- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Hát nemtudom, azért szerintem pont, hogy F1-ből van annyi mod mint a fene. Mindenki csinál magának egyet, kicsit belepiszkálnak aztán már verik a mellüket, hogy milyen király modot csináltak.
Azért szerintem azt nem kéne elvárni, hogy a szezon felénél legyen 10, az idei évet feldolgozó mod. Illetve lehet, de akkor el kell fogadni, hogy csak kamu adatokból lehet megcsinálni, mert nincs olyan csapat, aki kiadná szerintem az idei adatait, de még a tavalyit se nagyon. Szerintem bőven elég lenne az a 2-3 mod F1-ből egy évre, de az legalább legyen jól megcsinálva.
Zártból van sok mod, ez tény, de abból is kevés az ami igazán jó. De ezeknél sem egy sorozatot dolgoznak fel 10 modban, hanem szinte mindig más kocsit csinálnak, ami azért már megint más dolog. Ennyi erővel nyitottból is van kismillió még az F1 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest