- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Jólvan, de biztos nem telik 1 évbe sem már ilyet tervezni. Azért a kínaiaknak van vagy egy tucat megbízható gyártójuk. Meizu, Xiaomi, Jiayu, ZTE, Huawei, Oppo, Lenovo, Vivo, TCL (Alcatel). Kb a fele egyenesen kimagasló/legjobb a szoftverfrissítésben, épphogy a kicsik. Persze azért ezek nem csinálnak havonta mobilt.
Nem, akkor még nem, de ahogy tudom 2004 körül vásárolta fel a google az androidot, és gps OS-nek indult az oprendszer.
Pixa: Látszik, a kínai féle "kiadunk egy telefont, és gondozzuk" dolog bejön, ha így nézzük, mert jó ideig támogatnak. Na az aksi az mtk6589-es telefonokba a legjobb. Még 2000mah mellett sem okoz csalódást egy telefon. Szerintem ez már javuló tendenciát mutat, persze nem a "prémium" gyártók "csúcs" telóját kell nézni.
-
Pixa
aktív tag
És azt is tegyük hozzá, hogy senkit sem sürgetett a kutya sem, hogy adj uram teremtőm piacra dobjon akár alacsony-, akár felső kategóriás készüléket.
Idővel kisebb-nagyobb hibák előjöttek. Ami a mai napig sokak lelkét nyomja (szerintem jogosan), az az, hogy az üzemidővel a mai napig hadilábon állnak a gyártók, mert menőbb inkább fél év alatt plusz tíz készüléket piacra dobni, mint egy-két esetleg három készüléket értelmesen kivitelezni. A másik az, hogy szoftveres támogatást nem egy készülék csak rövid ideig élvez. Az alsó kategóriában ez még el is menne, mert aki olyat vesz nyilván nem akar valami hű de különleges dolgokat művelni a készülékével. De amikor egy zászlóshajó maximum három frissítést él meg úgy, hogy az utána jövő ötödik és hatodik is támogatott lenne, de a gyártó odabaszarintja, hogy "Hardwaresen nem kivitelezhető", akkor marad a szívás vagy a főzött ROM-ok.
Többek között ebből is látszik, hogy itt a pénz motiválja leginkább a gyártókat. Vigye csak a paraszt a készüléket premierbe egy vagyonért...
Ez szerintem igen undorító! -
blade zte
őstag
NO. No. Azért a kínai telefonmegjelenéseket, nomeg a samsungokét nézve nem mondanám ezt az esetek 90%-ára. Fél év is sok már piaci szempontból, nemhogy 22 hónap.
Persze van igazság benne, főleg OS-nál, és pont ez a gond. 1 éve még voltak 1ghz alatti alsókategos androidok, mostmeg már nincsenek (samu klónok háborúja telefonjait leszámítva). A kínai 2+ magos konkurenciát már meg sem említem. Az androidnak igazából a sima futáshoz (és itt most nem a szúúmthságra ráélvező egyéb oprendszerek használóit győzöm meg, hogy ez jobb, hanem tökéletes használásra) már 2 mag is elegendő, ha közepesen beoptimalizálják. Sokkal gyorsabban fejlődik a proci, mint a hardverigény jelenleg, ezért a Mozilla előbb-utóbb úgyis bebukja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Autós topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest