Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Doosa

aktív tag

válasz Winchester95 #6921 üzenetére

Van ismeretségi körben advance és grand X én az utóbbira voksolnék, kivéve ha nőnek lesz, akkor inkább Advance. :D Meg attól is függ hogy mennyire szereted a samsung féle androidot. Amúgy nem tartom kizártnak azt, hogy ha majd egyszer valamikor a távoli jövőben (amúgy ígéret van Q1-re) megjön a samura a JB akkor veri majd a ZTE-t, de jelenleg jobban bejön nekem a Grand X főleg a kijelző ami észrevehetően jobb, viszont a touch meg észrevehetően rosszabb, kinek mi a fontos és ha már ezen a tájékon járunk akkor ott van a Gorilla glass kérdése amit ugye a ZTE nem kapott meg. Fogásra abszolút a ZTE nyer, de az Advance-hez meg van millió fajta tok, amivel a hátrány behozható, az előbbire a legnagyobb meglepetésemre nagyon nagyon kevés és snassz van. Aztán ott a garancia kérdése amibe a samsung megint verhetetlen, úgyhogy nehéz döntés, de én a mai napon Grand X IN-t vennék ha választanom kéne. De szerencsére van egy S2-m :C

Új hozzászólás Aktív témák