- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
SAJT
tag
Azt azért még leírom, hogy a célpartíción volt hely bőségesen és bennem csak alantas, setét :DDDgyanúként érlelődött a gondolat, hogy IE először C:..TEMP könyvtárba gyűjtöget aztán onnan teszi át a cuccot... de én optimista voltam meg barom és nem ellenőriztem csak töltötem, töltöttem...
-
SAJT
tag
Letöltöttem a [L]http://fr.rpmfind.net/linux/redhat/8.0/en/iso/i386/[/L] címről a Redhat 8.0 első 3 CD-t ISO-ban ezek a jelzett méretek:
psyche-i386-disc1.iso Sep 10 2002 644M NÁLAM: 73,7M
psyche-i386-disc2.iso Sep 10 2002 635M NÁLAM: 41,4M
psyche-i386-disc3.iso Sep 10 2002 646M NÁLAM: 487kb
IE 5.5-tel töltöttem le a fájlokat rendesen jelezte a 644-et meg a többit mint rendes méret, de amikor végzett a letöltéssel(pontosan 99%-nál) akkor vmi ''másolás mappába'' (nem FTP szerverről töltötte-azt FAR-ral szoktam) panelt nyitott meg és megindult a folyamatjelző kék csík, aztán bezárta a panelt és elvileg letöltötte a 3 ISO-t. Belenéztem FAR-ral a fájlokba és elég rövidnek tűnnek... :(((
Használjak letöltésvezérlőt/Opera-val nyomuljak inkább(otthon azt használom)
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest