593 üzenetére
beillesztettem ezt a listát a tudástárba, köszi érte
-
bobharo1
csendes tag
hoi!
A serviio-s témában szeretnék tanácsot kérni,adott egy d6570 sam tv kiprobáltam a serviio-s stream-eket de szaggat szinte minden csatornánál.A router egy Apple Airport Extreme 2 gen.
N -es wifit tudja a router ,a net Upc 120 Mb.MIvel pont azért vettem ilyen tv-t mert wifi van benne igy nem akarok kábelezni de ha más megoldás nincs akkor csak összekötöm.
De a kérdésem az lenne hogy egyszerre a tv kezeli a kábelt és a wifi-t is?
Vagy csak az egyik megy egyszerre? Csak a viszaállitás nem mindegy. És kábelen hogy csatlakozik a serviio-hoz?Ez most nem kerek .
Bocs de nem vagyok nagy mágus.
Köszi. -
amargo
addikt
válasz bobharo1 #21657 üzenetére
Milyen messze van lakáson belül a router és a TV? Továbbá az is lehet a probléma, hogy hiába N-es a wifi, ha mondjuk noti/telefon/kismacska csak 2.4GHz-et ismer és a router nem tudja a szimultán dual-band ot, azaz egyszerre a 2.4GHz és 5GHz-et kezelni, ilyenkor bizony csak lassabban megy és lehet ezért döcög vagy mert túl sokan vannak a környéketeken azon a csatornán. inSSIDer-el megtudod nézni, hogy melyik csatorna nem foglalt, annyira.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
szipike
csendes tag
Gondoltam megosztom veletek az infót.
Az új Youtube egyszer csak felment a D6100-ra (nyilván kérdezett, hogy akarom-e) annak ellenére, hogy nem frissítettem firmware-t -
nightshadow
veterán
2012-es LG high-end modellek: [link]
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Ez azért elég hamar jött: Samsung's 'Ultimate' OLED TV debut at CES 2012.
Kíváncsi vagyok mennyiért adják majd... Azt hiszem a led clouding és a plazma technológia örökre a múlté lehet ezek után...
-
Dani Pécs
tag
Ezen a képen vajon flashlighting látható? Vagy ez valami marketing megvilágítás...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz nightshadow #21667 üzenetére
ES8000 elég rondácska lett, és megint az a kibaxott EDGE LED. Legalább ennyi pénzért legyen már hátsó nanoLED-es vazze...
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
Van pillanatnyilag a Samunak olyan tv-je amit gesztusokkal lehet irányítani? Egy ismerősöm volt kint a britteknél és ott olyan tv-t látott valaki lakásában ahol kézmozdulatokkal irányított - pl. váltott csatornát.
Most nézegetem a fentebb linkelt idei modelleket és ott volt említve gesztus kontroll ami nem tudom, hogy ez-e. -
azozo
senior tag
válasz kischico #21675 üzenetére
Semmi gond amugy magyar linkek is voltak a forumban csak keresni kell.
Jó lenne ha egy helyen lennének frissítve...
Itt az enyém is valahol...https://sites.google.com/site/azozotv/rss/tvstream.xls
Kis mozi video.xml a vége plusz radiojani.xml rádió gyüjtemény JAniAce által gyüjtött
Ezek mondjuk régen voltak frissítve,de alapnak jó de ha valaki aktívabb akkor frissítheti és megoszthatnánk -
Flashget
félisten
válasz GeneraL_XTX #21677 üzenetére
dehogy azok...nem kéne általánosítani.
samsungnak is van sz@r tévéje akkor az egész samsung tv szekció sz@r?nekem van olyan TP-Link vezetékes (R460) ami már lassan 4,5 éves lesz és soha nem fagyott le. soha.
digi 80 megás netéhez sem mindegy melyik N-es routert veszi az ember..linksys semmivel nem ad többet viszont 2x annyiba kerül.Realme GT Master Edition
-
sandró60
addikt
válasz GeneraL_XTX #21677 üzenetére
Azért nem szép dolog "leócsárolni".Lehet ténleg valamiért "nemszerették"egymást.A többség aki vett TP-Linket annak bejött.Nálam pont forditva történt én a Linksys-t cseréltem le a fent nevezett"rossz" routerre
-
nagyúr
-
kischico
tag
válasz tibike8 #21680 üzenetére
Pont azért vettem ilyet mert ajánlottátok de TP-Link WR1043ND nem volt a boltban.
D-Link DSL-360R a modem. Régen megvan soha nem volt még gond vele, ez lett volna a harmadik router ami fut róla.
A régi vezetékes TP-Link routerem most a szüleimnél szolgál, és jól dolgozik még mindig.
Ma reggel vittem vissza a TL-WR940N-t és elmondtam mit produkált, erre mondta az eladó hogy valszeg a két eszköz nem szereti egymást, sokszor találkozott már ilyen gonddal.It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #21682 üzenetére
Miért nem veszel telefont tőlük?? Azért mert ezt vetted be a fejedbe?? Olyan rossz telefonokat gyárt ,hogy azért nőtt meg a 2011. évi bevételük, nem kevéssel.. Samsung Galaxy S szar? Galaxy S II szar? NEM.. Legalábbis, aki fogta már egyszer is a kezébe és nem a vakvilágba beszél az tudja h nem szarok a samsung telefonok. Sőőt, nagyon is jók, egyre jobbak.. Nekem Galaxy S.-em van, volt már millió telefonom, nagyon kevés tetszik meg, és nagyon kevés válik be.. De ez már , 1éve megvan és semmi gondom nincs vele.. Lehet hogy vannak már jobbak de nekem tökéletesen megfelel, minden szempontból. Ennyi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Superbad
tag
válasz Napfénysüti #21682 üzenetére
És mellé rettentő jókat is.
-
nagyúr
válasz roberto211 #21684 üzenetére
Nem mind rossz. Volt Omnia 2-őm azt szerettem. De például a G3 az egy rettenet. És rohadtul nincs rá frissítés a Samsung ígéretei ellenére. Amúgy anyaghasználatban nem az igaziak (tisztelet a kivételnek). Igen próbéltam SGS2-őt is. Azon kívül hogy bazi erős hardver van benne nem estem hanyatt tőle.
Ha valaki szereti a Samsung telókat és elégedett használja, vannak jók is. Én az előttem szóló egyik kommentre írtam hogy fölösleges általánosítani...
Az az én egyéni szoc problémám hogy nem veszek a jövőben se Samsung se Apple telefont. ELőbbiből egyébként esélyes még azért hogy lesz. Omnia 7 pl tetszett.Superbad: igen azokat is csinálnak.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #21686 üzenetére
Az nekem is volt o2-m , én is szerettem nagyon.. Nem egy mai darab de még, a mai napig ahogy látok olyanokat még mindig tetszik.. G3 az valóban nem valami jó, de ár/érték arányhoz képest elfogadható,SZERINTEM. Magyarországon, valóban nincs sok frissítés rá, de ha felmész a sammobile.com.-ra ott is hivatalos romok vannak, europaiak, tehát van benne magyar nyelv is.. Én mindig onnét frissítem, már a sgs a 2.3.6 jvz nél jár.. Tehát az hogy nincs frissítés kicsit erős túlzás.. Nem szoktak belekötni a szervizbe, max felteszik az"eredeti" szolgltatói vagy független magyar romot, .és kész.. Hát vannak egyes pl: sgs nél olyan példányok ami valóban kicsit recseg,de nem nagyon.. De ezen a sgs II -n már kijavították, ott azért érezni a minőséget, nem lego műanyagból van összerakva.. Gondolom ha se samsung se apple, akkor HTC párti vagy?? Omnia7 az valóban szép, meg jo csak a wp7 valahogy nem jön be nekem,..: Én amíg, tényleg odafigyel a samsung, és nem száll el magától hogy most nagyon feljött és valóban, jó termékeket csinál, addig mindenből samut veszek amiből lehet (tv-t is olyat vettem ) De ha már látom h megy le a minőség és szarnak bele akkor elgondolkodok majd rajta h még így is vegyem vagy keressek valami más gyártót..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
picassol
csendes tag
Kedves Fórumozók, Próbáltam visszaolvasni, viszont nem találtam választ a kérdésemre. PVR funkciót szeretnék aktiválni a plazma készülékemen (PS 51 D550). Megpróbáltam a C650 mintájára a Hotel módban átállítani (sub-option), viszont nem találom a PVR menüpontot (lehet, hogy csak béna vagyok.... Próbálta már valaki esetleg?
-
nightshadow
veterán
Sony 2012-es modellek: [link]
-
reepeg
csendes tag
válasz reepeg #21108 üzenetére
Samsung válasza a Cryptoworks kompatibilis CAM-ok ügyében:
Cryptoworks CAM support Elküldve: 2012. január 03.
Could you please state which Cryptoworks CAMs are compatible and work fine with UE46D6570 TV?
Currently using Philips the CAM. When changing HD channels the decoding stops working (neither SD nor HD). Only the CAM removal and reinsertion helps until the next channel change.
The CAM works perfectly in other devices.Válasz: Cryptoworks CAM support Érkezett: 2012. január 06.
Thank you for contacting Samsung Electronics Hungary Customer Care Service.
Answering to your question in the below website you can find the compatibile Cryptoworks CAM moduls for your tv:
http://www.argep.hu/trend/CRYP/Cryptoworks.html
If you have other questions, please dial our call center in the 06-80-7267864 free phone number.
Thank you.
Best Regards,
Samsung Customer care (Hungary)Vagyis megtudtam, hogy a CAM-om, ami nem működik, kompatibilis. Király!
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
az UE40d6100 nem játszik mkv-ben (a konténerben) lévő feliratot, csak külső srt?
köszi
üdv.:Galaxy S23 Ultra
-
dave_gahan
aktív tag
válasz bobharo1 #21657 üzenetére
Nem kell kábelezni, attól még a live stream szaggatások nem fognak megoldódni.
Napszak/csatorna függvényében nálam is szaggat sajna. Pedig a tv-m alig van 1 méterre a routertől, sztem kábellel sem oldódik meg.Ha a HD youtibe és az Explore 3D nem akad, akkor a live stream miért?
Volt aki megpróbálta összekötni (21404.), de nem javult a helyzet. Attól tartok, hogy ezek a stream-ek ilyenek - néha élvezhetőbbek, néha nem. Az egységnyi adatmennyiséggel azért mégiscsak kapcsolatban lehet a dolog, mert a sima SD streamekkel kevesebb gond van, inkább a HD adások a problémásabbak.
Általában éjszaka jobb a helyzet, bár nincs általános recept. A kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, úgy tűnik, perpill ez nem életképes alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Találtam még pár stream-et (többek által kereset linkek is megtalálhatóak itt )
Ellenben az volna a kérdésem, hogy azozo világított rá, hogy csoportba is lehetne ezeket szedni és elég lenne akár 1-2 konfigurációs xml. Viszont, belenézve ezekbe fogalmam sincs, hogy a type, az mi alapján lett video/x-ms-wmv, video/mp4, stb.. erről van valahol valami infó? Meg aztán jó volna, ha valami könyvtár szerkezetet is kilehetne alakítani benne.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...