- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz zolynet #11816 üzenetére
Elsőre talán elveszett az éterben.
Én inkább kérdeznék egyet, mégpedig, h van olyan magyar időjárás portál, ami relatíve megbízható és van rss szolgáltatása adott városhoz? (köpönyegen kívül, annak nem utf-8 xml karaterkódolása van -> szar)
Ide tartozik még, de mégse: el lehet érni vhogy a szmog, esetleg UV jelentéseket rss-en keresztül?
Android-on http request-el szeretnék időjárás jelentéseket készíteni, csak hát nincs nagy választék a netes szolgáltatásokból. :-(
Az miért van, h egyik portál aktuális hőmérsékletre 5 fokot mutat, másik 1-et? (időkép országos rss-ben volt ilyen kiugró eltérés az összes többi portálhoz képest)
Köszönöm!
Van még időjárással foglalkozó topik? Kereső nekem csak ezt dobta a bűvös szóra.
szerk: off
-
Atlantis
veterán
válasz zolynet #10545 üzenetére
Fasza októberi időjárás...
...lenne, ha nem sütne már megint ez a nyomorult nap. Ha pedig süt, a júliusi napnak ereje is van, ergo megint 26°C van.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
Csöves
őstag
-
Algieba
őstag
válasz zolynet #8884 üzenetére
Igen, ez Gazdagrét. Amikor kislány voltam, és kezdődött a Szomszédok sorozat, még ötletként sem merült fel bennem, hogy egyszer itt fogok lakni. Egyébként a tizenegyedik emeletről nézve felettem már csak az ég van. Remek kilátásom van az észak-nyugati horizontra, akárcsak otthon. Esténként a lenyugvó téli csillagképeket nézem: a Szekerest, az Ikreket, majd jönnek a tavaszi csillagképek a Rák, az Oroszlán. Illetve alkonyatkor fényesen ragyog a Vénusz is. Ha pedig elkap a kis lakótelepi pszichopata életérzés, szemem elé teszem a binokulárt és élőben nézem a szomszédokat.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
-
(Darkwood)
őstag
válasz zolynet #7718 üzenetére
Hmmm... jó Neked!
Szürke Alföld azon belül is Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Kellemes és felhőmentes idő van. +26 fok.Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
válasz zolynet #6884 üzenetére
Na az pont jó lesz! Pénteken kell, hogy izzítsam a tárcsát, mert hússütés lesz...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
válasz zolynet #6783 üzenetére
Igen, szép idő volt!
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Most is kellemes idő van. +15 körül lehet.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
válasz zolynet #6737 üzenetére
Ideje is, mert már unom és focizni is kéne már!
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Napos idő van és fújdogál a szél! +4 fok.
-
(Darkwood)
őstag
válasz zolynet #6437 üzenetére
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: 0 fok. Borult idő.
zolynet: Látom újra PH! addikt vagy.[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
válasz zolynet #6421 üzenetére
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: -6 fok. Borús.
Jóformán ez az egyetlen sorozat, amire tényleg azt mondom, hogy nagyon jó és többször is meg lehet nézni!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
zolynet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambanő háza tája
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest