- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
Nekem továbbra is bejön a Rebel, leszámítva azt a problémát, hogy nem lakok jól vele. Kellene egy dupla Rebel Whopper, vagy valami még kiadósabb Rebel, mert egy szendvicstől falnak megyek. Tegnap habzsidőzsi volt, Bacon King menüt ettem, azzal már kibírom estig... valami hasonló kellene Rebelből.
-
-
Bizony, amíg a megújulók ilyen kis arányban vesznek részt az energiatermelésben, olyan nagy fejlődésről nem beszélhetünk. Egyébként ez egy igen összetett téma. Már maga a megújuló energiaforrások létesítése/gyártása is környezetszennyező, arról nem is beszélve, hogy a napelemparkok helyén erdő is lehetne (nyilván nem a kaliforniai sivatagra gondolok). Vagy ott az elektromos autózás. Honnan lesz az áram? Az elektromos motor gyártása sokkal kevesebb emberi kezet kíván, mivel a robotok nagy részét összerakják. Hol fog dolgozni az a sok ember? A környezetvédelem topikban érdekes beszélgetések szoktak folyni: https://prohardver.hu/tema/kornyezetvedelem_2/friss.html
-
updog
őstag
"Tiszta meghasonult a szitu, most meg úgy tűnhet vérvegán vagyok, pedig nálam kevés nagyobb húsfogyasztó van."
Nincs ezzel gond, volt olyan hét, hogy 6 burgert toltam be 5 munkanap alatt (minden ebéd + vacsira is vittem haza egyet), de a heti burger úgy általában sem maradhat el (18 dekás Angus husival, - elvileg - minőségi helyen). Ettől még simán örülnék ha működne ez a műhús dolog.
Ez olyan, hogy dízelem van, mégis támogatom, hogy korlátozzák nyugodtan a dízelek (akár az összes autó) forgalmát Bp-en, illetve sehol ne legyen ingyenes a parkolás. Helyén kell kezelni a dolgokat.
-
andor80
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest