Hirdetés
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
kicsit kihalt.....mondjuk anomáliákkal sincs telepakolva, azt nem is bánom. fegyverekben sincs nagy eltérés, a sztori viszont egész más, mint az alapjáték, asszem két új (inkább régi, ahogy kinéz, bár csak az egyiken jártam) terület van benne.
mod: benne van a mocsár, meg egy eddig ismeretlen terület, lowlands néven. átmentem, szereztem egy snipert
ott mondjuk mindenki lőtt rám 
ja, és eddig nem crashelt.....igaz, nem játszom annyira folyamatosan, kilépegetek kicsit 'testreszabni'

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- Filmvilág
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ott mondjuk mindenki lőtt rám