- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
Hát nemtudom, azért szerintem pont, hogy F1-ből van annyi mod mint a fene. Mindenki csinál magának egyet, kicsit belepiszkálnak aztán már verik a mellüket, hogy milyen király modot csináltak.
Azért szerintem azt nem kéne elvárni, hogy a szezon felénél legyen 10, az idei évet feldolgozó mod. Illetve lehet, de akkor el kell fogadni, hogy csak kamu adatokból lehet megcsinálni, mert nincs olyan csapat, aki kiadná szerintem az idei adatait, de még a tavalyit se nagyon. Szerintem bőven elég lenne az a 2-3 mod F1-ből egy évre, de az legalább legyen jól megcsinálva.
Zártból van sok mod, ez tény, de abból is kevés az ami igazán jó. De ezeknél sem egy sorozatot dolgoznak fel 10 modban, hanem szinte mindig más kocsit csinálnak, ami azért már megint más dolog. Ennyi erővel nyitottból is van kismillió még az F1 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újszerű PSP 3004-es széria+16Gb microsd+átalakitó
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest