- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Nem tudom hogy megy egyeseknek annyit, én energiatakarékra rakom éjjelre, és néha nappalra is ha nincs dolga, gps is off ha nincs dolga, AOD off, 4g off és a 3 teljes nap alig jön ki. Ha végig energiatakarék van akkor talán a 4. napba belenyalhat.... Nézz szét a neten átlagos használattal 2-3 nap a plafonja.
De ha igy használod ahogy irtad 5 nap szerintem van benne esetleg még több is. Alapból ahogy iortam állandóan bekapcsolva 3 energiatakarékkal is játszogatva 3 nap a plafon.[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz Parallaxis #197 üzenetére
Felesleges körök.
-
BusinessGuy
őstag
"A 2 óra normális töltés."
590mah-nak...Miközben normál töltéssel ennyi idő alatt többezer mah akksikat tolnak tele. Oké. Azért a szemellenzős fanbojkodásnak is van határa, elengedtem.
undercover: engem annyira nem izgat csak simán szembetünő hiba. Ami akkor jön rosszkor ha hirtelen jön egy hétvégi program és nincs feltöltve az óra. Annyira gyenge a töltés miközben annyira zabál az óra hogy még az sem segit ha felteszed töltőre amig készülődsz zuhanyzol mert garantáltan nem tol bele 1 napnyi üzemidőt ezalatt nemhogy 2-3 napnyit.... Nem véletlenül rótták fel neki minden tesztben. 280ezres órába azért hogy ez ne férjen bele meg gumiszij....Elég móka kategória.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
De ide nem gyors töltés kell hanem normális töltés... 590mah annyi idő alatt sem tölt csutkára mint egy többezer mah teló sima töltéssel...Ott azért az vicces....
Ok? Az hogy még drágábban kéne adniuk a szarjukat amennyiért kevesebben vennék. Ennyi az ok. PLusz majd késöbb eladható az újabb széria. Szó nincs itt arról hogy akkukimélésről van szó,ezt a marhaságot meg a gyorstöltés miatt leégő meg tönkremenő akksi dolgot engedjük el, 5 éve is nevetséges volt napjainkban meg végképp....
A kinaiak csak másolják és lihegnek mögötte...? Ez jó vicc volt..... Ennyire azért nem ájulnék el a samsungtól, gyakorlatilag szinte nincs olyan részlegük a piacon amivel az eladásokon kivül valóban elsők lennének, szinte minden cuccuknál találni jobbat a piacon akár olcsóbban is.... Sem mobilfotózás sem mobiltelefon erő, sem tv sem kamerák és fényképezők sem soundbarok. Semmi. Eladja a neve meg a support és mert a minősége jónak mondható főleg a felsőbb kategóriákban. Az órájukat sem eröltettem volna de úgy voltam vele ha már s23ultra megmarad pár éig akkor mellé menjen a samu óra. Aztán 2-3 év múlva meglátjuk mit tudnak felmutatni, de erősen hajloik az apple irányába, vagy bármelyik kinai irányába ha software és optimalizáltság szintjén felnőnek végre a samsunghoz mert hardverben már igencsak elötte járnak főleg ha a kamerázás/fényképezés a fő szempont a telefonnál....[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
Te ezt a sok sületlenséget amit leírsz el is hiszed...?
Komolyan vicc ilyen butaságokkal védeni azt a töltéssebességet amit a samsung az óráival müvel...5000-es akksit wireless sima töltéssel elöbb teleküldök az s23u-ban mint a watch ultra 590-es akksiját. Ez 2024-ben röhej kategória amit joggal MINDENHOL negatívumként hoznak fel erre ilyen sületlenségekkel akarod védeni a védhetetlebnt. Azért a szemellenzős fankodásnak is van egy határa, tech fórumon ilyen halandzsát tolni leégő órákról meg nemtörődöm gyártókról mint ellenérv a normális töltési sebességre...lol....[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
Hagyjuk már ezt a butaságot a gyorstöltésről meg fizikai korlátokról.... 2+ éves GT3 Pro-t cseréltem le most a Samsung Watch Ultrára. Az akku mint az új tette a dolgát és hozta az óra még eladáskor is a laza 1 hetes üzemidőt. 510mah akksi és cirka 20p alatt töltött csutkára. A S w ulta 590-el cirka másfél óra 10% alol...
Ha ennyire aggódunk az akksiért akkor sokkal inkább elöbb fogja kicsinálni az állandó lemerítés/feltöltés mint a gyorsabb töltés.
Egy - másfél órás töltési idő egy 590mah akksinak minden csak nem gyorstöltés, sokkal inkább röhej konkrétan a wireless töltőm ennyi idő alatt telerakja az s23u-t ami szintén lassan 2 éves és mégis új szinten mozog az akksi..... És akkor az mégcsak nem is a samsung szupergyors töltése ugye...Lehet sokmindent mondani erre az órára és a samsungra pozitívumként és én is élvezem de azért marhaságokkal ne akarjunk már megindokolni olyan dolgokat amikben az óráik igenis gyengék. És ezt úgy írom hogy nem izgat a lassabb töltés ennyire mint Janeszgol-t mégis szembeötlő hogy míg a huawei meg tudta oldani hogy egy zuhanyzás alatt kvázi 1 hétnyi delejt rakott az órába addig a samsung egy zuhanyzásnyi idő alatt 1 napnyit sem tud beletenni. Ami akkor bizony bosszantó lehet ha épp nincs feltöltve az óra és hirtelen beugrik egy 1-2 napos program....
Egyébként ha már akku, lehet nekem még mindig azzal jönni hogy ez okosóra a gt3 pro meg aktivitásmérő volt. Egy tucat felesleges appon kívül kb a böngésző és egy egy dolog amivel "okosabb" ez az óra oprendszer tekintetében cserébe nagyobb akksival képtelen megközelíteni is a gt3 pro üzemidejét. Még energiatakarékon ki be kapcsolgatva a gps-t, éjszakára repülőmódba csapva is necces a 4 nap neki. Úgy hogy semmit nem csinálsz az órán max ébresztést kérsz alvásfigyelést és 1-1 edzést. A GT3 Pro ezt tudta -igaz többet nem illetve nyilván voltak gyengeségei- csak ott még energiatakarék se kellett és megvolt a közel 1 hét üzemidő. A Watch Ultra LTE offolva AOD offolva ha nem nyúlsz hozzá és gps sincs illetve energiatakarék off, akkor is 30% körül eszik 1 nap alatt ami marhasok miközben sok dolga nem volt az órának. .. Be lehet lőni az órát hogy szigorúan óraként menjen...15 nap.....Ugyan ez a gt3 pro esetén ha belőtte az ember hogy órára "butuljon" 30+ nap kisebb akksival. Es itt nincs okosfunkció sem semmi ugye.... Ha a samsung az akksidat akarná kímélni akkor:
- rágyúrna az üzemidőre
- engedélyezné az akkukimélő töltést mint a telefonjaikbanEhelyett mi van? 590mah akksival trükközés nélkül max 3 nap üzemidő és akkor már a végét fogja járni az óra, vagyis 1 héten alsóhangon 2-szer töltöd nullközelből koxra, akkukímélő töltésre nagy ívben tesznek hiába kérik az emberek jóideje órákba is, és nuku elfogadható gyorstöltés mert nekik így olcsóbb - semmi másért-. A Samsungnak marhára nem célka hogy hosszúéletű legyen a kis órád hisz muvel adnák el akkor az évente kiadott újabb és újabb minimal ráncfelvarrásaikat ha a vekkered még 2-3 év után is újként szuperál....
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
Mindenben. Kivéve üzemidőben, anyagminőségben, kijelzőüvegben - ezek a biztosak - és még ki tudja mi mindenben nem.
F1DO: tekintettel hogy alapból sem olcsó szijról van szó - samsung árazás szerint - igy érthető hogy az ember szóvá teszi ha az amit adnak az órához szar még akkor is ha te 1500 forintért tudsz rendelni kinai szijat bivalyhereszecsőről....
Én Ultrát vettem és kifejezetten röhejesnek érzem a szijak árazását a minőségükhöz képest. A narancssárga szijat a csat egy pontot koptatja, ráadásul teljes áron 30+ ezer forintért van pofájuk egy szaros gumiszijat adogatni.... Azért a Watch ultra árazásába bőven belefért volna valami prémium minőségü szij. Nyilván tudásban nem egy liga egy GT3 Pro de azért a GT3 Pro 190k-ért nem csak az óra házánál kapott titániumot - pláne nem csak részben mint az ultránál - hanem titnámium szij is járt hozzá.... Itt 280k-ért kapod a gumit ami potom 3 hét alatt elszineződhet a csattól.... Azért ilyenekre odafigyelhetnének...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest