- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Megsértődhetsz azon, hogy alkottam egy véleményt (semmi többet), ami a sajátom. Nem érzem azt, hogy ettől összedőlt volna a világ, nem értem mi ez a nagy bepörgés.
Úgy látszik HorCsa-nak volt igaza. Valamiért vezetőfélének tekintenek itt engem, holott nem vagyok az, csak adom a szerót és közben nagy pofát nyitok mindenre. Ha valaki keveri a kettőt, azért én nem vállalok felelősséget.
A bugok tekintetében én nem tudtam, hogy lehet javítani, illetve hogyan lehet, nem én csinálom a modot, nem értek hozzá.Mind a segítségek, mind a súlybüntetés meg egyéb dolgok nem tartoznak ide. Ezeket átbeszéltük korábban, amikor indultunk. Egy deka magyarázattal sem tartozunk érte senkinek, mint ahogy azért sem, hogy nem vagyunk akkora pro-k, mint te.
Te most belecsöppentél a közepébe, de pontosan tudtad hogyan néz ki a dolog, amennyiben utánaolvastál. Ha nem, az a te bajod.
Az viszont érdekes hozzáállás, hogy kb 3-an írtunk véleményt és te azt mondod, hogy ezzel a felfogással nem vállalsz közösséget, ráadásul ezt nekem célzod. Eleve ha a többség azt mondja, hogy nem akarja látni, akkor az már közösségi döntés, innentől kezdve átgondolhatnád, hogy kivel is van baj.
Van, aki leszarja a dolgokat és nem ír semmit. Én nem szarom le, le is írtam a véleményem, megindokoltam. És itt ismét lásd első mondatom.
Azért meg aztán tényleg nem fogok felelősséget vállalni, hogy másnak ez nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- OpenWRT topic
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest