- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
Pont ezt nem akarja. BIOS-ból akar választani, F-akármire.
Valószínűleg azért rakta be az indítóba, mert az SSD-t belső meghajtóként kezelte, a pendrive-ot nálam meg azért nem rakta be, mert leválasztható eszközként érzékelte.
Az is látszik, hogy nem nagyon telepítettél még Win -t és Linuxot egy gépre, mert ha telepítettél volna, akkor tudnád, hogy mindíg a Win -t kell előbb telepíteni. A Linux rendszerbetöltője ugyanis felismeri a másik OS -t és beleveszi az indítási lehetőségekbe. Így lesz választási lehetőséged. A Win viszont egy önző, erőszakos mocsok, ami nem ismer mást saját magán kívül. Ha újrahúzod, akkor a D -n levő OS -t valóban nem bántja, csak felülírja a Linux rendszerbetöltőjét a sajátjával, és többet nem lesz választóablak.
Ez mondjuk nem kell feltétlenül így legyen. Én rendszeresen szórakozom a Win mellett Linuxokkal, de nem akarom lecserélni a Win indítóját, mert A Wint használom, a linuxok meg jönnek-mennek.
Az EasyBCD progival bármilyen oprendszert berakhatsz a win rendszertöltőjébe (parancssorból is lehet, de azt meghagyom a linuxos guruknak)
-
kpityu2
addikt
válasz
#79335424 #217 üzenetére
Késő. Felraktam OK -> next módon, Win alól, a tool -lal. Kár volt. Csak sikerült belerondítania a Windows bootmanagerébe. Most BIOS -ból persze nem is indítható a Remixes lemez.
Pendrive-ra raktad? Mert én arra raktam a mellékelt toollal azt a csomagot amit fentebb írtam, és semmi kavarást nem csinált.
-
kpityu2
addikt
válasz
#79335424 #215 üzenetére
Ha a biosból akarsz választani, akkor egyszerűen telepítsd úgy a rendszereket, hogy csak az a meghajtó legyen a gépben, amikor felrakod a rendszert. Ha pendrive-ra teszed a Remixet a segédprogijával, akkor vele ezt nem kell eljátszani, mert nem teszi be a bootmanagerbe.
-
kpityu2
addikt
válasz
justice84 #199 üzenetére
Nem nézegettem igazság szerint. Viszont 8 giga RAM van a gépben, úgyhogy elég szomorú, ha az SD írási sebessége korlátozza a rendszert.
Egy figyelmeztetés azoknak akik hozzám hasonlóan pendrájvra, SD-kártyára teszik fel: szétparticionálja a területet, úgyhogy telepítés után a 16 gigás kártya már csak 2-3 giga lesz. Egy partíciókezelővel újra gatyába kell rázni, a hagyományos felhasználáshoz.
-
kpityu2
addikt
Szomorúan búcsút veszek egyelőre a RemixOS-től. A Memu virtuális gépként is gyorsabb.
-
kpityu2
addikt
-
kpityu2
addikt
Elég jónak tűnik. Lenovo G570-en gond nélkül elindult, USB wifit látja, teljes kijelzőn fut ( a Clash of Clans is
). Egy 15 gigás SD kártyára telepítettem. Kicsit lassúcska, de kezdetnek nem rossz, kényelmesebb mint a Bluestacks.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Légies iPhone halvány színei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest