- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #17 üzenetére
Ki a csíra???
Nem lehet egyszerre gamelni meg fórumozni is...Zolesz007:
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Ide is beírom, hátha valaki csak ezt nézi. Persze szigorúan off topic-ként.
Darky's ROM configuratorhoz lenne 1-2 kérdésem:
-Miért nem tudom bepipálni a wipe-ot? Vagy mit kell csinálni ahhoz, hogy egyáltalán rá tudjak nyomni?
-Ha a kernelválasztást "skippelem", akkor az lesz ami most van doc alatt (k13c)?
-Ugyanez a modemnél. Most ZSJPE van...
-És ugye magától wipe-ol (ha be tudnám pipálni), azaz ugye nekem nem kell csinálnom semmit recoveryben? (Csak install zip...)Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #135 üzenetére
Az angol focival egyet értek, de az a világ nem való nekem...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Nah, átálltam a sötét odlalra... Szvsz jobb mint doc...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #186 üzenetére
Ha nem finom a mézeskalázs, próbáld ki darky-t... Komolyan, nem viccből mondtam... Reccenés nélkül teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #199 üzenetére
Elég??? ...
Azt ne mond, hogy egyszer se akad meg. Nem hiszem.Ezzel a darkyval nyugodtan vehetem elő a buszon. Mert felszállok, előveszem, erre mindenki azt kezdi nézi... Na, doc pont akkor szokott megakadni.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #204 üzenetére
Pedig (valamiért) no wipe-al ment fel doc-ra.
Nálam tökéletes.
De tényleg, már-már kezd idegesíteni, hogy nem zökken meg. Meg akarom akasztani, de esélytelen. Mintha túljárna az eszemen...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #323 üzenetére
Hát, nem tudom régen milyen volt... Most jó.
Nálam jobb mint doc...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #325 üzenetére
Pl gyári billentyűzet (van t9 a böngészőben).
Meg nem laggol. Doc néha megakadt...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #327 üzenetére
Egyébként az anysofthoz van valami téma? Vagy ugyanazzal a szürke sz@rral nyomatják, mint régen? Egyébként úgy sokkal kisebbek lesznek a betűk... Meg szerintem egész jól tud magyarul a gyári bill. Anysoft hogy teljesít ezen a téren?Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #329 üzenetére
Hát, a szürke nem játszik.
Már volt fenn, azért kérdeztem...Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #334 üzenetére
Talán ebből is látszik, hogy nem te vagy a mentapista.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz ZoliM@ster #339 üzenetére
Főzött rom:
-Jobb akkuidő (másik modem, wifi driver)nem gyári kernel:
-smoothabb lesz
-Jobb hangzás (voodoo sound)
-tweakek - pl. fényerő
-bln
(-lagfix)
(-root)Sztem megéri.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Egyébként, tényleg... Miért nem 3GS?Egyébként tesóm szifon4-e többet akad, mint az SGS-em. Jó, amikor nem akad, akkor talán smoothabb néhány FPS-sel (ami a homescreenen nem látszik, pedig vannak widgeteim), de néha vicces dolgokat csinál a szifon. Pl. el lehet tüntetni a "homescreen"-ről 1 appot, ami csak reboot után jön vissza. A múltkor az iBooks bugolt valamit, a beállítások, a mail app akad scrollnál...
Evarman: Ha veszel SGS-t, fogadjunk, hogy te is fogsz romolni. Egy frissen sült mézeskalácsnak nem lehet ellenállni.
FRG: Ezt láttad már? [link] Vagy nincs igazam?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Nincs JB-elve. És tényleg a 4.3 óta sokszor akad a megnyitás-bezárás művelet...
És az android is csak minden hülyeséggel megspékelve akad, pl livewallpaper... Az tényleg fölösleges. De widgetek miatt nem sűrűn akad...
De ha már itt vagy, iPhone böngészőben hogy lehet nagyítani a betűméretet?
FRG: Láttuk.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Hey, mi van már azzal a Darky GB-el?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #492 üzenetére
Hát, amit én próbáltam JV1-et annál biztos jobb lesz.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #508 üzenetére
1ébként JV1 alapra kéne majd rakni?
Szerk: [link] Valaki tolhatna egy glbenchmark-ot...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Azért itt 1-2 dolog nem stimmel...
Jó, mivel tesómnak iPhone 4-e van, látom, hogy üzemidőben jobb a szifon, ha nyomkodod, azaz amikor világít a kijelző. De itt azért figyelembe kell venni az SGS 4"-os kijelzőjét... Ha nem nyomkodom (csak szinkronizál a háttérben), simán elmegy több napot is az SGS. Nálam átlagosan az akku 90%-át a kijelző eszi. Egyébként ez gondolom egy ősrégi teszt... Speedmod kernellel tuti más (jobb) lenne a helyzet. - tényleg, a saját szememmel látomNekem még az android marketben is sok a jó alkalmazás...
És 1* megnézhetnéd, hogy megy egy flash az SGS-en...
Azt elismerem, az oldal görgetése nem a legsmoothabb, de ez néha flash nélkül is igaz.
De maga a videó, ha nem 720p-ben nézed, teljesen akadásmentes, fullscreenben pláne.
De sztem itt is vannak félreértések... Nem azért van a flash, hogy mindig bekapcsolva legyen és nézhessük, ahogy akadozik a scroll a sok flash reklám miatt. Mondok egy példát: footyroom.com-on szoktam nézni meccsösszefoglalókat... Flash nélkül akadásmentesen legörgetem az oldalt a videóig, majd rákattintok, bekapcsolja a flasht, kitolom fullscreenbe, és végignézem a videót annyi fps-sel, mint pc-n. A következő oldalbetöltésnél megint "nincs bbekapcsolva" a flash, azaz ha látok egy videót, csak rákattintok -> és megint van flash. De addig az esetek nagy többségében reccenés nélkül tudok böngészni. Mindezt úgy, hogy nem kockázik a böngésző. Tényleg nem.Itt most nem akartam szidni egyik os-t se, ahogy nem is tettem, csak bemutattam a flash jó oldalát. És még egyszer: maga a flash videó nem akad/szaggat.
Huhh, jó hosszú lett.
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Az tény, hogy nem értek hozzá annyira, de azért csak számít valamit a kijelző mérete. A Samsung Wave, ami hardverileg igen közel áll az SGS-hez, csak ott 3.3"-os a kijelző: legalább 2* tovább bírja. Jó, nem volt Wave-em, de többen mondták, hogy 3 napot elmegy full használattal, többek között Mobilarena teszt.
És nem az android van szarul megírva, mert a kijelző kb. 90%-ban befolyásolja az üzemidőt, legalábbis amikor folyamatosan nyomkodom. Szóval a rendszer alig fogyasz.Én olyan akkutesztet is láttam, hog egy iPhone 4 és egy Galaxy S "beszélgetett egymással" és amikor az iPhone "letette" a telefont (nem az antenna miatt, lemerült), akkor az SGS-ben még volt 10%.
Amúgy szerintem is jobb egy picivel az iPhone üzemideje, amikor nyomkodod. De más esetben a tiédhez hasonló teszteket simán tud az SGS.
De 1 napot így is simán kibír (nagyon sokat nyomkodom), akkor meg nem mind1?Egyébként tesóm kérdezi: JB nélkül csak a beállításokból lehet ki/be kapcsolni a wifit?
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Kertvárosi gettó (youtube)
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Másik téma:
Láttátok a bl sorsolást?!Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Betegek vagytok...
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
Nem tudjátok, mik vannak a 4. képen (homescreen)? Naptár, jegyzet widget? [link]
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #654 üzenetére
Héé, ezzel vigyázzatok! A nagy testvér mindig figyel...
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest