Hirdetés
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Én is próbálkoztam vele, de ugyanúgy gondom volt vele mint neked. A Braznál működik, de mivel mozaikszavakból rakja össze a híreket, így elég kusza lett sokszor, de azért meglehet érteni a hírt. Végigjátszás után lehetne megcsinálni több száz képmentésből, nagyon nagy munka lenne, ennyit azért nem ér meg. Így is el van túlozva a szavak variálása, meghallottam, észrevettem, észleltem, stb... Ami szerintem a magyarban kicsit már fura és ráadásul oroszból nehéz is jól megcsinálni.
Az SGM-nél próbáltam, apránként fordítani és próbálni, hogy kiszűrjem a hibát, de arra lyukadtam ki, hogy mindegy hogy 20 sor van fordítva vagy az egész,akkor is ugyanúgy crashlet.
Már arra is gondoltam, hogy talán nem mindegy milyen progival nyúlunk bele, vagy elhelyeztek benne valamit, nem tudom miért csinálja.
Santuri biztos tudná rá a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Renault, Dacia topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- LEGO klub
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield