- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A Rust egy sandbox túlélő játék, amelyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A játékban egy ősembert alakítunk az apokalipszis után, ahol egy ellenséges környezetben kell megállni a helyünket, ahol az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Huh igen BF2 2800 órám volt benne, mindenhol sepsi0 vagyok. BF3 na abban is 2600+ órám van. Biztos találkoztunk, de nekem legendásan rossz a névmemóriám sajnos
.
Az a baj, hogy ha csak a túlélésre hajtassz, egy idő után unalmas lesz.
Én is toltam 200-as szerón, csoda volt, hogy építkezni tudtam.
Már többször otthagytuk a HGN szerót az offline raidek miatt, próbálkoztunk sok szeróval, de mindig visszatérünk ide. Csak 400 óra körűl tartok, asszonyal játszunk ketten.
Ha egyszer gondolod, nézz fel hozzánk, van TS szerver is.Wipe:
Elvileg minden hónap első csütörtök full wipe, de pl itt a HGN-en van hónap közepén egy map wipe is. Ilyenkor buksz mindent kivéve a blueprinteket.Nagyon izgalmas játék, csak úgy repülnek az órák. Néha fullon van az adrenalin, és tényleg amiatt mert van mit veszítened.
Már többször abbahagytam, de mindig visszamegyek.
Viszont nagyon aljasak az emberek benne, kihozza mindenkiből a legrosszabbat ez a játék, tényleg nem lehet senkiben bízni, sajnos. De pont ez a varázsa....
Szerintem sok órám lesz benne. Már hónapok óta nem BF-eztem egy jót. -
sepsi0
őstag
Mi is nemrég vágtunk bele, pedig évek óta megvan a játék.
Azt ajánlom el sem kezd, mert elveszi az életedet...
Ha harc van, ebben a játékban megremeg az egéren a kezem, mert van mit veszteni.
Vagy az érzés, amikor 4 napja farmolsz, építed a bázisod, lefekszel, majd offline raid jön és elvesznek mindened.
Amit addig elértél a terveken kívűl, kuka...
Ez azoknak való, akik ott élik az életüket.
Mondom ezt úgy, hogy tegnap is játszottam vele.Amúgy sokan játszanak vele.
Van a HGN szerver, wipe után van mikor 70-en vannak fent.Beteg ez a játék, mi Battlefield 3/4 után kezdtük el, de már abba kellene hagyni.
Jó tanács, menj fel pvp szerverre és tanúlj lőni/harcolni.
Aztán farmolj, használd a újrahasznosítót, kutass/tanúlj, mert azt nem vehetik el tőled.
De szólóban kevés az esélyed sajnos....Ja és a legfontosabb, NE bízz senkiben!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jogász topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest