- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laceszgamer #14979 üzenetére
letöltöd ezt; link, kicsomagolod, a routert megszabadítod minden kapcsolattól, csak egy munkaállomással kötöd össze a lan porton, belépsz az adminisztrációs felületre, ott; system tools -> factory defaults -> restore -> ok!
újraindítás után betallózod a kicsomagolt firmware állomány itt; system tools -> firmware upgrade -> upgrade!
a firmware feltelepülése és a router újraindítása után ismét; system tools -> factory defaults -> restore -> ok!
eztán bekonfigurálod a routert, és próba.zedok; amennyiben nem kell a 300-as wifi sebesség, hanem elég 150-es is, úgy próbáld meg 20 megahertz beállításon, akkor csak egy csatornát használ, és kevesebb a hibalehetőség.
-
Claude Leon
senior tag
válasz
laceszgamer #14967 üzenetére
cmd --> ipconfig
innem a gateway (átjáró) a routermár ha nem épp 169.254... az ip címed, mert az azt jelent, hogy kézzel kell beállítanod.
szerk. látom, elküldés előtt ránézhettem volna
-
válasz
laceszgamer #14967 üzenetére
próbáld; 192.168.0.1
-
válasz
laceszgamer #14965 üzenetére
nézd meg, hogy mit ír a log, be is másolhatod ide, de sanszos, hogy az lesz a probléma, amit korábban írtam. a fekete (t1) modemmel nincs ilyen gond.
a firmware frissítésével/újrahúzásával megpróbálkozhatsz, veszíteni nem fogsz vele.
írd le, hogy milyen verziós a router - a címkéjén megtalálod, például v4.2 -, és megkeressük a megfelelő firmware verziót, nem nehéz felhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest