Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Nahát, már csak 2 hét van a megjelenésig és beszarás az is, hogy konkrétan nulla komment érkezett ide a legutóbbi kommentem óta.
Na mindegy, én már nagyon izgatott vagyok. El se hiszem, hogy az egyik kedvenc játékom kap folytatást.
-
Rony949
őstag
Ciki, nem ciki, az eddigi modok nekem teljesen kimaradtak. Eddig mindig csak a 100%-os vanilla változatokkal volt dolgom. De most 2021-ig (vagy tovább) van időm pótolni a fontosabbakat. A Misery mindig is érdekelt a hardcore stílusa miatt. Meg persze ott van a Lost Alpha is. A Call of Chernobyl-t meg se említsük. Úgyhogy el leszek.

-
PeL
addikt
Az azért nem lenne jó mert abból biztos valami gagyi multi-orientált játék lenne (nekem a survarium sem jön be)
Vagy a single player része egyszerűen gyenge lenne. Ennyi idő alatt rengeteg visszajelzést kaphattak, volt idejük gondolkodni mit és hogyan lehetne bővíteni, módosítani. Már csak össze kell ütni valami fasza kis folytatást 
-
Rony949
őstag
Most még az eszembe jutott hogy a Vostok Games-nek hagynia kéne a francba az egész Survarium faszságot és vissza kéne könyörögniük magukat Grigorovicsékhoz. A legeslegelején még bizakodó voltam ezzel a játékkal, de mai szemmel borzasztó. Egy rohadt átlagos Free to play lövölde, semmi több.
-
Rony949
őstag
"Nem is értem mire vártak eddig"
Az ukránok nem olyan gazdagok. A játék készítéshez pedig pénz kell, nagyon sok pénz. Ezen kívül a fejlesztők is sorra léptek kifele és átpártoltak egy másik csapathoz. A GSC magja már nincs itt gyakorlatilag. De ezeken kívül sok minden közrejátszott még.
-
PeL
addikt
Nem is értem mire vártak eddig, egyik legjobb és leg komorabb atmoszférájú játék ami valaha készült, egy játék sem tudta átadni azt a zóna hangulatot amit a stalker játékok. Szinte kiáltott a folytatásért, végtelen számú ötletet lehetne beleültetni.
Így elöljáróban, remélem teljesen open-world lesz, pálya áttöltések nélkül

-
Aarpok
őstag
válasz
Psychopeti
üzenetére
Az első rész hány évig is készült? 5 - 6 ahhoz képest ez a 3 nem mondható soknak

-
Psychopeti
senior tag
Most vettem észre hogy 2021-ben jönne
Az még nagyon nagyon messze van 
-
galaktikus
aktív tag

-
Psychopeti
senior tag
Ez nagyon jó lenne ha tényleg készülne a folytatása

-
batman91
őstag
Na, ezt is megéljük még a végén.

-

-
capulet75
addikt

-
capulet75
addikt
A S.T.A.L.K.E.R 2-őt hivatalosan is bejelentették. Egyenlőre még nincs túl sok információ, de amint megtudok bármit, kiteszem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy a single player része egyszerűen gyenge lenne. Ennyi idő alatt rengeteg visszajelzést kaphattak, volt idejük gondolkodni mit és hogyan lehetne bővíteni, módosítani. Már csak össze kell ütni valami fasza kis folytatást

Az még nagyon nagyon messze van