- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Nahát, már csak 2 hét van a megjelenésig és beszarás az is, hogy konkrétan nulla komment érkezett ide a legutóbbi kommentem óta.
Na mindegy, én már nagyon izgatott vagyok. El se hiszem, hogy az egyik kedvenc játékom kap folytatást.
-
Rony949
őstag
Ciki, nem ciki, az eddigi modok nekem teljesen kimaradtak. Eddig mindig csak a 100%-os vanilla változatokkal volt dolgom. De most 2021-ig (vagy tovább) van időm pótolni a fontosabbakat. A Misery mindig is érdekelt a hardcore stílusa miatt. Meg persze ott van a Lost Alpha is. A Call of Chernobyl-t meg se említsük. Úgyhogy el leszek.
-
PeL
addikt
Az azért nem lenne jó mert abból biztos valami gagyi multi-orientált játék lenne (nekem a survarium sem jön be)
Vagy a single player része egyszerűen gyenge lenne. Ennyi idő alatt rengeteg visszajelzést kaphattak, volt idejük gondolkodni mit és hogyan lehetne bővíteni, módosítani. Már csak össze kell ütni valami fasza kis folytatást
-
Rony949
őstag
Most még az eszembe jutott hogy a Vostok Games-nek hagynia kéne a francba az egész Survarium faszságot és vissza kéne könyörögniük magukat Grigorovicsékhoz. A legeslegelején még bizakodó voltam ezzel a játékkal, de mai szemmel borzasztó. Egy rohadt átlagos Free to play lövölde, semmi több.
-
Rony949
őstag
"Nem is értem mire vártak eddig"
Az ukránok nem olyan gazdagok. A játék készítéshez pedig pénz kell, nagyon sok pénz. Ezen kívül a fejlesztők is sorra léptek kifele és átpártoltak egy másik csapathoz. A GSC magja már nincs itt gyakorlatilag. De ezeken kívül sok minden közrejátszott még.
-
PeL
addikt
Nem is értem mire vártak eddig, egyik legjobb és leg komorabb atmoszférájú játék ami valaha készült, egy játék sem tudta átadni azt a zóna hangulatot amit a stalker játékok. Szinte kiáltott a folytatásért, végtelen számú ötletet lehetne beleültetni.
Így elöljáróban, remélem teljesen open-world lesz, pálya áttöltések nélkül
-
Aarpok
őstag
válasz
Psychopeti #7 üzenetére
Az első rész hány évig is készült? 5 - 6 ahhoz képest ez a 3 nem mondható soknak
-
Psychopeti
senior tag
Most vettem észre hogy 2021-ben jönne
Az még nagyon nagyon messze van
-
galaktikus
aktív tag
-
Psychopeti
senior tag
Ez nagyon jó lenne ha tényleg készülne a folytatása
-
batman91
őstag
Na, ezt is megéljük még a végén.
-
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
A S.T.A.L.K.E.R 2-őt hivatalosan is bejelentették. Egyenlőre még nincs túl sok információ, de amint megtudok bármit, kiteszem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest