Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
nem tok teljesen rácáfolni, én a menüjével voltam elégedetlen, de találtam a cdjén 1 progit ami faszán beállította, így nem értem minek rá az osd menübe annyi alpont
....ennek asszem 700:1es a kontrasz ami dinamikusan 2000. 2ms nem 8 mint a 203B-nél, én ez alapján választottam, a pivot funkció meg nem érdekel....4kg az egész monitor, kisújammal elfordítom ha kell, amúgy meg 160fokos a szöge, oldalról is tökéletesen látok rajta mindent....bevilágítás? hát én is vettem észre néha furcsa dolgokat, de sztem ez nem bevilágítás hanem vmi más, pl 1 játéknál a amikor füstgránátot nyomnak néha a fehéret fekete csíkokkal szabdalja meg...ami zavaró mert az ellenség is feketébe van
....1-2 filmnél meg azt vettem észre hogy néha szintén fekete dolgokat húz a képernyőre...ez talán nincs még rendesen beállítva, vagy 1 újabb driver kéne hozzá. Majd meglátom mit találok, ezeken kívül amúgy hibátlan és szép gyors.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....ennek asszem 700:1es a kontrasz ami dinamikusan 2000. 2ms nem 8 mint a 203B-nél, én ez alapján választottam, a pivot funkció meg nem érdekel....4kg az egész monitor, kisújammal elfordítom ha kell, amúgy meg 160fokos a szöge, oldalról is tökéletesen látok rajta mindent....bevilágítás? hát én is vettem észre néha furcsa dolgokat, de sztem ez nem bevilágítás hanem vmi más, pl 1 játéknál a amikor füstgránátot nyomnak néha a fehéret fekete csíkokkal szabdalja meg...ami zavaró mert az ellenség is feketébe van