- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
Sziasztok!
A Microsoft Remote Desktop-ot akarom használni arra, hogy androidos okostelefonról irányítsam a PC-met. Alapvetően csak távirányítókénti felhasználásról lenne szó filmezés vagy youtube-ozás közben!
A PC win10Pro, kábelen csatlakozik a routerhez, a telefon természetesen WiFi-n.
Rendszerben minden RD-vel kapcsolatos beállítást megadtam, engedélyeztem, statikus IP-t állítottam be, tűzfalnál és routernél is engedélyeztem a 3389-es portot, az összes lehetséges kombináció próbáltam beírni, mikor usert kér: usert és/vagy domain nevet (PC neve), microsoft fiókos email címmel is kombinálva, de nem akar működni a dolog. Gateway-nek a router meg van adva.
Ha utóbbi pl. nincs beállítva, vagy ha egyéb rejtélyes ok miatt nem látja a gépemet a telefon, 104-es hibakódot kapok, de amikor már usert/jelszót kér, mindig 300008-ast, hátha ez mond valakinek valamit.
Aki használja ezt, annak hogy jött össze?ui.: tudom, hogy használhatnék más programot is, de itt ez a probléma, amivel véletlenül szembesültem, és ezek azért vannak, hogy megoldjuk őket!
Ebben a témában laikus vagyok, szóval ha tudtok, próbáljatok szájbarágós választ adni, mintha a nagypapának magyaráznátok telefonon keresztül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest