Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sm4e86
csendes tag
Én is örülök, hogy vannak mások is, akiket érdekel a sport.

Én ugyan vérkezdő vagyok, és csak a szórakozás kedvéért sportolnék, meg hogy a fizikai képességeim javuljanak, de nagyon szeretem a sportot.
Másfelől meg békéscsabai vagyok. És it speciel erős a röplabda, de csak női röplabda van itt. Amivel ezzel ellenkező neműként sajnos nem tudok sokat kezdeni. -
maross
nagyúr
Úgy érzem korán örültem, hogy van ilyen topic is ph-n
. De ha esetleg haladó mix teremröpi érdekelne valakit Budapesten, szóljon 
-
peterszky
őstag
BRSz honlap
Van pár csapat felsorolva, talán az alacsonyabb osztályúaknál érdemes próbálkozni. -
LOTR
addikt
strandröplabdázni úgy szoktak, hogy vége a szezonnak a teremben, és nyáron csak a strandröplabda van
szerintem egyszer kétszer poén, de azt én nem bírom amikor az ember füléből is jön ki a homok
amúgy somogyban elég jó bajnokságot rendeznek, nem tudom máshol is van e ilyen, de a balaton parton és kaposváron biztosan van rá lehetőség
viszont konkrétan strandröplabda edzésről nem tudok, bár valahol biztos van -
Makaveli
senior tag
Elküldtem neki a privit, és még nem volt képes válaszolni...
-
Makaveli
senior tag
Sziasztok!
Ezennel megnyitom ezt a topicot, amiben a (strand)röplabdáról tudunk majd beszélgetni. Google-ban próbáltam keresni edzési lehetőséget, de nem találtam.
Nem tud valaki Budapesten 14-15 éves fiú számára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vagy keresd meg priviben.