- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vitában vannak, mert az uBo túl sok mindent csinál a Google szerint. Automatika elutasítja az új verziót, aztán mégis beengedik a devbuildeket, de a visszautasítás kézi kezelése közti időben körbemegy a hír "a Google blokkolná a blokkolót". A többinél még nincs gond elvileg, bár HA a szűrési szabályokra majd limitet tesz a Google (még nincs érvényben a tervezett új szabály, még nem véglegesek a változások), akkor a többit is érintheti. Hiszen jelen állás szerint akár egyedül az easylist bőven túl szalad a tervezett limiten.
Témáról:
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Chrome alatt ne várd a fejlesztéseket. Erről már sokszor volt itt szó. Mivel a Google korlátozni figja és már korlátozza nagy részben a rekl3mablokkolokat, így ellehetetkenitik ezek használatát. Egyelőre a fejlesztő és a Google között nem született megállapodás és addig nem lesz fejlesztés arra. A megállapodás lényege az lenne, hogy totedekere kell csökkenteni a blokkolando reklámok számát a fejlesztőnek és ebbe még az illető nem egyezett bele. Firefoxnal ilyen gond nincs. Ezért is töröltem a gépről végleg a Chrome böngészot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
A mostani verzió 6 napja jött ki ha jól látom: firefox-legacy-1.16.4.12
-
EmptyParadox
senior tag
Aktívan fejlesztik, pár naponta/hetente jön ki új verzió.
Github link. -
Cs1csó
félisten
Nem, példa: van "A" lista 10k szűrővel ebből 5k X, 5kY filteres és van "B" lista 10k szűrővel ebből 5k X, 5k Z filter akkor az egyik lista "5k X" szűrői ki lesznek kapcsolva mert dupla. A-ból 10k X-Y szűrő lesz aktív B-ből csak 5k Z.
Ez ilyen jelöléssel fogod látni pl.:" AdGuard Annoyances16 990 használatban a listában lévő 18 943 szűrő közül" tehát egy másik lista tartalmaz 18943-16990= 1953 filtert ebből a listából de az az 1953 filter előrébb található ezért mivel azt már beolvasta innen már nem fogja.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Régebben is volt már ilyen és pár óra múlva megjavult, most volt hogy a manuális szabályokat amit legutóbb mutattam azokat töröltem pár óra után, hogy megnézzem blokkol e automatikusan de nem úgyhogy mentek vissza a szabályok.
Az egybefüggő oldalt mutató képen - habár kicsi - de látszik hogy rendben van és ha az egyes torrenteket megnyitom ott is rendben van minden.
Amúgy FF-et használok ha ez számít, de mindegy megy és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Megcsináltam, SŐT minden kiegészítőmet gyalultam, nem sok van. DE gond nincs mert a kijelölő eszközzel tudtam blokkolni.
Matthewus
Természetesen ott is működik.
Alul is ott van :
az infocsikot és az ajánlót alul manuálisan szoktam tiltani és ugyanígy tudom a reklámokat:
ezután minden okés csak furcsállom.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Pontosan, nálam nem jó a filter NULLÁT ír ki -ezt úgy vettem észre hogy egy csomó oldalon feljött - KUKIKAT HASZNÁLUNK FOGADD EL BLABLA - úratelepítettem a filtert de nem volt változás bekapcsoltam a fanboycookiest ami jó de MA már megint jó a i dont care about cookies.
A szűrőknél NULLA volt az érték. Máskor is volt már ilyen, visszajelzések miatt voltam kíváncsi, hogy másnak is ebben az időben volt e vele gond vagy csak nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló