- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
petike2014 #187 üzenetére
Azért téves információkat ne terjesszünk, 3-4 programnál jóval több fér az Y200-ra.
Nekem 9 db alkalmazás van fent, egyik sincs SD-re áthelyezve, mégis van 66 MB szabad hely.
-
St3ven
addikt
válasz
medosz11 #139 üzenetére
Jó kérdés, én a Kis megjelenése előtt ruháztam be egy Y200-ra (akkor még 25.000 Ft volt kártyásan webshopból), de pl. ennek a tesztje is meggyőző. Ez egyedül talán a RAM méretében a jobb (meg a belső tárhelyben, ha tényleg igaz az a 200 MB, és nem viszik el 3/4-ét a gyári alkalmazások és frissítéseik), viszont az Y200 hihetetlenül jól optimalizált, ezt többen tanúsíthatják a topicjában.
-
St3ven
addikt
válasz
fleetcmd #118 üzenetére
LOL Fel sem tűnt elsőre.
Egyébként nekem krvára bejön ez az egyéni felület.
Most lehet, hogy hülye kérdés, de ha feltelepítek a Play-ről egy appot, annak az ikonja illeszkedik majd ehhez a felülethez (azaz "megcsinálja" ilyenre a rendszer), vagy el fog ütni ezektől a keretes ikonoktól?
Mert ha utóbbi, akkor az nagyon gáz, dobtam ki ezért már launcher témát...
-
St3ven
addikt
Az Y200 akksijára nem lehet panasz. Átlagos használattal nekem 3 nap volt a legkevesebb, amit bírt, de legtöbbször elmegy 5 napot is, visszafogott használat mellett.
Most mondjuk 4 nap után 59%-on van (1 óra 15 perc beszélgetéssel), szóval alakul az új rekordom androidos okostelóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest