- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
Habugi:
Forest meg a Construction yard alapvetően mostohagyermek. Tulajdonképpen kihagyhatóak ha nem akarsz velük foglalkozni.
Előbbi helyre a Yantar-ban lévő kutatóktól lehet feladatot szerezni (a barakkban lévő két tudós közül a zöld páncélos küld el oda egy kottáért), utóbbi helyre meg a Freedom vezetője küld ha beállsz hozzájuk. Construction Yard-on mondjuk akad pár érdekes feladat a Stalker kereskedő által adva (van keress meg bizonyos cuccokat típusú meg robbants fel bizonyos dolgoakt feladata is).Underground után már gyorsan a végére érsz. Van még maga Pripyaty, majd az erőmű, ott benn a reaktor, majd onnan kijőve a generator terület és azon belül a végső helyszín. Utóbbi 3 hely együtt talán 1 óra, max másfél és akkor nem is sietsz.
-
' Tzs ,
senior tag
Igen, bizony. De a te segítségeddel hozzáteszem
A mentés nagyon jó volt, igaz nem sokat használtam el a cuccaidból
Fel voltam szerelkezve mindenből dögivel!
Az is tetszett, hogy a mentésed után igen sokáig tudtam futni!
Az ándörgrándba ne a sineket keresd, másfelé nézz kiutat
Hát még van a játékból azért!Lesznek jó részek, pld. az X2-ben is elkeveregtem egy ideig a Generators mapon.
Mindenképp javallott a többszöri végigjátszás
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest